🎅 Filmkväll med jultema 🎅

Vi har haft det riktigt mysigt i soffan denna kväll. 😍

Gottigt att äta och två filmer. Först såg vi "Saving Santa", en mer barnvänlig film...fast det beror på vad man anser om en del av språket. 

Vi ger den tyvärr lågt betyg då den var rätt dålig, för mycket sång (och då pratar vi inte julsånger) och halvtaskigt språk mellan varven. Någon rolig kommentar här och där men vi kommer definitivt inte se om den! 
Betyg: 🎬 

Sen valde vi att se en MYCKET mindre barnvänlig film, då tjejerna ändå gick och la sig (så julafton ska komma snabbare 😍), inte får man speciellt mycket julkänsla av den, men killarna gillar den så vi kör på det! ;-)

Filmen heter "Santa's Slay" och är okey, larvig och hårt språk...men en typisk killfilm. 
Betyg: 🎬 🎬 

Flickorna sover, pojkarna är på rummet. Jag har städat undan i vardagsrummet ocj ligger nu och skriver samtidigt som jag slötittar på tv och försöker bestämma vilken film jag faktiskt ska slötitta på!?!?

Surviving Christmas är okey och helt rätt för denna högtid. Dock har jag sett den rätt många gånger så den är ju inte direkt BRA längre. 

Spiderman är en klassiker, som jag också sett många gånger MEN nu var det riktigt länge sen så den är inte så uttjatad längre.
Generellt vill jag nog se nummer två MEN jag ÄLSKAR julen och ser gärna alla dessa julfilmer så känner jag mig själv rätt kommer det bli film nummer ett trots allt! 😉

Snart är det dags för jultomten att komma hem till oss, äta på fina pepparkakor och fylla barnens julstrumpor, t.om lämna en liten säck med klappar  (som inte får plats i strumporna), men måste vara säker på att pojkarna inte kommer ut medans jag håller på. Vare sig de tror eller inte så får de inte se den verkliga tomten i arbete! 😂😉😜🎅

När detta är avklarat är det nog dags för sängen och sova. För snart är det julafton med många glada rop och en fullspäckad dag med spända och förväntansfulla barn. 

Så till er alla:

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback