Åt rätt håll.

Dagen idag har varit mycket bättre än de sista dagarna. Fortfarande en del gnäll och gråt så fort liten inte får som hon vill och speciellt när flickorna vill göra någonting annat. Men det får hon faktiskt ta och det stör mig inte speciellt mycket.
Hon äter fortfarande lite dåligt och näsan rinner. Idag har gon även börjat hosta lite smått. Gudmors lilla hjärta! ❤
Så frukost bojkotta hon, bara välling som dög. Lunchen likaså. Men till mellanmål ville hon ha sin lunch så då stoppa hon i sig som bara den.

Eftermiddagen har medt bestått av tecknat och glassätande då vädret varit lite upp och ner.
Men då har liten varit riktigt nöjd. Tror middagssovningen gjorde sitt till också då vi för första gången inte behövde väcka henne utan hon vaknade av sig själv. 😆

Emilia har lekt med grannpojken, men BeccaBus fick inte vara med då Emilia ville vara själv en stund. Så de löste problemet genom att låsa ut sig själva på balkongen för kojabygge! 😂

Sen har det varot mys med guddottern, nattning av henne samt fixat kvällsmat. Vi var jäkligt hungriga så idag fick det bli varma mackor när liten lagt sig för natten. Sååå gott!

Sen var det bara att ta disk och annat små plock innan maken drog till Mariebergsskogen för att lämna av Juliette och hennes kompis Lollo. De ska på utomhusbio och se star wars. Vi skulle varit där allihopa egentligen men känns inte passande att dra med Becca dit så sent när hon inte verkar vara helt 100.
Så det får bli en annan gång för oss andra. 😃

Så i väntan på makens hemkomst och på att grannens pappa ska lämpa lastpallar här (då grannarna inte är hemma förrän inatt) så sitter jag på altanen och njuter av den rosa himlen.

Och nu kom de bägge två samtidigt så dags att avsluta, gå in i värmen och glo på tv i väntan på att Juliette ska komma hem inatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback