Ingen bra dag...

...alls idag.
Becca vaknade glad, trots två vakna stunder under natten, och allt var bra fram till frukosten.
Denna morgon dög det inte heller och det mesta åkte ner på golvet, men kände inte för att streta så hon fick välling istället. Dock åt hon inte upp den heller.
Men hon var rätt glad ändå, så tog en promenad till tunneln för att plocka stenar, innan vi gick hem och gjorde höstfint ute på altanen...eller ja...höst och höst...men rent och fint är det nu i alla fall! 😉

Sen bråkade tjejerna rejält så det hela slutade med slagsmål och de åkte in på sina rum. 😕

När vi var klara med det var det dags att fixa lunch, idag fick det bli korv med bröd...dock ville lillskruttan inte äta det heller utan försökte slänga det på golvet så tog bort henne och la henne med välling istället.
Hon åt upp en del, men inte allt, och tvärdäckade sen direkt.
Märks att hon inte är helt 100, näsan rinner, bajsar ofta och ingenting duger. 😧
Men lät henne sova till ca 13.30, så ja längre än en timme..men tyvärr märktes inte det på hennes humör då hela eftermiddagen har gått i gråt, skrik och vrånghetens tecken.
Har varit så illa att Theodor stängt in sig på sitt rum med hörlurar och flickorna rymde fältet. 😂
Själv har man försökt hålla henne glad med vatten, saft, bananer, glass, mellanmål, bärande, vaggande, försök till lek och välling...men inte mycket som hjälpt så eftersom hon skriker ändå kan hon lika gärna vara. 😥

Så jag själv...ja jag är helt slut med ett huvud som gör så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen.
Men nattade lilltjejen med välling redan klockan 19 och hon tvärdäckade. Då vaöde jag att ta en kortare promenad (bara 2km) för att rensa huvudet och få komma ut i friska luften.
Väl hemma var huvudvärken kvar så fick bli en panodil och en hel del vatten innan jag bänkade mig i soffan med en skål popcorn till veckans avsnitt av Criminal Minds på kanal 5.
Sen sängen, med lite huvudvärk kvar, men det går över och jag hoppas på en bättre dag imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback