Slapp!

Igår blev det en tidig kväll i soffan med maken och en film.

Riktigt bra! Längtar tills vi får tid att se 2:an!
Betyg: 🎬🎬🎬🎬 

Sen kröp vi ner i sängen och där såg jag en film som visades på tv. En väldigt mysig och charmig film. Jag gillade den skarpt!
Hade skitsvårt att koppla av och kunde inte somna så jag lyckades faktiskt se hela filmen och ändå vara vaken i över en timme till efter. 
Betyg: 🎬🎬🎬🎬 

Vaknade inte förrän vid 7 tiden i morse så får väl kalla det för sovmorgon. 😂
Fick någon timme för mig själv med lite kaffe och tystnad innan Emilia kom upp. Då fick det bli frukost på balkongen och njuta av solen!

Sen har jag spenderat större delen av dagen med småfixande här hemma och en hel del avsnitt av Horror Story på datorn. Faat jag tycker denna säsongen är skit! Men är envis så måste ju fortsätta kolla....speciellt då jag inte har någonting annat att kolla på just nu. 😕

Till lunch idag fick det bli rester så man slipper slänga för mycket mat i onödan. Barnen åt kebab i pita medans jag själv valde att äta kebaben med bara sallad. Skönt att slippa bli stoppmätt av detta jäkla bröd! 😉

Sen har det varit lugnt. Juliette har varit på stan med en kompis och Emilia har lekt med kompisar större delen av dagen.
Nu ligger Emilia för natten och Juliette glor på tv i sitt rum och jag själv ska fixa något att äta innan jag kryper ner i sängen med min älskling och glor på tv, samtidigt som jag hoppas på att somna tidigt då klockan ringer imorgon!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Anonym

Blev dey jobb i morgon? ♥♥♥♥

Svar: yes 😃
Cinderellamum


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback