Sista natten...


...jobbar min älskling inatt! Sen är han ledig ända fram till måndag eftermiddag! *SKÖNT*


Så...vad kan man säga om dagen då? Har faktiskt inte hänt speciellt mycket. Fixade iväg barnen till skolan och lillan till dagis. Sen blev det hem och små städa lite samt tvätta. Betalade även räkningarna, så nu är man rätt många kronor fattigare. :S
Efter det mailade jag till rektorn inom skolområdet och mailade med min handläggare på ams. Måste försöka få något att göra. Jag blir dum i huvudet av att bara gå hemma hela tiden!
.
Annars har dagen varit väldigt lugn, mest slappat i soffan med massa arkiv x avsnitt.
Grannarna kom förbi en sväng och berättade en glad nyhet! Så vill bara säga GRATTIS TILL ER!!! Ni har ju väntat så länge på något positivt och jag hoppas verkligen att det går åt rätt håll för er nu! Efter all tid och energi ni lagt ner så är ni värda det!
Och vid sidan om detta önskar jag verkligen att det kan gå lika bra för andra runt omkring mig! Du vet vem du är! Jag älskar dig! Och håller tummen för att allting löser sig!
På eftermiddagen hämtade vi lillan och sen körde vi henne till mormor. Hon ska vara där tills imorgon eftermiddag då vi åker dit och byter barn! :D
Så inga problem för älsklingen att sova imorgon då vår lilla "siren" inte är hemma! *hehe*
.
Kvällen kommer nog bli minst lika lugn. Känner mig super trött och bara längtar efter att sova ordentligt. Det kommer antagligen inte att hända men hoppas kan man ju alltid!
.
Nä ni! Jag har faktiskt inget roligt att skriva och känner mig rätt osocial idag så lika bra att avsluta! Men skriver säkert imorgon eller liknande!
CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Besviken man blir...


Usch vilken dag det här har varit!
.
Dagen börjar med det vanliga, tjafs med barn, frukost, morgonbestyr, disk, tvätt samt bordstorkning för att sen få barnen klara och skicka de stora till skolan och sen följa den lilla till dagis.
.
På dagis tog jag mig tiden att prata med personalen om det skulle kunna gå och göra några ändringar på Emilia trots att jag är arbetslös. Andreas jobbar ju skift och var 4:e vecka jobbar han natt och behöver sova på dagen. Detta fungerar inte riktigt när Emilia är hemma och jag känner att jag inte kan vara ute och ränna med henne 2 dagar den veckan och inte ge henne det HON behöver. Eller försöka få henne att var tyst hemma hela dagarna då hon knappt kommer kunna prata eller leka.
Enda svaret jag fick var att ur barnperspektiv så är inte det bra för henne att gå på dagis så oregelbundet, och att jag var tvungen att kolla med rektorn.
Så jag gick hem och ringde henne och fick samma svar där!
.
Jag blev fruktansvärt ledsen, arg och besviken. För enligt detta så är det alltså bättre för Emilia att vara ute och ränna någonstans och aldrig veta vart vi ska, vad vi ska göra eller hur vi ska lösa lunchen än att gå måndag, onsdag, torsdag 5timmar/dag i 2 veckor och sen gå varje dag 9-14 när han jobbat natt och sista veckan vara ledig och få chansen att umgås mer med sin pappa som hon knappt ser pga skift arbete!!??
.
Och det som gör mig arg i detta är att vi inte nyttjar fler timmar i månaden....vilket betyder att vi fortfarande använder samma antal som vi är berättigade och betalar för, och hon äter inga fler måltider än annars vilket innebär att det inte blir någon mer kostnad för kommunen!
Själv får jag inte detta riktigt att gå ihop, men de är ju utbildade och anser sig veta vad som är bäst för ALLA barn....men men....bara att bita ihop och så får jag försöka göra det bästa av det hela. Inte för att jag vet hur ännu!
Jaja....sen när jag väl var hemma och hade ringt klart alla samtal (passade även på att ringa till min mamma och gråta av mig lite) så har jag suttit och funderat på HUR ska jag lösa detta så det blir bäst för både Emilia och Andreas?
Man blir mest besviken eftersom man kämpar så hårt för att få hela familjelivet att gå ihop med skift arbetande make, varannan helg son och varannan vecka son samt få tid över till att försöka hinna umgås!
Kan ju säga att jag inte har kommit fram till någon bra lösning riktigt ännu....har inte ens ett förslag till mig själv så vi får se hur detta slutar.
.
Resten av dagen har jag tvättat, putsat en del av fönstren, rengjort handfatet samt kollat på nåt Arkiv X avsnitt. Sen hämtade jag lillan på dagis och gick förbi tvättstugan för att boka om tvättiden.
.
Eftermiddagen har jag spenderat med att rolla ute dynor från dessa förbannade katter som springer löst (fastän vi fått papper om att de bara får vara ute under uppsikt, typ i koppel/sele) och så har jag även sopat hela altanen, plockat ihop ute möblerna och ställt ut resten i förrådet!
För nu är hösten här och det blir nog inga fler eftermiddagar ute på altanen.
Skulle behöva ta in det från balkongen med men känner nu att min rygg värker något fruktansvärt och magen kurrar så att jag mår illa. Glömde visst att äta idag igen! *suck*
.
Jaha...nu då? Jo Emilia badar med sin pappa och jag sitter här. De två stora är på kyrkan på en aktivitet och kommer inte än på ett tag. Så vad ska jag göra nu då? Måste gå ut och låsa min cykel samt Emilias. Sen vet jag inte.
.
Kvällen vet jag inte heller vad jag ska göra. Sitter mest och längtar till nästa vecka när underbara Desperate Housewifes börjar igen så man har något kul att se fram emot!
Nä...nu ska jag ta och hitta något vettigt att göra! Jag hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra kväll!

CIAO!!!



 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma....


Har precis kommit innanför dörren. Vi har varit hos underbara Elle sen typ 8 imorse så älsklingen skulle få sova eftersom han jobbat natt och Emilia är ledig från dagis idag!
Det var jätte trevligt att vara hemma hos henne och Emilia lekte med hundarna istället för att sitta och gråta i mitt knä....så det var lite extra skönt.
Deras "gamla" hund var lite rolig (Gismo), han var tvungen att ligga på deras väskor och självklart trampa runt för att bädda...så det slutade med att han la sig halv i en ryggsäck på köksgolvet....såg jätte gulligt och sött ut.


Tack så jätte mycket för en jätte trevlig dag och tack så jätte mycket för den goda lunchen!


Nu när vi kom hem var älsklingen vaken, så då behöver vi i alla fall inte vara ute! :) Lite skönt faktiskt!
Visst det är soligt och fint ute med det blåser väldigt kallt, så det märks att hösten är här! Det är fint med höst men blåsigt och kallt. *brr*
Jaha....så vad ska man göra resten av dagen då? Jag är skit trött, delvis efter alla de 56 pannkakorna jag stekte igår som verkligen tog på ryggen och fötterna, och delvis för att man har sovit jätte dåligt inatt och vaknade med huvudvärk imorse och på det har man hört Emilias konstanta pladder de sista 5 timmarna :S
Så kort och gott skulle jag helst av allt bara vilja ta två alvedon och gå och lägga mig en stund. Men det kommer bli svårt eftersom alla barnen snart är hemma och lugnet existerar inte längre. Så får helt enkelt bli att hitta på något annat! :(
Jag tror faktiskt inte att jag har så mycket annat att skriva om så tar och ger mig för stunden så får vi se om jag har något att uppdatera med ikväll!
Oavsett vad så önskar jag er alla en riktigt bra dag!

CIAO!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Färdig :D


ÄNTLIGEN är pannkakorna färdigstekta!!!! Och visst det tog nog inte så lång tid som jag trodde, då hade jag ända FEM SATSER!!! Men gjorde dem i 2 stekpannor! :D
Men nu är de klara för att svalna och sen ska jag bara stoppa dem i påsar för att frysa in dem...alltid bra att ha i frysen om barnen äter dåligt i skolan eller om man ska iväg på några aktiviteter. För det är verkligen JÄTTE GOTT med kalla pannkakor med smör på! *mumma*


Nu har lill tjejen gått och lagt sig och älsklingen min ska göra likadant för att försöka sova en stund innan det är dags att åka till jobbet. Själv ska jag få de andra två klara för kvällen.
Undrar lite vad man ska göra under kvällen när barnen sover och älsklingen har åkt till jobbet? För jag misstänker att det inte går någonting roligt alls på tv.n! *suck*
Nej! Jag följer inte idol, har aldrig gjort och kommer antagligen aldrig att göra.



Nu blir det disk och hjälpa Juliette vid datorn....kanske skriver senare, annars blir det imorgon!
Oavsett vad önskar jag er alla en riktigt trevlig måndags kväll!



CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Steker pannkakor!


Jupp...det är precis vad jag gör. Och då tänkte jag att jag kan ta och passa på att uppdatera bloggen lite och sätta in bilden på lill skruttan från idag....finklädd och allt! :)
Frugan tyckte jag tog dagis fotograferingen på väldigt stort allvar. :P Men det gör jag nog kanske eftersom det är alldeles för dyrt att gå till en "vanlig" fotograf för att ta fina enskilda bilder på barnen som man kan ge bort till alla släktingar i julklapp....så detta är ett väääldigt bra allternativ! Så hennes kommentar stämmer till 110%!! =D
Nu har jag tänkt på detta flera gånger....så ikväll ska jag verkligen försöka ta itu med det....och det är att ta reda på hur man får smileys i bloggen...det har min ena syrra och jag måste säga att det ser mycket finare ut än prickar mm....hihi...så jag måste få tummen ur röva och kolla upp den saken!
Jaja...nu ska jag ta och fortsätta med att steka dessa pannkakor.....tyvärr tror jag att det blir mycket färre än vad jag hoppades på så kanske får ställa mig och göra en omgång till när dessa är klara!
Ha en fortsatt trevlig dag!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

F*N och SKIT!!


Jag fattar det inte!?!
Älsklingen var snäll och hjälpte mig i helgen för att ändra färgerna lite på bloggen men trots detta så ser den likadan ut som innan. Går man in på stilmallar och kollar ändringarna så är dem gjorda och förhandsgranskar man där så ser det ut som det ska...men inte i vanliga fall, och jag fattar inte varför men j*vlar var irriterande det är då!
Jag blir så arg och frustrerad...speciellt när jag var så himla nöjd över resultatet och så tacksam för hjälpen!
Men men....varför ska något någonsin fungera??? Det är ju bara dumt!!
Nåja...älsklingen är redan vaken fastän jag varit jätte tyst och knappt rört mig här hemma...han kunde visst inte sova längre. Själv har jag ont och är dunder sugen på pannkakor! Funderar starkt på att ställa mig och steka men det är så förbannat tråkigt! Så vi får se hur jag gör.
Oavsett vad så är det dags för mig att göra mig iordning för att hämta lillan på dagis! Och nej jag har inte glömt och ska sätta in ett kort på hennes klädsel mm, men det får bli senare!
Ha det!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag och ny vecka!


Ja den nya veckan är här, och det innebär "bara" tre barn hemma. Och idag tar Emilia kort på dagis. Hon var jätte fin när vi gick dit. Lovar att lägga in en bild senare...
Min älskling ligger för att sova nu och själv försäker jag vara så tyst det bara går. Han jobbade ju natt så han kom hem vid 7 tiden imorse.
Så nu, fram tills det är dags att hämta barn, blir det nog mest att slappa framför tv:n och ta det lugnt och förhoppningsvis få sova en liten stund. Jag sov jätte dåligt inatt så nu känns det som om det verkligen behövs. :S
I eftermiddag kommer mamma och Claes på fika och så ska han vara en räddande ängel, ännu en gång, och fixa mina fötter. De är torra och fula och min liktorn värker som f*n...så det ska bli skönt.
Nej ni alla glada! Ha en bra dag i det soliga men kalla höst vädret så skriver jag mer senare.
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halv tråkig söndag :S


Kan ju börja att berätta att gårdagen var helt ok. Barnen skötte sig själva med sitt godis ätande samt att de såg film på Emilias rum och lekte med henne. Så vi passade på att umgås lite i vardagsrummet och då blev det att spela lite wii....och spelet vi valde var marioparty 8. Det är lätt ett av mina favoriter. Lätt, men ändå roligt och utmanande. :D Jag gillar wii, bara synd vi inte spelar oftare tillsammans....även med barnen! :(
En ny dag och vad har man gjort idag då?
inte speciellt mycket egentligen....eller ja inget roligt direkt i alla fall.
Vi började dagen med bråk mellan barnen och sen frukost. Sen tänkte jag att det är lika bra att ta en städdag eftersom älsklingen går på natt vecka idag och då kommer inte jag kunna städa när barnen är i skolan och på dagis. Så kände att det kan vara skönt att få det gjort innan veckan. Så dagen har bestått av att fixa med disk 2ggr, damma överallt, dammtorka alla övriga ytor, bråka med barn, rengöra köket helt och hållet, rengöra toaletter, handfat, bråka med barn igen, dusch, badkar, putsat speglar samt plockat undan, bråka lite till med barnen, dammsugit alla golvytor uppe och nere samt soffan, allvarligt snack med barnen om deras bråkande, lagat mat, torkat av alla bord, städat lillans rum samt tvättat, tvättat och tvättat lite till. Sen får vi inte glömma att man varit ute med sopor, bokat tid i tvättstugan för alla vinterkläder, sängkläder och mattor och så skurat alla golven. *pust*
Men med den här familjen så syns det knappt nu så det är bara att typ börja om från början imorgon så gott det går! :(
Sen under eftermiddagen har jag, Emilia och Juliette spenderat tid hos frugan medans pojkarna var hos kompisar. Var tvungna att rymma fältet så älsklingen kunde få sova lite så natt passet inte blir allt för långt och jobbigt.
Men vad tror ni händer istället?
Jo självklart ska alla grannar föra massa liv istället så inget sova för honom under eftermiddagen. Så vi gjorde ett nytt försök nu på kvällen när Emilia lagt sig men då ligger hon och sjunger godnatt visor i sin säng i nästan en timme så inget sova nu heller. Så min stackars älskling kommer nog vara skapligt trött imorgon när han kommer hem! Men ser man det positiva i det så kommer han garanterat att sova som en stock imorgon istället. :D
Och grannar och barn kan man egentligen inte göra så mycket åt. :S
Så kvällen har bestått i att få barnen iordning för natten och nu har precis älsklingen åkt till jobbet. Själv ska jag fixa något att äta för att sen bänka mig i soffan framför något på tv:n. Hoppas man kan hitta något att titta på!
Ja ni....så har min dag varit idag....inget speciellt, inget roligt utan bara en massa tråk! Jag hoppas verkligen eran har varit både bättre och roligare och kanske till och med lugnare!?
Ha en underbar kväll allihopa så skriver jag imorgon igen!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regnig lördag :(


Ledsen att jag inte hann uppdatera igår men dagen var verkligen fullspäckad hela dagen.
Det började med det vanliga som morgonbestyr och sen få David och Emilia klara. Sen drog vi till stan för att inhandla vinterjackor och vantar. Det kommer bilder lite längre ner sen. =) Både barnen och jag är jätte nöjda med inköpen, så det är ju bra. =)
Sen åt vi en lätt lunch på stan och mellan kl 12-12.30 åkte vi hem för att ställa in kassarna i hallen och vända för att gå tillbaka till busshållplatsen. Så tog vi bussen till Välsviken för att handla det som saknades inför kvällen!
Hem och packa upp allting, ta emot barnen och hjälpa dem med läxor.
Blev en snabb fika med Claes, Tine och Malin. Claes hade med sig kläder till barnen från sitt jobb igen och Theodor fick en sån himla snygg jacka med mc stuk på! Skit läcker och passade honom perfekt!!! Han är jätte glad och jag med! =) Ska försöka slänga in en bild på den med åt er! :D
Sen när de gått var det dags att börja med maten. Så jag och David fixade maten, dukade mm...sen bänkade vi oss alla i vardagsrummet med all mat, dricka samt godis och ostbågar, för att ha film maraton med de gamla hederliga karate kid filmerna. Det var både mysigt och jätte kul att se dem igen. De är så himla roliga och så är det kult i mina ögon!!
Så vid 19 tiden fick Emilia lägga sig, för tyvärr klarade hon inte av att hålla sig lugn och vid 22.30 la sig Andreas och filmerna var slut vid 23 tiden och då fick de andra också gå och lägga sig. Själv somnade jag inte förrän efter kl 02 inatt och 5.30 imorse väckte Emilia mig. *suck*
Men lite roligt var det imorse med....de andra barnen glömde stänga av sina väckarklockor så vid 6.30-7 imorse så blev de väckta. HAHAHAHAHA.....men men....de får ju skylla sig själva så de får ta att de kommer vara väldigt trötta idag! :P
Jaja...det var gårdagen. Och idag är vädret grått, regnigt och trist och har inte diretk några planer för dagen förutom att åka och veckohandla och sen skulle jag verkligen behöva storstäda....men VILL INTE! Så vi får se hur det blir. Helst vill jag bara gå och sova och sen ta en lugn dag med kanske lite spel och pyssel med barnen.
Ikväll kommer förhoppningsvis Marinette med grejorna jag beställde från jotex med henne....så nu vill jag bara ha den nya hyllan och få klart gardinerna för att sen kunna inhandla lite på Ikea och göra iordning på Emilias rum...men det hinns med. Förhoppningsvis innan jul :P
Nä...nu ska jag ge mig och sätta mig och ladda upp bilderna åt er.....så ni får se våra fina inköp. Ha en super bra dag trots regnet så får vi se om jag hinner skriva mer sen eller om det får vänta tills imorgon!


Emilias höstvantar!         Juliettes höstvantar!



Juliettes jacka, tröja och skidvantar!
Davids jacka och skidvantar!
Emilias pc-spel!
Theodors skidvantar...
...och så SJÄLVKLART den snygga "mc-jackan"!!
Ja det var allt jag hade för idag....eller för stunden i alla fall. Ha det gött!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

J*vla tråkdag!!


Jag har egentligen inget bra eller roligt alls att skriva så därför blir det väldigt kort. Jag skrev av mig i den andra bloggen istället där jag verkligen kan uttrycka mina känslor och mitt humör utan att bli påhoppad eller kränkt.
Men den här dagen har varit jätte tråkig under hela förmiddagen och väldigt ledsam och frustrerande. Enda roliga på hela dagen var när AnnaKarin kom med Cassandra på en kaffe. ;)
Annars har jag mest varit ledsen, trött, sliten, irriterad och uttråkad. Allt känns tungt och jobbigt just nu och vet nog inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag behöver vila ordentligt och sova....men inget av det existerar i detta universum just nu då alla barn är i olika trots åldrar och inte lyssnar.
Jag älskar mina barn mer än mitt eget liv men ibland blir jag trött och sliten och just nu är det tydligen så det är. Lite tråkigt! Speciellt eftersom det inte var länge sen vi hade ett helt underbart dygn själva och vi har även haft det rätt mysigt med spelkvällar med barnen. Och efter en underbar födelsedag igår så känns det ännu mer trist. Men det är väl som de brukar säga: "Efter regn kommer solsken."


Men min kropp har sagt ifrån och då blir jag sån....gråter, nedstämd och gråter lite till. Så det är bara att bita ihop och vänta ut det värsta! Det går ju över till slut.
Jaja....det var allt jag hade för idag....jag hoppas verkligen att ni haft en bättre dag! Jag önskar er alla där ute en bättre dag/kväll!
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ensam hemma och mulet :(


God morgon allihopa!
Nu är snart den här "arbetsveckan" slut den med. Emilia går sista dagen för veckan på dagis och idag ska de ut i skogen. (Som varje torsdag)
Hon var så söt när jag lämnade henne, såg ut som en liten rund tjej....istället för den smala hon blivit under sommaren. Det var så gulligt att jag var tvungen att ta ett kort på henne. så jag kunde visa er!
Så vad händer idag här hos oss då?
Ja du, om jag bara visste det. Egentligen skulle jag varit ner till "andra" sidan och träffat Anna, men hon har blivit sjuk så det får bli en annan dag sen när hon mår bättre.
Så nu sitter man här utan några planer alls.
Visst på ca 4 timmar hinner man väldigt mycket, men det är inte alltid man vill göra dem sakerna. Och sen när man är som mig och städar mest varje dag så blir det väldigt enformigt och tråkigt mellan varven....men jag gör det oftast ändå. Såååå himla typiskt mig!! :S
Nä...nu blir det i alla fall att äta frukost för det har jag inte hunnit ännu....och sen får vi se vad denna mulna dag har att erbjuda! Ha en bra dag allihopa!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just ja!


Är ju lite glömsk jag så det får bli en liten uppdatering till idag! :S

Igår hade Theodor klasskamp med skolan nere vid kroppkärr. Han var så lycklig när han kom hem för hans klass (N4) vann HELA klasskampen!
Så jag ville bara skriva:
GRATTIS N4 till guldet! Jätte bra kämpat! Och vi är många stolta föräldrar!



Nog om detta...nu SKA jag ge mig och ta kvällen i soffan! Men vi hörs imorgon!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Weeeeeeeeeee :D


Min älskling gav mig det jag önskade mig mest av allt!
En beige Ed Hardy väska!!!
Jag är sååå himla glad och lycklig över att jag fick den! Är så glad att jag funderar på att sova med väskan inatt... :P
Så min underbara älskling: TACK TACK TACK!!!!
Jag älskar dig nu och för alltid!
Är ju glad för alla presenter!! Och jätte glad för tårtorna! Men den här väskan är speciell...speciellt med tanke på att den är alldeles för dyr för att "bara" köpa till sig själv för att man vill ha den! Så lyckliga mig!!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Födelsedagen....


Så var den här födelsedagen över för i år med! :)
Förmiddagen var rätt lugn men samtidigt lite långtråkig då internet brakade och man gick här och inte visste riktigt vad man skulle göra. Men allt går bara man vill. :D
Sen kom barnen hem och man både fick något att göra samtidigt som man blev jätte glad. De två "små" skolbarnen fick hem provbilderna från skolfotograferingen och de blev såååå himla fina!!!!! Jag är super nöjd!
Och sen var det ju presenter, fika och besök. De som kom över idag för fika var frugan med barn, mamma, Claes och så Tine & Harald med barn. Marinette var även över en sväng på förmiddagen och pratade bort en liten stund! :D
Så med min älskling och barnen (en familj på 6 pers) blev det en hel del folk. :D Mysigt som attans!
Älsklingen och flickorna bakade en tårta till mig igår medans jag var på föräldramötet. Den var super god och jätte fin. Tyvärr hann jag inte få någon bild på den då det bara sa "slurp" så var den slut! :s Men det gör inget...de är ju till för att ätas! Tack så jätte mycket för tårtan! Jag uppskattade den jätte mycket! Älskar er!!!
Har inte så mycket att skriva så tänkte jag lägger in bilderna och skriver en liten snutt till varje bild.
Bild nr 1: Ett jätte fint hjärta i trä som Theodor har gjort i träslöjden. Det är såå himla fint och gulligt! Tack underbaraste Theodor! Love You!
Bild nr 2: En jätte fin bukett som går i höstens färger kom med blommogram från svärmor! Tack så mycket!
Bild nr 3: En super bra bok som jag faktiskt tänkte köpa av barnen nu när den fanns med i Jultidningarna....men underbaraste frugan såg den och tänkte direkt på mig! Jag är super nöjd över den här boken! Så tack frugan!!!!
Bild nr 4: den här fina ringen fick jag av älskade David! Den är jätte fin och jag är jätte glad över den! Tack älskade son! (För vilken tjej gillar inte att få smycken i present?? :P  ) Love you!
Bild nr 5: Gulligare kan det inte bli! Min prinsessa Juliette har köpt "me to you" mörk choklad till mig!!!! Jag ÄLSKAR choklad! Tack gumman! Love you!
Bild nr 6: Åh.... :D Ännu mer gulliga saker. Den här fina vita chokladen från "me to you" fick jag av min ängel Emilia. Ska bli sååå gott! Tack gumman! Love you!
Bild nr 7: Ett jätte fint kort jag fick av frugans dotter Elin. Det är jätte fint! tack så jätte mycket Elin! :D
Bild nr 8: En present till jag fick från David. Det är en tyg väska som han sytt i slöjden! Den är jätte tuff och snygg! Tack så jätte mycket för den här med David! Love you!
Bild nr 9: En godisskål!!! :D :D :D  :D Tack mamma! Vad är bättre än godis egentligen?? Älskar dig!
Bild nr 10: Jätte fin bukett i rosa som jag fick av min Claes! Bättre killkompis får man nog leta efter! Tack så jätte mycket! (puss i ljumsken :P )
Ja ni...det var bilderna och en liten "snutt" till dem så ni vet vem jag fick dem av!
Och jag måste tacka alla för uppvakningen på min födelsedag! Jag uppskattar det jätte mycket!
Och ett extra tack till mamma också för tårtan hon bakade till mig! Den var lika god som alltid och nästan helt slut den med! Tack mamma! Och du...JAG ÄLSKAR DIG!!
Så kort och gott: Tack ällihopa för en jätte bra födelsedag och för alla fina presenter! I LOVE YOU ALL!!!

Ja ni! Det var allt jag hade för idag! Och jag hoppas att ni haft en lika bra dag som mig!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

22 september :P


Underbart att vakna och se solens varma strålar strila in genom fönstret! *me like* Solsken gör en ju faktiskt både gladare och piggare! :D
Så vad händer idag då?? Det blir nog inte så himla mycket. Nu har jag fått iväg alla skolbarnen och snart blir det att klä sig själv och lilltjejen för att lämna henne på dagis.
Sen blir det väl det gamla vanliga ändå när jag kommer hem. Måste ju får lite vardagssysslor fixade oavsett vilken dag det än är. Ingen ro och ingen vila här inte.
Så dagens sysslor kommer bestå av att tvätta (gud vad ovanligt-NOT), damma det jag inte hann igår samt dammsuga efter mina underbara lortiga ungar. :P Sen blir det väl att försöka få mig själv att se ut som folk. :D
Egentligen vore det perfekt väder att åka till stan och strosa runt lite....men hur kul är det ensam utan mål? Precis! Inget kul alls. Så idag ska jag försöka förgylla min dag med något annat! (om jag nu kommer på något)
Har inte så mycket att skriva egentligen eftersom det delvis är tidigt på morgonen och inget inplanerat! :P
Men kanske skriver senare.
Under tiden: Grattis till mig! ;)
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Äntligen kväll!


Äntligen hemma från föräldramötet. Det var lite roligare än de gamla hederliga då barnen skulle vara med och berätta om saker de gjort och saker som de ska göra. Tiden gick rätt fort och det är jag tacksam för då jag känner mig trött och så himla sliten och bara längtar efter att få gå och sova.



Men det dröjer ett tag till då vi måste se den sista filmen vi hyrde eftersom de måste lämnas tillbaka imorgon. Så nu blir det mest att vänta på att maken ska avsluta spelet på krysslådan så vi kan starta filmen och sen sova, sova, sova!!! *SKÖÖÖÖNT*
Ja den här dagen "sprang" iväg som alla andra dagar typ. Allting går så himla fort ibland. Speciellt med dagar som denna då man har fullt upp mest hela tiden. Men dagar som denna är även rätt sköna eftersom man har något att göra mest hela tiden. Och man slipper sitta och sucka över att allting är så tråkigt.
Andra bullar blir det imorgon då jag inte har ett skit inplanerat och då jag har suttit hela dagen idag (när jag haft tid över) för att försöka komma på något att göra i alla fall.
Och nu menar inte jag det gamla vanliga med tvätt och städ som måste fixas varje dag ändå....utan något annat och något roligt. Men men.....jag kanske kommer på något imorgon när inte huvudet är fullspäckat med en massa andra måsten som det varit idag! :P
Men nu ska jag ta kvällen innan ryggen går av på mitten och det blir så illa att jag somnar sittandes vid datorn....mycket bättre att somna nerbäddad i vår underbara soffa framför filmen med älsklingen bredvid! :D
Hoppas i alla fall ni haft en riktigt bra dag och att ni får en god natts sömn, så skriver jag mer imorgon!




Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grå och tråkig tisdag!


Ja morgonen har redan varit fullspäckad med att skriva schema, fixa matsäck och se till att barnen blir klara i tid. Emilia sitter vid frukost bordet...FORTFARANDE...har ju "bara" gått typ en timme. :S
Men men.....så vad händer idag då? Bortsett från att jag fortfarande är JÄTTE ARG över cykeln!!!!
Min underbara Elle kommer på besök!
Sen blir det till att fixa lunch och idag kommer det serveras ugnsstekt lax med couscous! *mumma*
Efter det blir det att ta itu med tvätten, disken, sopor, damma och städa...det gamla vanliga =)
Sen kommer Sofia och klipper barnen, en helt underbar och räddande ängel som varje gång! TACK!!
Efter det blir det för mig och Theodor att dra på barn -och föräldramöte. Så jag hoppas, hopppas, hoppas innerligt at jag kan låna cykel av någon så jag slipper gå till skolan ikväll! Delvis tar det såååå lång tid att gå och så är det SÅÅÅÅÅÅ TRÅKIGT!!!!!

Såg knappt maken i går och ska vi gå fram och tillbaka så kommer jag ckanppt se honom idag heller! :(
Visst då hade vi många fina timmar tillsammans i helgen men man vill ju ändå kunna pussas lite varje dag! :P
Nä...nu har lillan ätit klart så jag ska se till att få den där disken fixad och klar så jag slippere stå med allt efter lunchen sen! Jag vill ju ändå hinna prata med Elle i lugn och ro samt umgås lite med lill tjejen eftersom hon är ledig idag!
Men jag hoppas ni får en bra dag!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vardag igen!


Jag vet! Jag missade att skriva igår...eller ja snarare så struntade jag i det eftersom det var som alla andra söndagar då man inte gör ett skit utan bara är.
Fast lite gjorde vi....jag tvättade och plockade som vanligt och så fixade vi mat som vi bjöd hem mamma på. Det blev kassler med potatis och gräddfil med gräslök! *sååå gott*
Men annars var det en lugn dag med flickorna som lekte väldigt bra och en man som spelade krysslåda...så jag passade på att läsa ut boken som jag fick låna av underbaraste Malin.
Den heter i alla fall mossvikenfruar-chansen. Och den var såååå himla underbar, rak och rolig. Så detta är en bok som jag bara MÅSTE få tag i och köpa till samlingen! (den lilla jag har)
Och om man kanske ska ta lite kort om denna dagen med när jag ändå sitter här!? :P
Har faktiskt inte gjort så mycket idag heller...älsklingen åkte till jobbet tidigt imorse så en annan fixade med alla morgonbestyr och skickade iväg ungar till skola och dagis. Var väldigt sugen på att vara social med folk man inte träffat så messade både den ena och den andra. Men antingen inget svar eller så var de upptagna. Så det blev en tråkig förmiddag hemma framför datorn fram tills dess att det var dags att hämta gullungen på dagis. Sen var det hem och betala ut månadspengar samt ta en "snabbdejt" med frugan. Och efter det hjälpte jag barnen med papper och läxor och sen smet jag hemifrån!!! På en super ranglig cykel helvete som jag verkligen bara har lust att ställa mig och sparka på....*SÅ ARG!!!!* Känns extra pissigt att den är ttrasig IGEN då jag lagade den i våras och eftersom jag inte använt den på hela jävla sommaren! =( Blir så ledsen för jag verkligen HATAR att gå och på torsdag ska jag till en annan kompis på "andra sidan" och så måste jag gå!!! SKIT SKIT SKIT!!!!! *snyft*
Men det var skönt att komma bort en stund och träffa Linda som det var jätte länge sen man såg. Så vi drack lite kaffe, provade skor, pratade strunt och sen var hon super gullig och fäste ett nagelsmycke på mig som hon hade. Man kände sig "ung" igen...tror faktsiskt det är mellan 13-15 år sen jag hade en sån. :S Tiden går fort!! Alldeles för fort!
Sen blev det att cykla hem tillbaka på den förbannade cykeln och verkligen ta det lugnt och hoppas, hoppas att man inte trillar omkull när man svänger....Men det gick bra. Hem kom jag! Utan skrapsår, stukade fötter eller trasiga kläder!!! Så liiiite nöjd är jag över mig själv ändå! =)
Resten av kvällen har bestått av att kolla på tradera, sålt min gamla mobil, fixat matlåda åt maken samt natta barn och kolla lite på tv. Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla lite mer på tv innan klockan blir alldeles för mycket.
Måste ju samla krafter tills imorgon och vara riktigt pigg då min underbara Elle kommer för kaffe, prat och cigg igen!!! =) *längtar*
Nä ni underbara läsare! Nu skiter jag i detta och tar kvällen!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördagen slut!


Nu är flickorna hemma igen och gissa om vi har haft en helmysig kväll med dem!
Emilia krånglade lite vid matbordet men det är ju faktiskt inget ovanligt eller konstigt. :P
När vi hade ätit klart och fixat bort disken mm så tog vi tillfället i akt och drog för gardinerna i köket, bytte om till nattkläder och satte oss för att spela spel med dem. Vi började med 3 partier med fånga ballongerna och sen gjorde vi iordning Emilia för sängen och nattade henne.
Under tiden plockade Juliette fram labyrinth och vi spelade det med henne.
Nu sover lilltjejen och den stora väntar på att Andreas ska bli klar på toa (skithuset :P ) så hon kan få ner dvd-spelaren på rummet för att se film innan hon somnar.
När hon sen har lagt sig ska jag fortsätta leka med min nya mobil...lika bra att passa på medans det fortfarande är lika kul!! :P
Och så blir det ju självkalrt lite mys i soffan framfrö antingen tv:n, en film eller så kommer jag läsa lite i boken. Avkoppling är skönt!
Ni får ha en trevlig kväll
Ciao!




Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Super NÖJD!!!! =)


Timmarna bara flyger iväg när man har roligt! vi har spenderat våra barnlediga timmar idag med att strosa runt på Bergvik och bara vara. Vi passade på att rösta och hämta ut flickornas julklapp när vi ändå var där. (Ja jag vet att det är långt kvar, men vill man få bra platser får man vara ute i tid!)
När vi hade gjort detta så gick vi och kollade i lite butiker och det blev lite inköp på apoteket och JC, där hittade vi en jätte snygg tröja till älsklingen. Jag längtar tills man får se honom i den lite längre än vad det tar att prova den! :P Vi gick även in på en väsk affär så han fick se Ed Hardy väskan som jag önskat mig i present när jag fyller år. Och där köpte vi ett kort-etui till honom och en ny plånbok till mig och David!
Efter detta gick vi till subway och köpte en lätt lunch och gick ut och satte oss för att äta då regnet har upphört och solen tittade fram! :) Jag gillar!!
Sen blev det en sakta promenad tillbaka till bilen för att åka till elgiganten och kolla läget lite så det slutade med att vi köpte nya mobiltelefoner. ÄNTLIGEN!! Jag har velat ha en ny länge men inte riktigt vetat vilken och nu bad jag om råd. Och det blev den jag ville ha från början! Jag kanske borde börja lita på min åsikt, smak och magkänsla lite oftare! :P
Jag är jätte nöjd och bara längtar tills den laddat så man kan börja använda den!!! :D
Och det var så himla mysigt att gå runt på bergvik utan barn med älsklingen och kunna hålla varandra i handen nästan hela tiden. Man behöver inte bli stressad eller orolig när barn springer iväg. Så just nu känner jag mig väldigt glad och avkopplad! Och jag hoppas att det håller i sig väldigt länge!
Varför??
Jo för detär en så himla underbar känsla!!!
Nu är det inte jätte långt kvar tills det är dags att hämta våra små prinsessor. Men jag kan lova att man saknar dem och jag ser fram emot en helkväll med dem.
Tanken är att vi ska äta taco's och spela spel eller se film med dem när vi hämtat dem. Det ska bli så mysigt så. Ska vara extra mysig av mig och försöka tända lite ljus och dra ner på den vanliga belysningen! =)

Men fram tills dess att det är dags att hämta dem ska jag låta min älskling spela lite tv-spel i lugn och ro medans jag själv ska plocka undan skräp mm från den gamla plånboken för att sen ringa tillbaka till mamma....vilket jag borde gjort för typ 20min sen. :S Men när jag gjort det ska jag sätta mig i sovrummet och njuta av tystnaden ända in i det sista tillsammans med boken jag började läsa igår!!

jag hoppas verkligen ni alla har haft ett lika underbart dygn som mig! en nu överger jag er för att fortsätta njuta och ta hand om mig själv en stund! Ha det bäst!!!!

Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Myskväll på hög nivå :D


Gårdagen var helt underbar. När barnen hade åkt så tog jag ett bad med levande ljus och en bok som jag fått låna av underbaraste frugan! Läste inte så långt men längtar redan efter att läsa resten. :P

Efter badet blev det en dusch, lite kläder, smink och fixa håret. Sen hann jag inte längre innan grannarna Marinette och Linus kom på en fika och för att hämta en film de ville låna.
Det var en trevlig pratstund i lugn och ro utan några ungar som avbryter med pladder eller bråk. (De är också barnlediga)
När de hade gått blev det att börja med den där underbart goda maten....den blev super god! Och självklart tog jag ett glas vitt till detta. Det var riktigt gott! Kändes nästan lite extra vuxet och avkopplande. :)
Sen blev det lite dator medans min underbara make gjorde sig iordning för bion. Och ja vi såg Trollkarlens lärling och den var riktigt bra!!! I vissa scener var effekterna så uppfriskande att det vibrerade i golv och stolar....det är såååå underbart med hela bio effekterna!!! :D
Sen började resten av myskvällen....vi åkte hem och satte på en thriller/skräck film som heter Hierro....men jag vart jätte besviken på denna för jag tyckte inte det var varken thriller eller skräck. Så man satt mest och väntade på när man skulle bli skrämd....men ingenting hände. :(
Men mysigt var det ändå att gosa bredvid älsklingen och klia honom på ryggen under tiden.
Filmen var slut typ vid 00.30 så då gjorde vi oss iordning och gick in i sovrummet.....sista gången jag kollade på klockan var den 01.45 och sen vet jag inte när vi somnade.
Så gårdagen var en helt underbar dag och ännu mer underbar kväll.!!!



Så nu ska vi försöka ta tillvara på de sista barnlediga timmarna innan det är dags att hämta våra prinsessor!! Vi får försöka göra det bästa av situationen med tanke på att det är jätte grått och mulet ute och regnet verkligen ÖSER ner. :( Men något kommer vi säkert på så får väl uppdatera bloggen en gång till senare!


Nu ska jag ge mig och gå tillbaka till soffan till älsklingen. Men jag hoppas verkligen att ni får en underbar lördag!

Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Struntar i alla måsten!!


Nu är maten avklarad och fika besöket har redan varit här och jag kan säga redan nu att jag varken kommer fixa med tvätt, disk eller några andra hushållssysslor idag!
Nu undrar ni säkert varför??
Jo för vi blir BARNLEDIGA!!!!!! :D
Flickorna har precis åkt och Theodor ska när som helst åka till sin pappa för helgen. Jag verkligen tänker njuta v lugnet här hemma och verkligen passa på att umgås med min make.
Det blir ju inte så mycket egentid med ungar runt oss mest hela tiden! Men jag gillar mitt liv oavsett vilket humör jag är på. Sen att man vissa dagar drömmer sig bort en sväng är ju inget onormalt, för så är det nog i de flesta familjerna! :P
Så hur sa vi spendera vårat barnlediga dygn?? Antingen blir det att gå på bio och i så fall ska vi se Trollkarlens lärling.
Eller så kanske vi bara tar oss egen tid där jag kan börja barnledigheten med ett långt avkopplande bad och sen lite annan egen vård som naglar och ansiktsmask mm.
Och så kan man fortsätta kvällen med massage och mys (nakna så klart) i soffan framför massa film eller liknande.
Vi ska i alla fall laga middag tillsammans sen och ikväll kommer vi äta fläskytterfilé med kroketter och bearnaisésås. *MUMMA*



Och så kanske ett glas vin till detta och självklart MASSOR av levande ljus för 100% mys faktor!!! :D
Så då kanske ni förstår att hushållssysslor INTE står på listan förrän tidigast när barnen är hemma igen. :P
YES!!! Nu åkte sista barnet så nu är vi BARNLEDIGA!!!!!!! :D :D :D :D

Och detta innebär att jag nu slutar skriva och tillbringar tiden med min underbara make istället!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg!


Nu är fredagen här och snart kan man med andra ord vila och inte behöva ställa klockan på morgonen. *Så skönt*

Min stackars Juliette vaknade sent igår kväll och grät...hon har jätte ont i ena örat. Så jag misstänker att det kan vara öroninflammation. Stackars prinsessan min! :(
Imorse hade hon fortfarande ont men ville verkligen gå till skolan och eftersom hon varken hade feber eller att det smittar så gav jag henne alvedon och lät henne gå med uppmaningen att hon ska komma hem om det blir alldeles för jobbigt för henne. Än så länge har vi inte hört något så jag antar att det går rätt bra. Men usch vad jag lider med henne!!!
Annars har morgonen varit ungefär som vanligt! Upp med barn, frukost, kläder, tändborstning, packa ryggsäckar och skicka barn till skolan. Enda skillnaden idag från de andra dagarna är att barnen klarade en hel morgon UTAN tjafs och bråk! :D
Sen när barnen gått till skolan så gjorde vi andra oss iordning för at åka och handla och nu har vi precis kommit hem och ställt in alla varor samt att jag har börjat med lunchen. Idag kommer det serveras bakad potatis med räkröra! *sååååå himla gott*

Sen efter maten så blir det det vanliga med disk och avtorkning samt att jag antagligen borde fixa med lite tvätt mm....men har ingen större lust. Men det kommer säkert göras ändå! :)
Nä...nu måste jag sätta in potatisen i ugnen så lunchen blir klar någon gång. Tack gode gud att man kan "förbereda" potatisen lite i micron så det INTE tar en timme i ugnen.
Men jag uppdaterar säkert lite mer sen innan vårt fika besök kommer!




Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagskvällen!


Ja nu var det någon dag sen jag skrev så ska passa på att uppdatera lite nu medans de stora är i skolan och den lilla kollar på film. Det är ju rätt lugnt här hemma just nu och det händer inte alltför ofta så lika bra att passa på! :P
Igår hade jag och älsklingen det rätt mysigt med filmdag i soffan medans barnen var i skola och på dagis. Vi såg då skottår och state of play! De var bra.... :P

Under eftermiddagen igår så spelade vi spel med barnen. Först spelade vi Labyrinth med de stora och sen spelade jag fia med knuff med juliette och sen blev det 3 omgångar med fånga ballongerna med lillan och sist men absolut inte minst spelade jag plockepinn med Theodor.
Under kvällen var jag även barnvakt åt grannflickorna så när mina barn la sig för kvällen spelade jag fia med knuff med dem....det var faktiskt riktigt kul!
Sen under resten av kvällen blev det inte mycket, utan blev en pratstund med mamma innan älsklingen och jag slöade framför tv:n till 2 1/2 män och CSI med en underbart god kebabtallrik till det. Det var gott eftersom det var rätt länge sen vi åt det!
Sen blev det sova....så inget speciellt igår heller. Men nu vet ni lite i alla fall! :D
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart helg!


Är ganska lugnt här hemma just nu så tänkte passa på att uppdatera lite. de sista dagarna har det varit rätt tråkigt men igår fick jag fnatt så vi åkte till Casablanca och hyrde filmer....5stycken blev det! =)
Så igår såg vi på den ena: en triller som är baserad på verkliga händelser. Den var inte "kalla kårar" skrämmande...men den var lite sorgsen, spännande mm....
Så det är en film som jag rekomenderar er att se om ni inte är allt för lättskrämda eller liknande. :P
handlar om en familj som bor på en bondgård och pappans jobb är att köra lastbil. De har fyra barn mellan 3månader och 10år. Mamman har råkat ut för förlossninsdepression....
Idag har jag lite vanliga tråkiga vardagssysslor som jag ska fixa med...men förutom detta är planen att ligga i sängen och se film med älsklingen. I alla fall mellan (typ 9-14), sen i eftermiddag ska vi spela lite spel med barnen...vi köpte några nya igår som det ska bli kul att prova! =)
Och senare fram emot kvällen ska vi vara barnvakt åt Jolina och Samina (2 av grannflickorna) medan Marinette är på föräldramöte.
Älsklingen ska till tandläkaren också....men annars inga planer alls och jag har en känsla av att den här dagen kommer gå alldeles för fort.....eller så blir det pannkaka av allt och den går super sakta istället. Men det märks senare.
Nu ska vi äta frukost med Emilia innan hon ska lämnas på dagis!
Ha en bra dag!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Solsken, underbara solsken!


Igår kväll innan jag och älsklingen gick och la oss så gjorde vi faktiskt något annat än att se på film (som är det vi gör flest kvällar), men inte igår....nä då spelade vi backgammon. Det var jätte kul och jag hoppas verkligen vi gör om det snart igen. Det händer allt för sällan att vi spelar sällskapsspel. :S
Gud vad gött när man vaknade i morse och såg att solen kommer titta fram idag! Man blir på så mycket bättre humör när solen skiner.
Så då kommer funderingarna på vad man ska hitta på en fin dag som denna?? Man har så dålig fantasi och har svårt att komma på saker. Emilia ska vi i alla fall lämna på dagis och de andra är i skolan så lite ska jag ialla fall njuta av tystnaden. :P
Och sen när jag har tröttnat på tystnaden och den gör mig rastlös så ska jag fixa allt det här tråkiga och vardagliga som disk, sopor, dammsuga och städa badrummet. Så jag antar att man inte hinner så mycket mer än detta innan det är dags att hämta vår lilla ängel och de andra kommer hem från skolan. Men det märks...för ibland går det jätte snabbt och ibland är jag långsam och man drar ut på det. Idag vet jag inte riktigt vilket av dessa humör jag är på...känner mig lite piggare men istället är jag desto snorigare och det kliar och rinner lite i mina ögon. Men jag kan inte komma på vad jag skulle kunna vara allergisk emot. :( Men ska ialla fall ta en allergitablett och hoppas på att det släpper lite så man blir "snabba" Nina idag! :P
Jaja...nu blir det nog dags för mig att avsluta detta för att servera min lilla ängel lite frukost så hon blir klar för dagis. Och sen ska jag fixa med allting som ska fixas och efter det får vi se vad dagen har att erbjuda! Fint väder är det ju i alla fall!!!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn och rusk :(


Idag har vädret verkligen varit jätte tråkigt. Nästan hela dagen har Emilia varit inne på grund av detta regniga väder. Imorse när man vaknade och kollade ut genom fönstret så kändes det verkligen som en riktig höstdag.
Men nu sitter jag här och skriver så det innebär ju att man överlevt den här dagen med. :P
Inatt sov jag väldigt dåligt och vaknade flera gånger om så imorse när klockan ringde var jag så fruktansvärt trött. tyvärr höll den här tröttheten i sig nästan hela dagen så tyvärr har jag inte gjort någonting alls idag. Bara lagat mat, torkat bord och tagit hand om Emilia som var ledig från dagis.
Jo visst ja...vi var barnvakt åt Emil medans Tine var till vårdcentralen med hans storasyster. Man tycker lite synd om dem. Emil har ögoninflammation och som om inte det räcker har stackars Märtha åkt på öroninflammation också. Det är aldrig roligt med sjuka barn...men man tycker så synd om de små och nästan skämmer bort dem när de blir sjuka. Skönt för dem men desto jobbigare för oss föräldrar. Men samtidigt är det ju något man valt själv! :D Och så är det ju faktiskt så att man gör verkligen ALLT för att ens älskade barn ska ha det så bra som möjligt.
Så rolig har min dag varit. Och tyvärr har barnen varit på krigsstigen med...men det beror delvis på att de var jätte trötta alla tre idag samt att jag var trött och då passar de på och sen när vädret var så dåligt så blev det ju inte direkt bättre. Men men vi håller tummarna och hoppas på lite bättre väder imorgon. :D
Nu ska jag ta kvällen och försöka somna tidigt och hoppas på att jag sover bättre inaatt och slipper vakna med världens ryggvärk imorgon.
Hoppas ni alla haft en bra dag så skriver jag snart igen!
Ciao!






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråk måndag =(


Idag har jag verkligen börjat förstå de människorna som hatar måndagar och aldrig någonsin ser fram emot dem.
Den här dagen har varit så fruktansvärt långtråkig så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Visst...har man aldrig tråkigt så uppskattar man inte de dagarna som faktiskt är roliga.
Men jag hatar att ha så här långtråkigt. För när de dagarna kommer blir jag så himla rastlös, men allting är så tråkigt så man kommer inte på något roligt att göra och man har ingen ork eller lust för de tråkiga vardagssysslorna heller. Och mitt i allt det blir man irriterad över hur tråkigt allting egentligen är. *suck*

Visst en del nytta har jag gjort ändå. som fixat mat, tvättat och sorterat tvätt samt varit och veckohandlat och packat in alla varorna. Men utöver detta har jag inte gjort mycket alls. Och ibland vill jag så mycket mer än vad jag kommer på och det kan vara lite frustrerande.
Tycker till och med lite synd om Malin och Marinette som kom över en sväng på eftermiddagen och pratade lite. Men inte ens då var jag riktigt glad och skrattade och pratade som jag brukar utan satt mest och suckade och sa att jag var uttråkad och ville göra något roligt. Stackars dem och komma hit och så är jag så himla osocial som det bara går.
Men de stannade en stund så förhoppningsvis gick det ingen större nöd på dem alls. :P
Nu väntar jag mest på att klockan ska bli 19 så man kan lägga lill tjejen för natten och de 2 stora ska in för kvällen. För då kan en annan ta kvällen och kanske börja slappna av och samla krafter för att ta nya tag i morgon och hoppas på att morgondagen även blir en bättre dag!
Så mina kära läsare....så har min dag varit. inget speciell och inget roligt. Jag hoppas verkligen att jag har något roligare att skriva om nästa gång!
Ciao!






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart ny vecka...


Då var det söndag igen. Flickorna bråkar lite redan och älsklingen jobbar. Det är mulet och små regnigt ute så det kommer antagligen bli en väldigt lång dag. :S
Igår gjorde vi allihopa så lite som möjligt. Vi slappade vid datorerna och käkade smörgåstårta.
Sen fram emot eftermiddagen åkte vi och köpte godis med barnen och sen skulle vi ha en myskväll framför filmer och bara moffa. Vi såg hitta nemo med barnen. Den är så underbar och rolig och definitiv en av mina favoriter. :D Men när filmen var slut var myskvällen med barnen slut. Det sa bara poff så var de två stora borta.
Så vi gjorde iordning lillan för natten och la henne så kröp vi upp i soffan igen med en egen film.
Filmen vi såg hette: The blind side med Sandra Bullock. Och fy fan vilken braa film. Underbar på alla sätt. Detta kommer garanterat bli en av mina nya favoritfilmer som jag lätt kan se några" 100" gågner till!! :P
Så har ni inget att göra någon gång och inte kommer på någon film att titta på så ge denna en chans! Den är värd det!
Sen resten av kvällen gick åt till att prata med stora sonen som kom sent hem IGEN!! och älsklingen gick och la sig eftersom han var tvungen att gå upp kl 4 imorse.
Själv satte jag mig framför tv:n en stund, men var tröttare än jag trodde för jag somnade väldigt fort.
Vaknade vid 5 av Emilia som grät. Då hade hon rullat runt så hårt i sängen att hon slagit i huvudet. Min stackars lilla tjej! :(
Och nu är man uppe och får tjata med ett nej när samma lilla tjej frågar om både godis, dricka, chips mm....suck....undrar ad det ska ta för att få henne att sluta tjata och förstå att man inte äter sånt på morgonen...och helst bara lördagar???
Snart blir det att ge mina älskade bråkstakar frukost för att sen göra sig iordning så man ser respektabel ut för den här dagen med. För idag! Då kommer min Elle Belle.....och vi ska prata så mycket skit och allt det andra vi bara hinner.....i mååååååånga timmar!!! :D
Ha en bra söndag!
Ciao!





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tystnad :D


Nu sover lillan djupt och de tre andra är på sina rum och kollar film, tv och ritar. Det är så tyst och skönt här hemma nu. Man verkligen bara njuter av lugnet och passar samtidigt på att njuta av ensamheten.
Jag vet att jag redan skrivit 2 gånger idag, så antagligen tror ni att jag har fått fnatt som skriver än en gång, men jag kunde bara inte låta bli.
Det är så lätt när man sitter själv med alla tankar och bara njuter. Och när man minst anar det så ringer telefonen. Först tänkte jag bara: "Suck" jag tror jag struntar i det! Men nyfikenheten tog över så jag var i alla fall tvungen att kolla vem det var. Och det var en av mina äldsta och bästa väninnor...Elle! :D
Gissa om jag blev glad!!!
Har skickat några mess till henne ett tag utan svar så tänkte på henne tidigare idag att jag skulle ta och ringa istället, men sen bara sprang tiden iväg med tvättning och städning samt smörgåstårtan mm som man har fixat med under dagen, och helt plötsligt var kvällen här och det enda jag kände för var att bara vara och slappa i soffan.
Så det var ju toppen att hon ringde mig! Det var ett tag sen vi träffades och bara satt i timmar och snackade om allt och ingenting. Med massor av cola/kaffe eller te och cigaretter.....så onyttiga som vi är. Men kul har vi! :P
I alla fall så ringde hon mest för att be mig kolla på FB, hon hade tydligen kommenterat min statusuppdatering där. Och nyfiken som jag så bara måste jag gå och kolla! ;)
Och min uppdatering löd så här:

Äntligen kväll! Emilia har redan däckat och de andra kommer jag snart skicka till sina rum så kan jag slappa i soffan och bara ta det lugnt. Har lite ont i ryggen efter dagens "aktiviteter". Kanske borde lyda vännernas råd och stanna upp mellan varven istället för att "blåsa" på i 120 hela tiden. Men samtidigt gillar jag att hålla mig sysslesatt. Det känns som om vilodagarna är så mer välförtjänta då! :P


Och hennes kommentar var:
Jösses! Du är så himla hysterisk! Städa, tvätta, handla, sopa garderoben, torka väggen (med en tandborste) mm.. Chilla en nanosekund nån gång var 3e år vettja! Ta en valium eller 25... Men jag älskar dig så himla mycket ändå Nina! Fast du är helt galen ibland... :-D :-P :-*

Och jag kunde inte annat än skratta hysteriskt när jag läste det. För visst f-n stämmer det!!! Jag blåser på i 120 så fort jag bara kan och så fort jag får chansen. Och pedantisk som attans är jag och mår skitpiss om det är lite stökigt eller smutsigt i ett hörn. :S Jag hatar att vara så och då blir man att må ännu sämre de dagarna man faktiskt inte orkar göra någonting och tar igen det dubbelt upp nästa dag istället. :P
Och när jag läste detta inlägget så insåg jag att vad fasiken? Det här är en tjej som känner mig ända in i benmärgen! Hon vet allt och lite till om mig. Och egentligen kanske det inte är så konstigt efter en vänskap på över 12år...men ändå. Man har andra vänner man känt mycket längre som knappt vet vad man gillar mm.

Och Elle!! Om du läser detta så vill jag bara säga att jag älskar dig också! Och du är också lite tokig ibland. Men det är väl det som gör att vi fungerar så bra ihop! :P Och tack för att du finns där och för att du är min vän!! Pöss.

Nä ni....nu ska jag fasiken ge mig för ikväll och ta vara på resten av tystnaden och ensamheten i soffan och bara dricka min cola och äta mina cheez balls och njuta, njuta och åter njuta av ensamheten. Så är jag extra pigg och glad imorgon när älsklingen vaknar! :D

Ni får ha en super bra fortsatt fredags kväll och så skriver jag säkert snart igen!
Ciao!




Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hihi....

Nu ligger i alla fall lillan och jag måste bara skriva för att lägga upp en såå himla söt bild.


Jag satt ute på altanen förut och pratade lite med grannen och hennes lille son Emil sprang runt i strumplästen. Och självklart går han ut i det blöta gräset. Och sen när han gick på plattorna på altanen blev det helt underbart söta fotavtryck som jag bara var tvungen att ta kort på. Man kan knappt tro att han hade strumpor på sig!
Det är lite gulligt med små barn, deras händer och fötter är så små och söta. ((Men inte tillräckligt söta för att börja om från början! ;P ))
Så jag gottar mig i mina vänners små sötnosar istället! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagskväll!

Äntligen är fredagen här. Och man har varit nöjd över det hela dagen. Fram tills det att man kom underfund med att man ska tillbringa den själv sen när barnen lagt sig eftersom älsklingen jobbar till 2 inatt. :S

Det känns lite konstigt eftersom han varit hemma så länge. Men jag antar att man vänjer sig vid detta med.
Har i alla fall gjort en överraskning till min underbara make som ett grattis till nya jobbet. Och den står i grannens kyl tills imorgon så han inte upptäcker den. :P
Och vad kan detta vara då?? Ja men självklart en av hans favoriter!!! SMÖRGÅSTÅRTA!!!! *MUMS*



Det ska bli såå gott att äta denna imorgon! Och jag misstänker att min älskling kommer bli super glad. :D
Åh, jag kan knappt bärga mig och riktigt längtar. Var jätte länge sen jag gjorde en smörgåstårta. Jag brukar göra det till honom när han fyller år. Men i år blev det ingen av någon anledning som jag inte ens kommer ihåg. :S
Men nu får han en! Jippie!
Nä nu ska jag ta och få barnen iordning för kvällen och sen ska jag slappa framför tv:n med Smallville. Får passa på nu när man är själv hemma och kan titta på det! :D Alltid lite kul att titta på sånt som inte är så allvarligt. Det är lite mer avkopplande för man bara följer med utan att anstränga sig! :D
Hoppas ni får en super bra fredags kväll!
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen!

Japp...nu är man hemma igen efter en jätte trevlig och avkopplande dag på stan. Så ett stort tack till dig Marinette!!!

Nu har jag inhandlat det som behövdes samt gått och bara strosat och kollat läget i andra butiker. Blev även en go fika med Vanilj Latte samt en toast på Wayne's underbara café.
Så på väg hem var man på super bra humör och kände mig rejält avkopplad och allmänt glad. Vad tror ni händer då??? Ja men självklart ska jag trampa snett på en jävla kotte utanför Emilias dagis så jag ramlar och slår i andra knäet och ena handen. Så en värkande högerfot, en öm höger hand samt ett blödande vänsterben och så SJÄLVKLART gick mina finaste leggins sönder!!! Det är så himla typiskt och det är så himla vanligt för att vara mig! Jag blir lite ledsen och deprimerad...men det är bara att bita ihop och gilla läget och försöka se till det positiva. Jag hann ju ialla fall få en underbar dag på stan innan!! :D ((Annars brukar detta hända på vägen ner :S ))
Så hur ser resten av dagen ut då? Jo jag ska tömma och sortera tvätten i maskinen samt sätta igång en ny maskin och så ska jag göra rent handfatet. Sen kommer underbara Malin över en sväng för lite "skitsnack" och om ett par timmar kommer Marinette på en kopp te! *mums*

Och efter detta ska jag natta mina busar för att sen slappa i soffan och försöka komma till ro utan min äslkling, då han jobbar till 22 ikväll. Känns lite konstig nu efter att han varit ledig så länge. Speciellt idag då jag drog hemifrån strax före 10 och när jag nu kom hem hade han åkt och ikväll när han väl kommer så sover säkert redan jag. :S
Men det dröjer nog inte länge innan man vänjer sig. Bara man får ett par dagar på sig.
Nä ni..nu ska jag ta och göra det där nödvändiga så jag kan sitta med väninnorna med gott samvete sen! :D
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Morgon!

Nu är morgonen här och 2 av barnen är på väg till skolan och den 3:e ska snart gå till bussen. Sen blir det att göra mig iordning för att åka till stan med Marinette.

Det ska bli skönt att komma ifrån lite och göra något annat en stund. Så det blir en liten shoppingtur för att införskaffa en skrivbok samt lite underkläder. Och sen bara måste jag in på Panduro och kolla på lite scarppbooking grejor. :D

Känner mig rätt pigg idag trots att jag vaknade 3 gånger inatt. Men hade rätt lätt för att somna om så det kan vara det som gör det.
Nyss såg jag en rolig kommentar på facebook av en annan väninna som jag bara måste kopiera in här. :)
"Ett äktenskap består av två människor: En som alltid har rätt, och den andre är mannen."
Jag skrattade så jag kiknade av den. För ibland känns det som om det stämmer riktigt bra. Men tror mest det beror på att detta med jämställdhet inte alltid fungerar så bra som man kanske önskar. :P
Nä ni alla vänner. nu ska jag se till att den äldsta kommer till bussen så han kommer i tid till skolan och sen blir det att göra lillan i ordning för dagis och mig själv för turen till stan! Men ni får ha en super bra dag!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är det äntligen kväll!

Hade som sagt inte så mycket att skriva förut och egentligen så har jag nog inte så mycket mer att skriva nu, men gör ett försök i alla fall. :)

Idag har jag försökt att vila, men har samtidigt hunnit med en hel del nytta som tvätt, ta hand om den rena tvätten, diskat, hämtat och lämnat lillan på dagis, kollat runt på nätet efter bra sätt att minska i vikt utan att bli irriterad, trött och extremt hungrig. Inte hittat något ännu kan jag ju tillägga. Sen har jag även varit ute med Emilia en stund och nu ska jag snart skura. Efter det blir det en skön dusch och sen ta kvällen. För trots lite mer sömn i natt så känner jag mig fortfarande väldigt trött och börjar nu få en jätte jobbig huvudvärk. :(
Det kanske beror på att min älskling väckte mig i natt. Jag somnade så stört skönt på soffan vid 21.30 igår och vd 23.30 väckte han mig för att fråga om kycklinglåren vi gjorde i fredags luktar illa och är dåliga eller om han kan ha dem till matlåda. As trött och snorig som jag var så kände jag inget men sa att antagligen kan du INTE äta dem så jag föreslår att du kastar dem. Att han var tvungen att väcka mig för en sån sak förstår jag inte...men tror det är någon barn/karl grej. :P
Så det var bara för honom att ställa sig och fixa en matlåda innan han gick till sängs och själv somnade jag om lika fort jag la huvudet på kudden igen! Vaknade sen vid 6.15 och var ändå lite nöjd över lite mer än 6 timmars sammanhängande sömn! :D
Just jag! Här ska ni få höra en kul grej som jag kom på. Min son Theodor kom hem från sin pappa i söndags och funderade över vart hans stora skateboard var. Och tyävrr visste jag inte det. Så i tre dagar har han letat efter den men utan ett positivt resultat. Sen idag så öppnade han vår stora leksakslåda i trädgården för att ta fram en fotboll så han kunde gå och spela med gubben min, och vad tror ni att han ser då?? Jo men självklart var det skateboarden!!! Så då sa jag detta: "Inte illa, mina barn städar undan sina grejor så himla sällan att de inte ens kommer ihåg att de gjort det!!! " Jag och grannen Malin tyckte det var as kul och skrattade så gott åt hur glömska barnen är när de faktiskt gör det de ska....
....och detta var roligt ända fram tills jag berättar för maken och han kläcker att det var han som antagligen slängde ner den i lådan när han skulle klippa gräsmattan sist. :( Och lika fort var det roliga borta.
Men det var så himla kul så länge det varade!! :D
Nä ni alla goa vänner....nu ska jag ta och skura så jag kan ta kvällen med en skön dusch och mys i soffan samtidigt som jag hoppas och håller tummen för en hel natts sömn!!!
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halv mulet :(

Ja nu var det några dagar sen jag skrev, men har verkligen varken orkat eller haft tid. Delvis har jag sovit väldigt dåligt och delvis så har jag fixat och dolat väldigt mycket här hemma.

Gårdagen tillbringade jag och lilltjejen på ikea för att inhandla lite dekorationer och annat nödvändigt ont. Resten av dagen tillbringade jag med att rensa och städa byråar mm här hemma.
Idag har det mest varit lugnt med vila. Känner mig väldigt trött och sliten, men tvättar i alla fall lite samtidigt :)
Jag har egentligen inte speciellt mycket att skriva och känns som om det är rätt onödigt att skriva för skrivandets skull. Men jag skriver snart igen och förhoppningsvis har jag mer att berätta då.
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

*Snark*

Ja, så trött känner jag mig att jag tror jag skulle kunna somna sittandes framför datorn. Inatt sov jag så himla dåligt. Tror jag vaknade var 40:e minut ända fram till ca 05.00 då jag äntligen somnade för att sen gå upp mellan 7-8 igen. Jag var så trött att jag inte ens kommer ihåg vad klockan var. :S

Dagen har varit rätt lugn och vi har inte gjort speciellt mycket. Vi lämnade Juliette på kalas på leklandet som ligger på Nöjesfabriken för att sen åka till Elgiganten och kollade på mobil telefoner. Efter det åkte vi till Ica i Välsviken och veckohandlade, Sen var det bara hem, packa in maten. Älsklingen lagade mat ((våfflor med sylt och grädde *mums*)) för att sen hämta Juliette igen.
Eftermiddagen har sen gått till att prata lite med pojkarna när de kom hem från sin pappa och sen har jag mest suttit vid datorn och varit riktigt slö.
Lite dåligt samvete över min lathet idag har jag, men samtidigt så vet jag att nu är man själv med det mesta under veckorna igen så lika bra att passa på medans man kan. :D
Tur är ju att älsklingen i alla fall kommer hem varje dag. Det ska bli skönt. Och man kommer vänja sig vid detta väldigt lätt!
Nä..nu ska jag ta natten för sömn känner jag att jag verkligen behöver. Imorgon är en ny dag och då har jag en del att göra och orka med. Och innan kroppen är van så kommer det vara kämpigt.
Sov gott!
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag kväll!

Hej svejs! Så var man hemma från Oxhälja i Filipstad nu då. Och en del inköp blev det. Vi köpte det vanliga som snacks, marknadsgodis och kokostoppar. Men sen köpte jag även ett par "döskallekatt" örhängen och ett par "rockabilly" hårspännen till tjejerna. i hittade även ett par skitsnygga kosmo jeans till älsklingen! Ojojoj säger jag bara om hans rumpa i dessa! :P

Utöver detta hittade jag en röd t-shirt med hello kitty som djävul på samt ett par snickar arbetsbyxor i knallrosa till Emilia. De var så snygga och coola att det bara var ett måste. Fanns väldigt mycket snygga tröjor till tjejer men tyvärr har Juliette så fruktansvärt mycket med kläder så det blev inga till henne. Och tyvärr inget till pojkarna. :(  Det är svårt att köpa något till dem när de inte var med. Jag hittade massa fina kepsar som de skulle vilja ha, just sådana med rak skärm som är så populära, men eftersom de inte var där och kunde prova så vågade jag inte köpa någon. Så man får helt enkelt ta det på stan med dem någon annan dag eller så. Jag vill ju verkligen att de ska få något av oss med! De var där de också med sin faster och "bonusmamma". Och av henne fick de ett varsitt snyggt halsband som de visade upp när vi mötte dem där.
På vägen hem åkte vi förbi Storfors och tog en snabb fika hos min stora syster som jag tyvärr inte träffat på...hmm...säkert 5 eller kanske 6 år. Det var kul att träffa henne igen!
Sen släppte vi av mamma och åkte hem. Och resten av kvällen har vi hittills plockat undan det vi köpt samt satt igång diskmaskinen och ätit lite godis och snacks. Mys och så himla gott!
Sen kom en av våra underbara grannar med 2 papperskassar med kläder hennes flickor växt ur, till Emilia. Tack så jätte mycket Madde!!
Och nu ligger lill tjejen för att sova. Gissa om hon är trött efter alla timmar i Filipstad! Och det förstår jag eftersom hon var så duktig på att gå hela tiden. Jag var lite orolig över att åka dit utan vagn, men det gick jätte bra! Hon är så stor och duktig. Och ett riktigt litet energi knippe. Trots tröttheten så orkade hon studsa på syrrans jätte stora studsmatta. Gud vad jag önskar att man hade hälften av hennes energi ibland. Ojojoj vad mycket man skulle hinna och orka göra varje dag då! :P
Snart ska den stora också gå ner och sova...eller se film på rummet och då ska jag och älsklingen krypa upp i soffan och mysa framför en film eller liknande. Det ska bli skönt för nu när man suttit lite så känner man att man blir lite trött av en halv dag på marknad. Men det var det värt. För det var jätte skönt att komma ut lite och göra något roligt.
Ja, så såg våran dag ut. Och jag hoppas verkligen att ni haft en lika solig och bra dag! men nu blir det kvällen för min del med snacks och en bra film!
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbart!

Ledsen att  jag inte skrev igår men hade en del att fixa med så tiden räckte inte riktigt till. :S

Hade en jätte trevlig kväll igår. Vi hade Marinette och Linus över på lite mat och vin. Gott och trevligt var det, trots den kalla höstkylan som kommer på kvällen nu.
Idag skiner solen helt vackert ute och det glädjer mig eftersom vi ska åka till Filipstad på Oxhälja sen. Det ska bli lite kul. Delvis var det länge sen man var där och sen ska det bli jätte kul att komma ut och göra någonting. Vi tar ju med mamma också så hon får en chans att komma dit! Då blir hon glad! :D
Så förutom vad vi gjorde igår och vad som händer idag. Så kanske jag ska berätta att min älskling fick jobb igår som han börjar på nu på måndag. Och det är i Arvika så nu kommer han hem varje dag! Det ska bli såå skönt efter de sista tre åren han spenderat i Norge. Men det är ju bara en visstidsanställning fram tills december eller så och sen får vi se om det fortsätter gå bra så det blir fast eller om han kanske blir tvungen att leta efter ett nytt jobb igen. Men glada är vi och vi tänker passa på att njuta av den tiden som är! :)
Men nu är det dags för mig att fixa lite frukost och ta disken från går kvällen. Sen blir det att göra oss iordning och börja dra oss mot marken. Det ska bli så kul!
Ha en underbar dag allihopa!
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Natt!

Ja nu är det sov dags och det har inte hänt så mycket idag så egentligen har jag inget att skriva. Det har varit det vanliga med tvätt och mat samt ta hand om barnen.

Annars har dagen varit lugn och jag har hunnit umgås med vänner också. Och det är alltid lika kul och uppfriskande! =)
Och det gråa trista vädret som var imorse blev bättre ju längre dagen gick! Till slut tittade solen fram och vädret blev helt underbart! =)
Barnen har varit ute under eftermiddagen och försökt sälja jultidningar. Den ena är glad för det hon lyckats sälja och den andra tänker negativt för att det var få hemma eller för att ingen ville köpa. Men men...jag peppar på dem och försöker få dem att tänka positivt. de har ju trots allt tid på sig! =)
Så så här rolig har min dag varit. Inget nytt och inget annorlunda! Bara samma gamla vanliga saker. Men någon gång...då kommer jag ha något roligt att skriva! =D
Nu på kvällen mös jag och älsklingen framför en film: Flickan från ovan. lite udda men väldigt bra! Den råder jag er att se om ni har lite ftid över någon gång!
Och mamma...jag har för mig att det var den du ville se så nu vet du att vi har den så du kan få låna om du vill! :D

Det enda utöver det vanliga var väl att vi hämtade mamma så hon kom till vårdcentralen och under tiden passade jag lilla underbara Ziva!!
Jag är glad att det gick bra för mamma och att det inte var värre...och eftersom du läser detta mamma så skriver jag bara detta: Det gör inget, du var inte till besvär och jag ställer gärna upp när jag kan! Och tack igen! Jag hoppas också att jag får sova bra inatt men det är inget jag förlitar mig på eftersom det varit 3 nätter med lite sömn! Älskar dig! Kram!

Nä...nu ska jag försöka sova tror jag. Och så hoppas jag att det snart dyker upp något riktigt roligt att skriva om! :)
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Morrn!

En ny dag är här och vädret är väldigt grått och dimmigt. Känner mig inte alls pigg eller glad idag. =(

Tvättmaskinen är redan igång, lika bra att börja tidigt så man hinner så mycket som möjligt på en dag. För just nu känns det som om jag behöver hålla mig sysselsatt ordentligt.
Planer för dagen = 0.
Kanske skriver senare men det märks.
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()