Träsmak!

Sitter nu på stolen här vid datorn och inser att jag får träsmak i röven direkt. Jag har inte riktigt vant mig vid att min "vaddering" är borta och ibland kan jag typ sakna den....
Inte fettet eller övervikten i sig då utan hela grejen med att ha en naturlig vaddering som skyddar emot hårda trästolar och knän/armbågar mm...
Nu känner man allting hela tiden och är sååå ovan vid att knäna skaver emot varandra när man ligger på sidan eller att älsklingens huvud "skaver" mot revbenen när han ligger på min bröstkorg.
Är en ovan och konstig känsla samtidigt som samma känsla får min att lättare inse vad liten jag faktiskt blivit. Och smal!
Och att bli stor igen är INTE ett alternativ för min del. För herregud vad jag mår bra nu. Bättre än jag gjort på i alla fall 13år. OCh det är en riktigt skön känsla!
Visst! Kan fortfarande se mig själv som tjock och stor, det sitter ju trots allt psykiskt, och jag har vissa dagar som jag tycker alla kläder sitter fel och jag känner mig "pluffsig". Och vissa dagar mår jag inget vidare alls.
Men det hör nog till...speciellt då allt går så fort efter en GBP op och man hinner inte riktigt med i den farten psykiskt. Detta blev vi även varnade för under kursen så man är ju inte oförberedd på det direkt. :P
Men de flesta dagarna är bra och med tanke på att det nu bara gått 9mån sen jag opererade mig och redan gått förbi min målvikt PLUS att jag faktiskt köper rätt storlek när jag handlar kläder så tycker jag själv att jag kommit riktigt långt psykiskt oavsett vad!
Visst...håller jag upp kläderna så är min första tank: "Guuud vad liten! Denna passar ju inte mig!"
Men när jag slutar titta och bara tänker på annat så VET jag ju att det är min storlek och att jag faktiskt kan ha dem! Det är en riktigt mäktig känsla och en redig boost för självkänslan.
Så kort och gott så mår jag bra och allt har varit bra och jag jobbar mig framåt och neråt varje dag utan större problem! Och bäst av allt är att jag gillar livet och allt vad det innebär så himla mycket mer och jag ÄLSKAR att kunna ha någorlunda likvärdig energi med barnen när man är iväg på olika aktiviteter!
.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback