Helt slut!

Den här dagen har verkligen gått i ett!
Började med att få alla barn klara, luskammade Emilia och sen gjorde mig själv klar, packade väskan samt plockade undan lite för att sen lämna på dagis och tillbaka hem för att tömma sopor mm och sen ta bussen till stan.
Väl i stan var det raka vägen till familjehuset för möte och efter det letade jag små billiga men kärleksfulla presenter till barnen...tog sin lilla tid men hann lagom till torget för att möta Juliette.
Vi gick till BK för att äta lunch innan vi tog bussen till Engelska Skolan. Där var det upprop, inlämning av papper och indelning i "klasser"...sen var det bara för mig att vända och ta bussen hem!
Väl hemma blev det upptining av mina tår och kaffe med svärmor lite snabbt innan claes kom och hämtade mig. Tillbaka till Engelska Skolan för informationsmöte och självklart hämta sessan!
Förbi Bergvik på hemvägen, så Claes fick hämta sin mobil och sen raka vägen hem.
Juliette gick till en kompis och själv gick jag in och "avlöste" svärmor, hjälpte Theodor lite med ommöblering på rummet och sen blev det att baka hjärtmuffins, vispa rosa grädde, fixa vaniljkrämen, baka hjärtfrallor och ställa på jäsning i kylen. För att sen fixa med disken som blev, tömma mer sopor, natta liten och sen förbereda fyllningar och bröd till morgondagens smörgåsbakelser vi ska mysa med på kvällen!
Sen ringde älsklingen så vi pratade en liten stund. Direkt efter det plockade jag fram lite scrapbooking saker och skulle precis börja med att pyssla och se klart filmen, som jag påbörjade igår, när gulliga Elle kom med ett paket cigg till mig! ♥
Då blev det att uppdatera mobilen samtidigt som jag pratade med henne. Vid 21.30 gick hon och då började jag scrappa...blev fyra alla hjärtans dag kort. Ett per hemmavarande barn och då Theodor inte hann göra till sin tjej fixade jag ett till henne med...så får han bara skriva i det imorgon bitti...om han gillar det och vill använda det så att säga. ;)
Och nu är klockan 23.15, jag är äntligen klar med alla mpsten, alla extra saker samt sett klart filmen...så nu vet jag inte vad jag ska göra...tv? Film? Sova?
Hmmm...så trött men ändå inte!
Jaja...ska avsluta här och sen leta efter lina smileys...hittar dem inte efter uppdateringen av mobilen.... :(
Så får se om jag hittar dem igen...eller om jag måste göra dem eller om det kanske finns att ladda ner....oavsett vad är uppdateringen jobbig...telefonen är ju inte som jag är van...gillar inte det nya...men visst. Jag kommer gilla det...NÄR jag vant mig vid det!
Så bara att stå ut så länge...
Sov gott allihopa så hörs vi av imorgon! Och då ska jag blogga från datorn minst en gång så ni får se bilder på alla kort och överraskningar pp kärlekens dag! :D
♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback