Städning...nej tack!

Har bestämt mig....blir ingen städning av idag. Orkar verkligen inte. Som jag känner just nu är jag helt slut i hela kroppen så för en gångs skull tänker jag lyssna på den och ta det lugnt. Det är ju inte direkt så att någon annan tar städningen åt mig så den finns ju faktiskt kvar imorgon med! :-D
Så istället blir det soffan och tv för min del. Skönt med lite avkoppling måste jag säga och jag ska banne mig se till att njuta av den med! ;-)
Humöret är inte tillbaka på topp som innan heller...har verkligen försökt att bita ihop och hitta tillbak, men svårare än jag räknat med. Men det går uppåt sakta...och ju närmare älsklingens hemkomst desto bättre humör blir jag på.
Om några minuter sitter han på flyget till Gardemoen...och om ca en timme är han framme så nu är det "bara" ca 4-4.5 timmar kvar tills jag kan krama om honom.
Kan ju lova att jag inte blir förvånad om jag fortfarande är vaken när han kommer...varför sova utan när jag vet att jag kan krypa ner i sängen med honom inatt?
Precis....finns ingen poäng med det...så mycket bättre att invänta honom och somna varmt, tryggt och riktigt gött!
Och jag kommer verkligen njuta av de kommande...hmm...9 kvällarna jag kan gosa ner mig med honom! *sweet love*
Nä...glo op tv en stund och försöka varva ner lite...kroppen skriker efter vila så lika bra att lyssna och tillfredsställa den för en gångs skull! ;-)
Men önskar er alla en underbar fredagskväll!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback