Vilodagen.


Söndagen är här och snart har ännu en vecka gått och just nu känns det som om veckorna bara springer iväg!
Konstigt nog med tanke på att nästan varje dag är den andra lik!
Men antar att det beror på att dagarna börjar bli ljusare och den sista tiden har man ju ändå gjort en del. Både själv, med barnen och hela familjen!
Sen tror jag tiden går rätt fort för att man snart är tillbaka i sina "vanor" då mitt älskade DH börjar på tisdag igen, och så börjar ju GA på onsdag!!!
Ska bli så hinmla kul då det känns som om man varit utan i evigheter! =P
Och tänker man på hur fort tiden går så insåg jag att det nu är mindre än en vecka kvar tills vår stora dotter fyller hela 8år!
Tiden går så himla fort och barnen växer så det knakar!
Och fortsätter man i den här andan är snart påsken här och sen säger det bara "vips" så är det 10 långa, härliga veckor med sommarlov! *längtar*
Men men....kanske ska lämna det ett tag då det fortfarande är vinter och sommaren känns lite långt bort just nu, men den kommer när den är redo.
Nu är i alla fall våran morgon över och vi är redo för dagen....eller ja, alla utom älsklingen som fortfarande springer runt i morgonrocken och myser! *nice*
Men utöver det så går tvätt -och diskmaskinen för fullt, en tvätt är redan sorterad.
Frukosten är avklarad, TACK Emilia! *love you*
Och barnen har fått på sig kläder, bortat tänder och sitter och spelar på sina rum.
Emilia står just nu, nästan i, köksskåpet för att ta ett tuggummi. Hon fick ett paket i torsdgas efter samtalet på Davids skola då hon klarade av att vara tyst nästan hela tiden. Kom några små viskningar ibland, men det är ju självklart helt okey. =)
Jag trodde faktiskt inte att hon skulle klara av det. Och vi hade inte mutat henne eller liknande, utan hon gjorde helt enkelt som hon blev tillsagd på en gång och jag kände att vi behövde belöna henne för detta då hon väldigt, väldigt, väldigt sällan är tyst när man ber henne! =)
Så som belöning fick hon som sagt ett paket med V6 tuggummi med jordgubbssmak! Det gillade hon, så senare idag ska jag sätta fast alla "tatueringar" som medföljde!
Nåja, nu är man ju som sagt klar för dagen och jag sitter här och skriver samtidigt som jag funderar över vad dagen har att erbjuda. Inga planer och inget jag kommit på att göra.
Pojkarna kommer antagligen vara upptagna med sina kompisar hela dagen och när Juliette kommer hem vet man aldrig då hon har en förmåga att sova borta och sen inte komma hem förrän när hon ska in för kvällen igen! *suck*
Så det är bara jag, älsklingen och Emilia kvar som inte har något att göra. Och inte alltid så lätt att komma på något heller. Men jag får väl sätta mig med lill tjejen och prata lite så får vi se om hon har några förslag själv! Barnen brukar oftast vara bättre på att komma på saker än en själv, och bäst av allt är då att de säger sådant de faktiskt vill göra istället för att bli sura för att mina förslag är såååå tråkiga! *fniss*
Men nu överger jag er nog en stund och går in i badrummet för att borsta håret så jag slipper se ut som ett troll i huvudet! Och så återkommer jag säkert mer sen, när jag har gjort något eller har något att skriva om överhuvudtaget! Ha det gött!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback