Segt!


Nu på kvällen har det gått rätt segt då man inte haft jätte mycket att göra, men försökt hålla sig sysslesatt i väntan på att klockan ska slå om till 21 så jag kan bänka mig framför tv:n. Jag vet...det är snart så detta får gå snabbt och bli lite kort....eller så får jag fortsätta i första reklampausen! =P
Jag har i alla fall suttit på min nystädade altan och njutit av den underbara solen och värmen samtidigt som jag pratade med grannen!
Sen blev det lite små fix innan jag följde med David till en annan granne för att lämna en mörkläggningsgardin samt prata om fredagen, då de ska till badhuset och hennes dotter ville ha med Juliette.
Samtidigt passade jag på att prata med henne om ett dilemma på gården, tog även upp detta med en annan granne då jag känner dem väl och vill inte att de ska tro att det är något personligt.
Men när vi städade så upptäckte vi högar med kattbajs på vår altan. Och då jag ska ringa till Riksbyggen och lämna ett klagomål ville jag vara lite sjysst och förvarna de grannarna som jag känner som kan få ut för det!
det gick super bra och de uppskattade min ärlighet och förstod att jag inte tycker det är kul! *skönt*
Sen blev det in och lyssna på älsklingens många försök att hjälpa David med läxor han struntat i att ta hem, jag tröttnade rätt fort och gick ut på altanen och ringde min mamma istället! Gött som fan ute ju! *like al lot*
Efter detta blev det lek med mobil och datorn, mail till en väninna samt lite små prat med älsklingen om semestern, kommande teater samt bröllop. Finns massor att prata om och tiden går snabbare än man tror!
Jag har även en del mail som jag skulle behöva skicka iväg, men hinner inte det ikväll så förhoppningsvis får jag tid över för det imorgon! *hoppas*
Och nu de sista minutrarna innan bloggen så hade jag så tråkigt så jag frågade min älskling om jag fick göra hans deklaration! Och det fick jag! =D
Så nu är den inskickad och klar! Sååå himla gött! Och vi blev väldigt glada när den kom idag! VÄLDIGT!
Men tänker inte avsläja vad han får tillbaka! Det håller vi för oss själva! =P
Men nu måste jag sluta, Grey's anatomy har redan börjat och då jag ändå fått med allt så kan jag lika gärna avsluta och publicera innan jag bänkar mig framför tv:n. =)
Kanske kommer in med en sista uppdatering senare! Men det märks! Ha nu en trevlig kväll mina underbara läsare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback