God Jul!

Julafton! DET är en av mina favorit dagar på hela året! Allt det röda, glittriga och alla underbara svaga ljus är det bästa av allt.
Ännu bättre är det att se barnens förväntansfulla små ansikten över deras enorma nyfikenhet på vad de får i alla paketen under granen. :)
I år gjorde vi lite nytt då jag kände att det kunde vara kul att testa barnens tålamod. Så här i efterhand vet jag inte om det var värt det. Men kan ju erkänna att allt tjafs under morgonen försvann ur minnet så snart de stod och studsade av glädje! ;)
Så i år hade vi inga små presenter i julstrumporna som de fick öppna på morgonen, istället hade jag fixat massa ledtrådar inslagna i små paket så de fick leta efter strumpeklapparna. Detta pga att klapparna faktiskt var för stora och inte fick plats, men mest valde jag att hitta på detta då de skulle ha något att sysselsätta sig med under julaftonsmorgonen! :P
Så 24 små paket med 24 ledtrådar fick de beta av kors och tvärs över hela lägenheten! *hehe*
Men jösses vad glada de blev när de öppnade paketen. Mitt hjärta blev så varmt av att se deras totala lycka!
Sen efter detta blev det lek för barnen medans jag själv dukade och fixade med vår årliga julfrukost. Tomtegröt och skinkmackor! *slurp*
Sen efter frukosten satt de lääääänge och bara kollade på granen och paketen och frågade (läs tjatade) om de inte kunde få öppna....bara ett....snälla! :P
Men jag står fast vid att klappöppning sker efter kalle anka....precis som varje år.'
Men sa att de kunde göra sig iordning och så kan de sen få öppna julklapparna som tomten var här med under natten när de sov....*jippie*
Sen gick dagen sin gilla gång med mat, trevligt sällksap av familj och vänner för att sen se kalle och öppna paket! Och barnen var riktigt nöjda med alla julklappar och kors i taket, för första gången var de förvånade över vad de fick!
Men deras glädjetjut och stora leenden med hela ansiktena värmde våra hjärtan ordentligt och gjorde att det var värt allt slit och hemlighetsmakeri....vilket blir svårare med åren då barnen blir äldre och äldre! :)
Så allt jag vill säga är God Jul...i efterskott....så kanske passar bättre med ett: Jag hoppas ni hade en riktigt bra jul! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback