Lång dag...

...känns det som, den tar ju aldrig slut! 😬

Lunchen slank ner fort och besöket hos tandläkaren gick jätte bra. Lite besviken var lilltjejen då hon inte fick någon present...för man får ju alltid välja något när man är där.
Men jag sa att hon är så stor och duktig att hon inte behöver någon. Bättre att de som är små och kanske rädda får. Sen var det inget mer med det! *stolt över min lilla ängel*

När vi kom hem ticka klockan sakta i väntan på mellanmål, glott lite serie på datorn, men är rastlös så svårt att koncentrera mig. 
Ändå borde det vara gött med lite vila då jag fortfarande har kramper och smärta i magen...som jag inte vet vad de beror på...men som vanligt...vila...vad är det? Hur gör man?
Även om jag sitter och faktiskt tar det lugnt...så känner jag mig inte...vilande...*suck*
Men men...får hoppas på mer och bättre sömn inatt. Annars kommer det bli en extremt jobbig dag på jobbet imorgon. Tyckte det var lite tufft bara idag med 4 timmar och detta polerande av glasväggar. Så hur kommer det inte kännas imorgon då om jag fortfarande inte får sova och kramperna fortsätter? 😢

Jaja....att bara sitta här och svamla hjälper inte mot rastlösheten så lika bra att avsluta, resa mig och plocka med disk eller liknande! 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback