Stress morgon!

God morgon då!

Nu har jag några minuter över för att skriva lite.
Morgonen började verkligen inte bra. Då man varit vaken större delen av natten på grund av denna jävla hosta så slutade det med att jag inte hörde väckarklockan...ännu en gång. :-(
Så självklart försov vi oss rejält! Emilia blev väckt av Theodor 7.10 och väckte då mig...
Vi skulle liksom vara på skolan 7.30 för utvecklingssamtal. Så snabba ryck med kläder, fixa frukost i matsäck och packa hennes ryggsäck och få ordning på hår och tänder för att sen slänga oss på cyklarna ut i spöregn för att dra till skolan.
Gick helt okey då vi bara blev 3 minuter sena! *pust*
Själva utvecklingssamtalet gick bra för lilltjejen. Hon är duktig, gör det hon ska, lätt att lära och lyssnar bra! ♥ *så stolt*
Sen efter var det bara att leta upp hennes lås, låsa hennes cykel för att sen snabbt cykla hem. Byte av dyngsura kläder, fixa mitt egna hår och ta ur piercingen. Sen kaffe med bästa Malin samtidigt som jag packade väska mm.
Och nu sitter jag i alla fall på bussen på väg till sjukhuset för ett förberedande möte inför torsdagens operation! Dock fortfarande lika trött, hungrig då jag själv inte hann äta frukost och fortfarande uppe i varv och väldigt stressad känner jag. Men hoppas att det går över snart!
Speciellt då jag ska direkt till praktiken efter detta, för att i alla fall göra några timmar innan man ska hem igen!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sen blir det en väldigt lugn kväll för min del! Måste försöka få sova och får nog tyvärr lov att be maken väcka mig innan han åker till jobbet (vid 4.40) resten av veckan, så jag slipper dessa försovningar och denna stress. 
För under de sista veckorna försover jag mig i alla fall 2ggr/v...vilket är jobbigt och väldigt ovanligt för att vara mig! 
Jag som brukar vakna för minsta lilla!  *suck*
Hoppas er dag började bättre och att den blir riktigt bra!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback