🎅 FilmkvĂ€ll med jultema 🎅

Vi har haft det riktigt mysigt i soffan denna kvĂ€ll. 😍

Gottigt att Ă€ta och tvĂ„ filmer. Först sĂ„g vi "Saving Santa", en mer barnvĂ€nlig film...fast det beror pĂ„ vad man anser om en del av sprĂ„ket. 

Vi ger den tyvĂ€rr lĂ„gt betyg dĂ„ den var rĂ€tt dĂ„lig, för mycket sĂ„ng (och dĂ„ pratar vi inte julsĂ„nger) och halvtaskigt sprĂ„k mellan varven. NĂ„gon rolig kommentar hĂ€r och dĂ€r men vi kommer definitivt inte se om den! 
Betyg: 🎬 

Sen valde vi att se en MYCKET mindre barnvĂ€nlig film, dĂ„ tjejerna Ă€ndĂ„ gick och la sig (sĂ„ julafton ska komma snabbare 😍), inte fĂ„r man speciellt mycket julkĂ€nsla av den, men killarna gillar den sĂ„ vi kör pĂ„ det! ;-)

Filmen heter "Santa's Slay" och Ă€r okey, larvig och hĂ„rt sprĂ„k...men en typisk killfilm. 
Betyg: 🎬 🎬 

Flickorna sover, pojkarna Àr pÄ rummet. Jag har stÀdat undan i vardagsrummet ocj ligger nu och skriver samtidigt som jag slötittar pÄ tv och försöker bestÀmma vilken film jag faktiskt ska slötitta pÄ!?!?

Surviving Christmas Ă€r okey och helt rĂ€tt för denna högtid. Dock har jag sett den rĂ€tt mĂ„nga gĂ„nger sĂ„ den Ă€r ju inte direkt BRA lĂ€ngre. 

Spiderman Àr en klassiker, som jag ocksÄ sett mÄnga gÄnger MEN nu var det riktigt lÀnge sen sÄ den Àr inte sÄ uttjatad lÀngre.
Generellt vill jag nog se nummer tvĂ„ MEN jag ÄLSKAR julen och ser gĂ€rna alla dessa julfilmer sĂ„ kĂ€nner jag mig sjĂ€lv rĂ€tt kommer det bli film nummer ett trots allt! 😉

Snart Ă€r det dags för jultomten att komma hem till oss, Ă€ta pĂ„ fina pepparkakor och fylla barnens julstrumpor, t.om lĂ€mna en liten sĂ€ck med klappar  (som inte fĂ„r plats i strumporna), men mĂ„ste vara sĂ€ker pĂ„ att pojkarna inte kommer ut medans jag hĂ„ller pĂ„. Vare sig de tror eller inte sĂ„ fĂ„r de inte se den verkliga tomten i arbete! 😂😉😜🎅

NĂ€r detta Ă€r avklarat Ă€r det nog dags för sĂ€ngen och sova. För snart Ă€r det julafton med mĂ„nga glada rop och en fullspĂ€ckad dag med spĂ€nda och förvĂ€ntansfulla barn. 

SĂ„ till er alla:

Permalink AllmÀnt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback