God morgon!

Vaknade, av mig själv, för ca 30min sen och kunde inte somna om. Känns lite trist när man inte måste gå upp men det gör inget heller då det är väldigt skönt att få en tyst stund för sig själv på morgonen! :-)
Sen hoppas jag att liten är lite piggare idag då gon faktiskt bara vaknade av hostan en gång inatt och lyckades somna om rätt snabbt efter intag av medicin! :-)
Så min morgon har hittills bestått av att läsa syrrans blogg för att sen hejja lite på henne samt att jag messat med grannen och nu är jag riktigt glad! :-)
Idag står det bakning på schemat under förmiddagen och sen i eftermiddag kommer Sandra till oss med barnen för ännu en lekdejt! :-)
Skönt att ha lite planer som roar barnen så man slipper att de blir alldeles för uttråkade. ;-)
Annars tror jag dagen blir rätt lugn. Har lite småplock att fixa med hemma och sen har jag lite ärenden, men får se om de blir av idag, imorgon eller på fredag. :-P
För övrigt väntar jag mest på att Malin ska höra av sig ang fredagen så jag kan planera.. men misstänker att hon glömde bort det igen så får väl messa och "tjata" lite till...*fniss*
Nä...nu kom Juliette upp så ska mysa lite med henne innan vår lilla turbo hittar upp och dagen börjar med en smäll! ;-P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback