Valborg!


Igår kväll fick jag en sådan lust att hitta på något idag, något roligt med barnen och kanske några vänner. Men det verkar som om det sket sig ordentligt då bara en av mina vänner svarade på mitt förslag/min fråga!?
Börjar bli lite tröttsamt att vara ensam för det mesta och inte kunna hitta på saker vid dessa tillfällen. Men men....kanske är dags att se sig om efter nya vänner?
Skit samma!
Min plan för dagen började med en förhoppning om sol och fint väder.....men den sprack, vilket inte förvånar mig då det trots allt är valborg....det är väl aldrig fint väder på valborg! *hehe*
Men jag vill fortfarande hitta på något.....leka roliga lekar med barnen, kanske grilla, spela något kul och jag skulle vilja åka till majbrasan i Mariebergsskogen med dem.
MEN kul att åka med buss själv med 4 barn till en brasa som börjar först 20.30 och sen ta sig hem med bussen. *suck*
Det känns som om det blir liiiite för sent med tanke på lillan, och älsklingen ska iväg och dricka några öl med några polare ikväll så han är ju inte med! *hoppas han får riktigt kul*
Så vad säger ni? Har ni några förslag på vad man kan göra med 4 barn mellan 5-13år själv, för att fira valborg?
Idag var det ju dags för en ny mätning och vägning. Kan ju säga att jag inte gått ner så jätte mycket denna veckan men förlorat desto mer på midjan. Resultatet denna veckan är -1kg och -4cm! =)
Så bara en vecka kvar till nästa gång!
Ska försöka få till en ny fotografering denna veckan med....alltid kul att ha bilder på förändringarna. Speciellt då det går så fort att psyket inte riktigt hänger med, så bilder är ett väldigt bra sätt att faktiskt själv se hur mycket man förändras! =)
Fast detta tycker jag är rätt komiskt!
För ett par månader sen totalvägrade jag vara med på kort....om det visade mer än bara ansiktet och nu står jag och "poserar" framför kameran i bara underkläder och med ett linne. Så allt detta med fotografering förbjuden på mig kommer väl snart försvinna helt här! *fniss*
Jaja....det var allt från mig för stunden! Jag önskar er alla en riktigt bra valborg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback