Fullt upp...typ ;)


Blev inga extra inlägg idag, som jag hade tänkt från början, så det får bli ett nu med allt istället! Men det går väl bra det med...eller hur!? =P
Det har gått typ i ett hela dagen, men det är sååå himla skönt att ha planer och att ha saker att göra. Delvis går tiden fortare och delvis för att man slipper bli uttråkad och irriterad! =D
Hur har er dag varit då? Har ni alla haft regn och rusk idag, eller någon kanske har haft tur med vädret och haft lite sol?
Började i alla fall dagen med att få alla ungar klara för skolan och sen skicka iväg dem. Efter det åt jag och älsklingen frukost och sen tog vi en tur ner till Ica för att fylla på med bröd, mjölk och pålägg hemma!
Det har gått åt fruktansvärt mycket av den varan nu under helgen! *hehe*
Sen när vi kom hem messade jag en väninna som skulle komma över och i väntan på henne satt jag lite på fejjan, fixade med tvätt samt plockade undan lite....alltid skönt att fixa och dola lite hemma och känna att man i alla fall gör liiite nytta om dagarna! =D
Sen kom Anna-Karin (väninnan) så då blev det kaffe (mat för min och Emilias del först) och paj! *så gott*
Sen gick hon strax efter att Theodor och Juliette kom hem från skolan och då tog jag itu med mer tvätt och plockade lite till här hemma samtidigt som jag hjälpte barnen lite, med olika små plock, i väntan på att mamma skulle komma.
Så när mamma kom blev det att kopiera över ALL min musik till hennes usb-minne (är bara strax över 700st på ca 5,5 GB) och medans vi väntade på att det skulle bli klart tvättade hon en maskin och så drack vi kaffe och åt lite mer paj! =P
Och efter ett par timmar kom Malin upp en sväng, då ett par leggins som jag köpte från HM var alldeles för tajta, så hon skulle prova dem, och sen ev. köpa dem av mig!
Så tur för mig att de passade henne perfekt samt att hon gillade dem! Så jag slipper krångla med att skicka tillbaka dem! *underbart*
Men som vanligt blev det "korta" besöket av Malin lite längre än planerat då hon, jag och mamma satt och pratade massor, och när mamma åkte hem pratade vi lite till samt kollade på kläder! Alltid lika trevligt med besök....och massor av pladder! =)
Så nu sitter jag här ensam, flickorna har kommit i säng och Theodor är klar för natten. David håller fortfarande på med sina sysslor, samt att han måste städa rummet OCH äta kvällsmat inom 15min....då det är läggdags för killarna. *hinner han? NÄ*
När de har lagt sig ska jag krypa upp i soffan med antingen en film eller se CSI på femman....har inte riktigt bestämt mig ännu! =S
Väntar även på ett samtal från ett par som skulle köpa sänghimmeln av oss (Emilias Bratz), men då jag var upptagen i telefon när de var i krokarna, så skulle de till Ikea först och sen höra av sig.
Detta var vid 17.20 och har inte hört ett enda ljud ännu...så misstänker att det inte blev något (de kanske ångrade sig) eller att det strular för dem....jaja....bara att vänta ett tag till.
Har de inte hört av sig till absolut senast 21 så får det vara. För då stänger jag av ljudet på mobilen och tar kvällen! Måste ju orka upp med barnen imorgon! ;)
Jaja....annars har jag inte gjort så mycket idag....men har varit tillräckligt! Så trevligt att ha folk på besök och så himla trevligt att ha saker att göra!
Men ni....vill ni se någon som är fruktansvärt söt???
En bekant på fejjan ska tydligen sälja sin kattunge! Och han är sååååå jäkla söt och gissa om jag vill ha honom! Jag vill! Jag vill! Jag vill HA!
Men det lär jag väl inte få....*snyft, bu buhu, snyft*
Men visst är han URGULLIG!?
Nä!
Det var allt från mig för stunden, och kanske helt för idag! Jag hoppas ni haft en super bra dag och att ni får en riktigt bra måndagskväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback