Steker pannkakor!


Jupp...det är precis vad jag gör. Och då tänkte jag att jag kan ta och passa på att uppdatera bloggen lite och sätta in bilden på lill skruttan från idag....finklädd och allt! :)
Frugan tyckte jag tog dagis fotograferingen på väldigt stort allvar. :P Men det gör jag nog kanske eftersom det är alldeles för dyrt att gå till en "vanlig" fotograf för att ta fina enskilda bilder på barnen som man kan ge bort till alla släktingar i julklapp....så detta är ett väääldigt bra allternativ! Så hennes kommentar stämmer till 110%!! =D
Nu har jag tänkt på detta flera gånger....så ikväll ska jag verkligen försöka ta itu med det....och det är att ta reda på hur man får smileys i bloggen...det har min ena syrra och jag måste säga att det ser mycket finare ut än prickar mm....hihi...så jag måste få tummen ur röva och kolla upp den saken!
Jaja...nu ska jag ta och fortsätta med att steka dessa pannkakor.....tyvärr tror jag att det blir mycket färre än vad jag hoppades på så kanske får ställa mig och göra en omgång till när dessa är klara!
Ha en fortsatt trevlig dag!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback