Rabarberkaka

Tänkte vara snäll och ge er receptet på dagens bakverk här hemma. 

Om det är gott...ja ni...det kan jag inte svara på ännu. 😉
Men..det luktar gudomligt och ser jätte gott ut! 

Så med detta önskar jag er en riktigt 
trevlig bakstund och smaklig fika! 


Ingredienser:

3ägg
2.5dl socker
3dl vetemjöl
2-3 rabarber stjälkar
Smör
Pärlsocker

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225°C. Smörj en springform.
2. Vispa ägg och socker.
3. Blanda i mjölet.
4. Skölj, skala och skär rabarbern i bitar.
5. Fyll formen med smet, fördela rabarbern över.
6. Strö på pärlsocker efter egen smak och 
    skiva/hyvla sen smöret över hela. Mellan 
    50-100g är nog lagom.
6. Baka kakan i mitten av ugnen ca 30min. Om
    den börjar se bränd ut lägg på lite folie.

"Servera och njut!"

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback