Fixa sugen!

Efter allt dolande med uteplatserna idag så blir jag bara ännu mer sugen på att fixa med insidan också. Även om jag i det stora hela verkligen älskar vårt hem, så är det just det där lilla extra som jag nu äntligen vet exakt hur jag vill ha det som kommer upp till ytan!

Har haft några tankar en längre tid som jag varit väldigt sugen på. En del funderar jag fortfarande på, eller letar efter just det där perfekta.
En del har jag redan hittat men istället finns det ingen möjlighet alls just nu.
Det som är värst av allt är att jag älskar vårt köksbord. Men det tar rätt mycket plats i vårt lilla fyrkantiga kök. Så har nu fått för mig att jag verkligen vill ha ett runt bord, som man kan dra ut till större vid behov, och då måste det ju vara ett pelarbord så man slipper ben som är ivägen...på det viset får vi lätt plats med 5 stolar runt det till vardags.
Problemet? 
Ja att jag hittat ETT ENDA bord som ser helt rätt ut, är pelarbord och utdragbart med iläggsskiva...MEN det ärnåt helskotta för dyrt! Så mycket pengar för ett bord. 😢
Det är ju såååå fint! Vill, vill, VILL HA! 

Och då jag älskar det bordet vi nu har vill jag inte sälja det. Utan flytta det till vardagsrummet som extra matplats...när jag får möjlighet att möblera om där. Så då vill jag ju inte sälja det eller matstolarna. Annars hade det kunnat ge en hel del pengar till det nya bordet. Men jag vill ha bägge! 😕

Varför ska allt vara sååå besvärligt och så jäkla dyrt??? 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback