Dags för natten!

Efter en lång kväll med kola kok, som blev bättre hårdmässigt än första, dock gillade inte jag smaken eller konsistensen! :-(

Men men...så kan det vara. Så tog mitt förnuft till fånga och gav upp och börjar nog tänka som så att jag inte är gjord för att koka kola! 
Så istället slappade jag i soffan till en jätte mysig julfilm som gick på tv. Och den hette "Annie Claus Is Coming To Town", och jag kan rekomendera den varmt till alla er som älskar julen!
Sen var det dags att få liten i säng. Den stora tjejen försvann till sitt rum och däcka väl, vi har nämligen inte sett röken av henne under resten av kvällen! ♡
Dock är detta inget ovanligt så det gänder 90% av gångerna. Säga god natt, är det bra? :-P
Och sonen han försvann till en kompis så maken och jag bänkade oss i soffan för att kolla på "The Anomaly".
En väldigt udda film och man kan verkligen inte slumra...för då fattar man garanterat ingenting. Men den var ändå bra så vill man se något annorlunda med riktigt bra skådespelare så kan jag rekommendera denna också!
Efter bara 30min in i filmen kom sonen hem för att hämta dator mm, för att sen gå tillbaka till kompisen för en "sleepover". Om det nu kan kallas så när de är intonåren och inte sover längre utan sitter uppe och "dygnar" som det så fint kallas!? ;-)
Men det hör till! De är barn och tonåringar och de ska även få vara det! ♡
Så alla barn (hemmavarande för inatt) sovandes och övriga ej hemma för natten så passade maken och jag på att se klart filmen och mysa riktigt ordentligt! ♡
Men för oss får det nu bli något lite ätbart i magen och sen sängen för klockan är rätt mycket och ögonen svider...plus att det kommer en ny morgondag med en hel del på schemat! 
Så mina kära läsare...vill önska er en god natt med många härliga drömmar! 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback