Mitt i veckan...

..och bara 35 dagar kvar till julafton! :-D

Men just nu är jag faktiskt för trött för att orka tänka på julen ÄVEN om jag längtar massor då detta är en alldeles underbar högtid och jag ÄLSKAR att julpynta och förbereda! ♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sitter med mitt morgonkaffe ensam i köket och försöker få kroppen att göra som jag vill. Efter alla pallar med frysvaror och pallar med soppa och julmust som skulle packas upp, flyttas och staplas igår så har jag en lättare träningsvärk i armar och ben plus att jag känner mig lite stel i fingrarna då de inte riktigt vaknat till liv ännu.
Men bara att vakna, få barnen och mig själv klara för en ny dag med nya uppgifter och jag får helt enkelt göra det bästa av situationen.
Men jag måste erkänna att hur tråkigt det än är att gå hemma och hur roligt det än är att vara tillbaka på praktiken så längtar jag efter att bli helt frisk för det är ingen höjdare att jobba så hårt med denna eviga hosta, tunga luftrör eller ömmande hals. Men jag är envis och det är bara 8 dagar kvar på praktiken för det här året (varav jag ändå är borta 1,5-2,5 av dessa) så jag vill gärna vara där så mycket som möjligt!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Men detta duger inte. Är dags för mig att koncentrera mig på mitt kaffe och få tillbaka känseln i fingrarna innan jag måste väcka lilltjejen. 
Måste även ta min vidriga hostmedicin! *urk*
Förstår varför Emilia grimaserar och får kväljningar när jag ger henne Theracough...för fy F-N vad äcklig den är! :-(
Men jag hoppas ni alla får en riktigt bra dag och att ni slipper detta förbaskade virus som går runt!
För snart är det jul så ingen tid att vara/bli sjuk! :-P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback