Vi kom...

...inte speciellt långt. 😕

Var till Vc för att kolla blodtrycket på älsklingen och så in på apoteket för att hämtanut nya ögondroppar samt inhandla värktabletter. 
Åkte till Krp skolan för att hämta Emilias kläder (hon glömde ta med dem hem sista skoldagen) och där tog det stopp!
Maken parkera och stängde av motorn, då han tänkte det kan ta en stund, men rutorna immade igen en del så han skulle starta för att få ogång fläkten och vad händer? INGENTING!
Bilen vägrar starta, den får ström och allting, men den bara hackar...😠😠😠😠
Så ringer exet...han är på väg ut ur stan, men föreslår att vi ska prova att kickstarta den med starthjälp så ringer Mattias. 
Han är jätte snäll och kommer men självklart hjälpte det inte. Den hackar och inte ett skit händer.
Knuffa den in i en parkeringsficka för att exet skulle kunna hämta den senare...parkeringsautomaten är självklart avstängd så slutar med att vi får knuffa ut den från parkeringen, bogsera hem den och sen knuffa ner den och in i garaget. 😠😠😠😠
Nu står den där. Vägrar starta och vi har ingen aning om det är något tändstift, startmotorn eller kanske så simpelt som en ispropp!?!?
Så vi får nog prata med vår granne sen och se om vi kan bli något klokare. Och bilen måste vi fixa ASAP så maken tar sig till jobbet nästa vecka! *suck*
Alltid ska det vara något som ska krångla. Detta börjar bli väldigt ledsamt och uttröttande. 😢
Så nu sitter vi alla i tofflor under täcken och plädar för att få upp kroppstemperaturen igen då vi är sååå frusna. Tar lite hjälp av kaffe, te och varm choklad! 
Sen får vi lösa resten av ärendena så som systembolaget och ica i alla fall. Nya vinterskor, h&m, biltvättning samt XXL får vänta till ett annat tillfälle när biljäveln vill fungera igen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback