Sista...

...arbetsdagen på Volvo för min make idag. 
Har precis städat köket och mailat kopior på undersökningar till hans nya chef. Har fått barnen till skolan och tagit fram lite pyssel mm och passar på att skriva lite nu i väntan på att Malin ska komma och Emilia sitter och kollar film. =)
Idag har jag inga speciellt planer. Ska scrappa lite med Malin nu på förmiddagen, sen blir det lunch och resten av dagen kommer vara lugn...tror jag.
Jag hoppas att Lööfs ringer idag och bokar in ett hembesök för att kolla vår tvättmaskin....annars blir jag nog tvungen att boka tid i tvättstugan i helgen....om det finns...så vi får lite rena kläder innan maken ska åka till Norge. =P
Vad ska ni alla göra idag då? Eller under helgen som snart kommer? Några roliga planer eller tips som ni kanske vill dela med er av?
Vår helg blir väldigt lugn. Hoppas på mycket kvalitetstid med make och barn innan han åker. Nu när han varit hemma i Sverige i över 3,5år så kommer det bli väldigt tomt och ovant att vara själv hela tiden igen. Men jag vet att jag kommer vänja mig vid det med...men det kommer nog inte fixas över en natt direkt.
Jobbigast blir nog ensamheten. Jag menar...jag är gift med fyra barn och har massa att göra för det mesta. Ändå känner jag mig ofta ensam och uttråkad. Och jag kommer väl inte känna mig mer ensam utan maken hemma. Ingen att se serier/film med och ingen att gosa ihop sig med i soffan eller sängen på kvällar och nätter.
Sen kommer jag väl frysa sönder när mitt "privata element" inte sover bredvid mig! =P
Jaja...det var allt jag hade för stunden...återkommer säkert senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback