Tiden går snabbt...

...när man har...........mycket att göra!

Hihi....erkänn att ni trodde det skulle stå "när jag har roligt"! 😂
Men men...nu har vi i alla fall handlat lite nödvändigheter, maken städade ur bilen medans jag packade in varorna. Jag har även fixat lunch och käkat, på menyn idag stod det köttfärssås (med bacon i) och spagetti. Det var gott!
Har precis hängt mer tvätt och nu snurrar maskin nr 4!
Idag får maskinen gå varm! 😉
Medans jag fixade lunchen så bakade jag även min efterlängtade kaka...meeeen...tror inte det blev som det skulle...något kändes annorlunda. Så får helt enkelt vänta tills den kallnat för att jämföra. *hoppas på det bästa*

"Snickerskaka"

Här har ni receptet om ni blir sugna och vill prova. Dock rekommenderar jag mer choklad så det blir lite mer som ett chokladtäcke. Det står en blockchoklad. Använder sällan det själv så vet inte hur många gram de ligger på, men idag hade jag 200g choklad.. tycker inte det räcker och tror jag brukar ha mellan 300-400g i vanliga fall. Men det är efter egen smak och går fort att smälta så i värsta fall kan man smälta lite i taget och känna sig fram själv.

"OBS! Har googlat och inser att mitt recept inte stämmer. Så nu vet jag varför den blev så torr..det ska vara 2dl ljus sirap!"

Men nu måste jag avsluta, klä mig och gå för att möta dottern hos tandläkaren. Så får hoppas på det bästa för henne, inget roligt när de lider. Mammahjärtat gör så ont då! 😯❤
Ciao!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback