Denna dagen...

...börjar lida mot sitt slut! Flickorna ligger för natten och Theodors tjej gick precis hem, och han sitter och kollar film i soffan tills det är sovdags!
Själv tänkte jag skriva lite innan jag ska skypa med min älsklinge...saknar honom så otroligt mycket! Men imorgon natt kommer han hem så jag får njuta av honom i 8 hela dagarn innan han åker igen! *me like*
Kan ju meddela att jag kompromissade med mig själv förut idag. Så jag känner mig inte elak längre! Bra va!? =P
Så jag messade David och sa att han kunde komma förbi efter skolan, på väg till bussen, enbart för att hämta sin alla hjärtan dags present! Så jag har ändå fått visa att jag älskar honom med, lite extra idag!
Och det kändes skönt och jag har inga skuldkänslor över att han inte fick "fira" den här dagen med oss! *känns helt okey*
Men nu satte jag mig ju faktiskt vid datorn för en liten uppdatering så jag kan visa alla bilder från vår extra kärleksfulla dag! =)
Så här kommer de: 
 
Bilderna ovan är frukosten jag fixade till oss. Den bestod av nybakat hjärtbröd, varm kex-choklad, nutella, smör, ost och kaffe för min del då! =)
Emilias Alla Hjärtans Dags kort och kuvert från mig. Scrappade detta kvällen innan! =)
Juliettes Alla Hjärtans Dags kort och kuvert från mig....också scrappat kvällen innan! =)
Och här ovan ser ni Theodors Alla Hjärtans Dags kort och kuvert, som jag också gjorde kvällen innan! =)
Och detta är då Davids Alla Hjärtans Dags kort med kuvert, dock hann jag inte allt...så detta gjordes samma dag! =)
Då Theodor hade så fullt upp dagen innan så hann han inte göra ett kort till flickvännen, så kvällen innan, när han sov, så gjorde jag detta åt honom...eller henne (beroende på hur man ser det). 
Visste dock inte innan om han skulle uppskatta det och vilja använda det...så var en ren chansning...men han blev såååå glad och tacksam! =)
Dock fick han skriva inuti själv!! =P
I varje kort hade jag satt fast en liten chokladbit, den gillade barnen skarpt...speciellt Emilia som hade ångest över att äta den....den är ju sååå fin! =)
Servetterna på första bilden vek jag innan stan idag....den franska liljan var till kvällen och hjärtat till eftermiddagsfikat. Fikat bestod av hemmagjorda hjärtformade chokladbakelser som var fyllda med hackad choklad och vaniljkräm. Och till detta serverades det rosa vaniljgrädde och silverkross! Barnen var glada och gillade dem väldigt mycket. Själv orkade jag bara hälften! =P'
Denna smörgåsbakelse dekorerades innan mitt besök i stan....eller ja....4st sådana. Dessa består av en fyllning av leveerpastej och färskriven gurka och en fyllning av skinkost-röra. Den är sen dekorerad med majonäs, sallad, ägg, ost, skinka, räkor, gurka och vindruva. Plus lite extra räkor runt omkring! *mumma*
Denna lilla smörgåsbakelse dekorerade jag innan stan. Den består av en fyllning med leverpastej och färskriven gurka samt en fyllning av skinkost-röra. Sen är den dekorerad med smör, sallad, ägg, gurka, ost och skinka samt vindruvor. Denna är Theodors....speciellt gjord för honom då han har skaldjursallergi samt inte gillar majonäs! =)
Och dessa bilderna är från kvällens intag av smörgåsbitar, dricka, cheese hearts samt extra vindruvor! Medans vi åt kollade vi en familjefilm som heter: "Vampire Dog"....rätt kul och udda film och alla gillade den, så ser det nog som ett bra val! =)
Ja ni kära läsare! Det var bilderna från vår Alla Hjärtans Dag! Var en helt okey dag med mycket gjort som var både roligt och ett måste!
Sen var Theodor väldigt glad och tacksam för mitt försök till en bra dag och Juliette och Emilia var mer sura och negativa. Kändes lite tråkigt att se dem sura när de inte fick mer godis, mer nutella eller mer fika eller vara uppe längre....speciellt då jag verkligen försökte göra det bästa jag kunde av dagen utan älsklingen hemma och utan några större summor med pengar.
Men så sur som de var, eller ja, speciellt den lilla som inte lyssnat alls, bråkat större delen av dagen....så ångrar jag nästan att jag inte skaffade barnvakt till henne och tog med de två stora på filmen "Beautiful Creatures" på bio istället....som var tanken från början.
Visst! En 6-åring uppskattar inte detta på samma sätt och jag önskar jag hade haft råd att ge dem dyrare presenter och mer av ålders-aktiga aktiviteter...men nu är det som det är och jag får försöka tänka att jag i alla fall gjorde något speciellt av dagen och faktiskt försökte....även om det är svårt att tänka så när man vill att alla ska vara lika nöjda och glada! =/
Men nu har jag nog skrivit tillräckligt och delat med mig av lite bilder i alla fall. Så nu ska jag tänka på refrängen och se om JB vill ge mig ett trevligt besök så jag får sova riktigt gott inatt!
Allt drog ut på tiden då bilderna strulade, samtalet med min efterlängtade make drog ut på tiden och ett snabb besök av Claes blev av....så nu säger jag God Natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback