Nu dags att ta natten!


Resten av dagen sprang på rätt fint den med. Satt en del vid datorn och kikade runt lite och sen var mamma snäll och kom hit och körde mig till Ica för att handla. Nästan ingen mjölk, bröd eller pålägg hemma. =/
Och då älsklingen min fått svetsblänk i ena ögat (som strular till det rejält för honom idag) så ville jag inte att han ska köra.
Men mamma var snäll och ställde upp! TACK!
Efter veckohandlingen så bjussa jag mamma på en mugg te och vi satt ute och lyssnade på musik och kollade videos samtidigt som vi pratade. Och jag är så stolt över min mamma då hon har ett öppet sinne! Och ett stort plus i kanten att hon älskade mina favoritlåtar!
Så nu kan jag spela dem ännu mer! ;P
.
.
.
.
Sen fixade jag kvällsmat till mig, magen kurrade rätt fint. Inte undra på då jag åt tre små bitar blodpudding till lunch. *that's it*
Så fick bli två äggmackor! *slurp*
Sen blev det att kolla lite mer på datorn och sen har älsklingen och jag sett en film. Ännu en romantisk komedi. Dock inte lika rolig som den igår, Men ändå en rätt bra film med lite udda handling. Så ännu ett filmtips till er inför en tråkig dag! =)
Och nu är filmen slut, min dumma tand värker och bråkar så antar att det kan bli lite dåligt med sömn inatt....men hoppas på det bästa! ;)
Hur har er dag varit då?
Något roligt som ni vill dela med er av?
Just ja!
För er som gillar HipHop men kanske inte har full koll på saker så spela Xzibit på Nöjesfabriken här i Karlstad lördag (10/9). Förköp kan ni köpa på ticnet.se, scalateatern eller tickster.com till en kostnad av 200kr!
För de som vill chansa (dock liten risk för insläpp enligt rykten) så kostar det 250kr i entrén!
Något av intresse kanske?
Sen under helgen är det även höstmarknad i Alsters Herrgård. För de som är sugna på att ta det lite lugnt och kolla på lite olika saker och kanske t.om handla något gott från värmland! =D
Nä!
Det var allt från mig för idag. Nu blir det en cigg och tandborstning mm för att sen försöka sova! Hoppas ni alla har en trevlig torsdagkväll och att ni får sova riktigt gott! God Natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback