Äntligen kväll!

Den här dagen har varit extrem. Flickorna var så snälla och hjälpsamma i morse men det höll bara någon timme innan de började bråka om allt igen, och så har det typ gått i ett. *suck*
Så måste ju medge att besöket av Malin med kaffe, prat och reparationsarbete var liiite smärtsamt då de inte direkt kunde sköta sig. Sen fortsatte de med att tjafsa och leka vid matbordet...
Sen var det lite lugnt mellan kl 14-16, då Emilia var ute och lekte och Juliette hos en kompis. Men sen i bilen till Kil så höll de på igen...hela resan dit och hela resan hem. :-(
Så kan ju ärligt säga att jag är enormt trött i både huvud och kropp just nu och har tappat lusten med allt. Så när vi kom hem fick liten äta och göra sig iordning och åkte sen direkt i säng och den stora har jag kört ner på rummet!
Tråkigt att det ska vara sådant tjafs dagen innan de ska åka bort, speciellt då risken är stor att jag kommer vara jätte grinig när de åker om de fortsätter i samma anda imorgon. Och det är inget kul alls innan de ska vara borta! :-(
Men men...får se positivt på det...ju mer de bråkar desto mer kommer jag verkligen njuta av min barnlediga helg! ;-P
För övrigt har dagen varit fullspäckad och det har varit skönt då vi alla saknar maken här. Ju mer vi har att göra desto mindre hinner vi tänka och känna. :-)
Antar att han snart kommer ringa så ska inte skriva så jätte mycket till, men vill tacka Malin och Malin för hjälpen idag och samtidigt tacka svärmor för skjusen! Ni är alla underbara! ♥
Sen vill jag även påpeka att min väninna är hemma och liiite okey, och den värsta oron hos mig har släppt. Men hon har en bit kvar och jag kommer göra mitt västa för att finnas där och stötta så gott jag kan. Och oron släppte mest av att hon lovade höra av sig oavsett vad...för ensam ska hon inte vara. Och ett löfte bryter hon inte så vet att hon kommer att höra av sig eller komma om det skulle bli så! :-)
Nä...det var allt för stunden...ska försöka slappna av och sen hitta orken och lusten att ta hand om mig själv lite...kanske ha lite nagelvård eller liknande!?
Trevlig kväll på er!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förmiddagen "försvann"!

Väldigt fort gick den här förmiddagen. Började med massa kaffe för att sen skrubba toaletter, handfat, speglar, badkar, dusch, spis, ugn, skåpluckor och bord samt bänkar och självklart fixa med disken.
Fick mycket hjälp av tjejerna så det gick väldigt fort! :-)
Sen kom Malin så då blev det mer kaffe och prat så klart samt att hon fixade lite med mitt hår...är supernöjd!! Tack för hjälpen vännen! ♥
Har även pratat med andra vänner och min oro försvinner lite i taget, men kommer dröja innan man slappnar av helt då jag kommer hålla ett extra öga öppet!
Nu har jag precis ätit lunch och påbörjat bok nr 3 i Twilight serien...vad ska jag läsa sen när dessa är slut då???
Nu ska jag vila lite och spela lite kort med Emilia innan jag ska fortsätta städa här hemma.
Fast nu kom Elle så prata lite med henne innan...♥ ♥ ♥

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Behöver KAFFE!

Idag kommer jag behöva massa kaffe...har en trängande huvudvärk efter all oro och alldeles för lite sömn. :-(
Men det är inte hela världen och jag kan ta det så länge jag vet att hon är trygg för stunden.
Får väl hålla mig sysselsatt för att inte tänka för mycket så allt bra tur att Malin kommer aen och tölar med mig. Ska även städa och fixa med disk samt hitta på något roligt med flickorna. Antar att jag även ska till Kil sen och ev klippa till mig lite, men vi får se om det behövs. :-)
Förövrigt får det bli en lugn dag med massa kaffe för att verkligen kurera huvudvärken!
Hoppas ni alla får en bra dag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Besked!

Äntöigen fått lite besked så ska nog försöka sova lite nu...
Blir lite lättare men misstänker att det ändå inte kommer vara helt smärtfritt, men måste med tanke på mina älskade tjejer. De behöver en fungerande mamma imorgon! :-P
Sov gott!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känner mig...

...så himla maktlös just nu!
Den här dagen slutade inte alls som planerat, men det är inte viktigt för krisar det då ställer man självklart upp!
Men läste i min älskade bok innan flickorna kom in och då fixade jag gröt till kvällsmat. Medans de åt läste jag lite till för att sen få Emilia klar för natten och nattade henne.
När hon låg så pratade jag med älsklingen min och just idag var det extra skönt att höra hans röst för jag hade fått några riktigt jobbiga sms som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med. Men samtalet med honom fick mig att se klart så jag visste precis vad jag var tvungen att göra!
Så avslutade det samtalet och försökte vara social emot Claes och Sandra samtidigt som jag försökte få kontakt via sms...inga konkreta svar så Sandra satt barnvakt medans Claes och jag ilade iväg med bilen!
Målet var nattbesök här eller sjukhuset...blev sjukhuset! :-/
Så i väntan där borta på en släkting tvingade jag på kläder och packade innan man fixade ut allt i bilen och låste.
Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på min varma macka med eb mage som är ut och in vänd av oro! Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen och kämpar med alla känslor!
Alla känslor om att jag inte kan hjälpa, varför såg jag det inte?
Samtidigt som jag är tacksam över att hon till slut vände sig till just mig! ♥
Så antar att jag nu ska försöka äta lite och hålla oro och känslor i styr och samtidigt hoppas på besked så man vet vad som kommer hända...så jag vet om det finns något merbjag kan göra än vad jag redan gör?
Hatar att se männsikor runt mig må dåligt och samtidigt känna mig så maktlös! Vill ju ställa upp och hjälpa. ..tyvärr räcker man inte alltid till och det måste man vänja sig vid. Hur mycket man än vill så har man inte alltid kunskapen för att kunna!
Så min älskade vän! Mina tankar är hos dig och oavsett vad så finns jag här! Bara att messa eller ringa! Allt går att lösa på något vis och vill att du ska veta att du aldrig är ensam! ♥

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite ensam!

Elle gick precis hem efter några timmar med prat, fika och lite planering. Barnen är ute och leker så jag satte mig precis i soffan för att läsa en liten stund. Är lika bra att passa på medans det är någorlunda lugnt här hemma! :-)
Annars kommer kvällen mest gå åt till att leta roliga aktiviteter till helgen och plocka lite här hemma. Sådana där tråkiga mpsten som man helst vill slippa men inte kommer undan! ;-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött blev jag!

Hemma efter min hemlighet igen! Antar att en del av et är nyfikna och en del av er struntar i vilket, men här får ni en liten bild...eller två för att se vad jag gjort! :-)När vi kom hem blev det lunch...korvstroganoff och ris och nu den sista timmen har flickorna bakat en hel del!Stackars mitt kök säger jag bara! :-(
Eller ja...mer stackars mig som antagligen får lov att ta reda på stöket. :-/
För känner jag barnen rätt så tar inte de reda på allt efter sig. Vilket jag tycker är tråkigt då set är efterjobbet som är det tråkiga, inte själva bakningen! :-PEftermiddagens lekdejt blev inställd, i alla fall för alla utom Juliette. ..så istället kommer Elle sen och planerar lite med mig...samtidigt som jag ska försöka få tag på något roligt att göra till helgen när jag är både barnledig och gräsänka!
Den stora roliga planen jag hade blev ju inställd...tråkigt, men så kan det vara ibland och jag hoppas jag kan hitta på något annat så man slipper sitta här och uggla som alltid annara. Speciellt då jag hade andra planer från början som nu är för sent att ändra sig till. :-/
Hur har er dag varit annars då? Och händer set något roligt resten av dagen?
Eller kanske några roliga tips inför helgen??

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Liten ändring!

Dagsplanerna fick precis en liten ändring så istället för att baka nu direkt efter frukosten så blir det en promenad ner till en gammal granne till mig för att göra en liten hemlis...lovar att berätta sen!
Efter det får det bli en promenad hem och fortsätta de planerade dagsplanerna! Och då står baka överst på listan! :-)
Hörs sen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!

Vaknade, av mig själv, för ca 30min sen och kunde inte somna om. Känns lite trist när man inte måste gå upp men det gör inget heller då det är väldigt skönt att få en tyst stund för sig själv på morgonen! :-)
Sen hoppas jag att liten är lite piggare idag då gon faktiskt bara vaknade av hostan en gång inatt och lyckades somna om rätt snabbt efter intag av medicin! :-)
Så min morgon har hittills bestått av att läsa syrrans blogg för att sen hejja lite på henne samt att jag messat med grannen och nu är jag riktigt glad! :-)
Idag står det bakning på schemat under förmiddagen och sen i eftermiddag kommer Sandra till oss med barnen för ännu en lekdejt! :-)
Skönt att ha lite planer som roar barnen så man slipper att de blir alldeles för uttråkade. ;-)
Annars tror jag dagen blir rätt lugn. Har lite småplock att fixa med hemma och sen har jag lite ärenden, men får se om de blir av idag, imorgon eller på fredag. :-P
För övrigt väntar jag mest på att Malin ska höra av sig ang fredagen så jag kan planera.. men misstänker att hon glömde bort det igen så får väl messa och "tjata" lite till...*fniss*
Nä...nu kom Juliette upp så ska mysa lite med henne innan vår lilla turbo hittar upp och dagen börjar med en smäll! ;-P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lång kväll!

En nattcigg blev längre besök som äcen innehöll uppletning av rymmande hamster! *suck*
Fattar inte hur hon kommer ut hela tiden...så nu är hon tillbaka i reseburen tills imorgon när jag orkar trä buren med mer ståltråd...ger verkligen upp snart!
Snart är enda alternativet att köpa nya burar med helplastade lock!
När hon väl var inlåst igen och Elle gått så såg jag och Juliette på fipmen Hotell Transylvanien...charmig och udda film. ..kan lätt se den igen! :-)
Och nu ligger hon för natten och liten sover fortfarande utan större hostattacker. ..ännu...så ska passa på att glo på tv tills jag somnar och hoppas att liten får sova hela natten så jag också får många sköna timmar med sömn. Då mitt ena öga rinner av trötthet tror jag det är välbehövligt! :-)
Men tycker nog den här dagen varit riktigt bra och trots allt gått rätt fort! Så nu dags att ladda batterierna för en ny dag med nya aktiviteter!
Sov gott allihopa!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härligt!

Var supergott med mat, och gurka....märktes då en hel gurka tog slut så dey måste jag skriva upp på inlöpslistan! :-P
Jag och tjejerna såg på Sammys äventyr 2, lite bättre än ettan men fortfarande ingen jätte bra film. Har även haft snabb visit av Claes och hans tjej. Drack lite kaffe och småpratade. Lika trevligt som vanligt! :-)
Och har nu precis pratat jätte länge med min underbara älskling! Var så skönt att höra hans underbara röst! ♥
Nu kom Elle tillbaka med mitt bankkory så ska ta en kvällscigg med henne innan jag nattat lillan! :-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lekdejt!

Precis hemkommen efter mågra timmar med trevligt prat, kaffe och lek! Emilia blev kvar en timme till och en av hennes döttrar följde med Juliette hem en timme. :-)
Alltid roligt att barnen har kul tillsammans tycker jag. Speciellt då vi har svårt att komma på saker att fördriva tiden med, så på det här viset har vi alla att göra! *perfekt*
◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ♧ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆
Innan lekdejten var jag ju förbi Elle och provade kläder. Hittade en topp jag lånade med hem plus att hon hade resat ut sådant som är trasigt eller för stort för henne så en halv kasse med "nya" kläder till mig! :-)
Kul med lite i rätt storlek då jag märker att mycket av mina kläder börjar bli lite stort för mig med...men inte överdrivet så fungerar alldeles utmärkt att använda! :-)
Tack för kläderna bästa Elle! ♥
☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆
Nu ska jag läsa en liten stund innan Juliette följer sin kompis hem och samtidigt hämtar hem Emilia. Medans hon är snäll och gör det så ska jag börja med middagen som idag kommer bestå av ugnstortillas med creme fraishe, chunky salsa och gurkstavar! *slurp*
Ska även ta fram lite annat tilltugg så vi kan bädda ner oss i soffan och bara mysa med gott att äta ich lite film! Kommer bli en skön avslutning på den här högljudda dagen! :-P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvätt mm

Blev klar i tvättstugan väldigt smärtfritt! Skönt att det inte var så mycket tvätt så den större delen gick åt till torkningen! :-)
Juliette var gullig och hämtade in sista tvätten medans jag gjorde mig och liten klara. När hon kom tillbaka med den så hjälptr jag henne att locka bakhåret, hon tyckte det var för svårt att göra själv. :-)
Så nu dags för en promenad till Elle och leta klädet att låna och sen lekdejt med Sandra och alla barnen! :-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Soligt!

God morgon!
Man blir lite glad av att vakna och se att solen försöker titta fram...kanske våren är på väg snart då!? *hoppas*
Idag blir det inte mycket plsner direkt. Ska snart servera frukost och sortera tvätt. Sen blir det att varva kaffe med Elle och springa i tvättstugan!
Däremellan ska vi äta lite pannkakor/plättar till lunch och sen väg på em lekdejt nere på gitarr... :-)
Och efter det blir det mys i soffan med film, spel eller what so ever och lite ugnstortillas med flickorna! :-)
Vore kul att göra något annat...ute med tjejerna. Men tvätta är ett ont måste och så länge vår förbaskade tvättmaskin är trasig får vi lov att springa i tvättstugan. *suck*
Vad ska ni hitta på idag då?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stor saknad!

Sitter nu ensam i soffan med bara tv:n som sällskap och känner mig lite deppig av att jag inte hann prata något med min älskling idag. :'(
Så jag hoppas verkligen vi får en chans att prata imorgon, speciellt då vi knappt hann prata igår heller för att jag var på väg till Elle för att sälja min crosstrainer. Så jag saknar att höra hans röst och känna mig lite närmare honom!
Förstår inte varför detta ska vara så jobbigt? Vi hat ju förberett oss i ca 4mån och jag borde varit beredd för att hålla saknaden i shack...men tydligen inte....för när kvälleb och ensamheten kommer så bränner det gärna till i ögonen. Inte för att jag tillåter något blött rinna men det bränner och det tar att kämpa emot!
Känns lite "patetiskt" att känna så efter typ 11, 5år tillsammans...men det borde kännad positivt då vår kärlek fortfarande är stark!
♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥
Nä...skriva om öite roliga tankar kanske är ett bra allternativ INNAN mina kinder blir våta! :-P
Var väldigt mysigt att få lite egen tid med Juliette, har varit dåligt med den varan ett bra tag nu.
När vi kom ner till stan hämtade vi ut biljetterna och gick sen till Hemköp så kag fick köpa en cola zero innan vi tog en varsin cheeseburgare och chili cheese toppar, självklart, på McDonalds i väntan på att kunna köpa varma snacks för att sen sätta oss tillrätta i biostolarna!
Filmen var super bra och jag längtar tills vi kan se den igen hemma i soffan! Juliette gillade den lika mycket hon...det märktes när den var slut och hon besviket säger: "Är den slut? Det har ju bara gått typ 30min!"
Gullungen min! Älskar när man prickar rätt med roliga saker och man verkoigen märker att barnen är riktigt nöjda! ♥
Efter bion skulle hon gå på toa, ser då att bussen kommer om ca 2min och nästa först om ca 30-40min. Så känner mig elak som undrar om hon kan hålla sig...hon säger ja så vi springer upp för trappan och precis när vi kommer ut genom dörrarna kommer bussen...så det slutar med att vi "springer ikapp" med bussen, mina luftrör blir minimala och efter alla varma snacks så är benen nästan helt borta och bär mig knappt framåt. Trodde jag skulle snubbla flera gånger och det var en otroligt äcklig käbsla att inte känna benen eller ha kontroll över dem...MEN...vi hann med bussen utan problem och för en gångs skull fungerade sms biljetten jättesmidigt då jag skickade efter en samtidigt som jag sprang och precis när vi klev på bussen kom min biljett! :-)
Ibland är turen på ens sida! :-)
Väl hemma blev det en cigg med svärmor då vi pratade om kvällen. Emilia hade varot snäll, ätit kvällsmat, tagit sin hostmedicin, ätit glass, spelat kort och kollat tv och precis somnat när vi kom!
Så skönt att höra att det gått bra då det ofta känns som ett lotteri med tanke på hennes enorma humör och extrema envishet! :-P
Och sen gick den sista timmen åt till att kolla efter om älsklingen var inne på skype så vi kunde prata..men icke...och sen har jag pratat med mamma och nattat en väldigt trött Juliette och nu ligger jag som sagt på soffan i min ensamhet med endast tv:n och bloggen som sällskap och känner mig helt yr och matt efter den här dagen!
Så antingen får det bli sömn nu eller fortsätta glo på tv:n?
Oavsett vad är jag nöjd med den här dagen och tycker det är väldigt roligt att jag ägnat lite extra tid med mina underbara döttrar!
Så jag hoppas ni alla haft en lika bra dag och får en riktigt bra kväll!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blev inget...

...läsa förut. Istället kollade jag barnkanalen med Emilia och sen en kort pratstund med Claes ute på parkeringen. Väl inne så spelade jag kort med flickorna. Blev lite skitgubbe, finns i sjön och stress innan vi avslutade med Emilias sällskapspel (Hello Kitty muffinsspelet)!
Nu sitter liten och målar medans Juliette är på rummet och är uttråkad. Själv la jag mig precis på soffan...så nu ska jah försöka läsa lite innan svärmor kommer! :-)
Då blir det kaffe, packa väskan och göra oss iordning för att fara ner till stan! *längtar*

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tiden gick fort!

Förmiddagen bara sprang iväg! Barnen åt en liten frukost och sen kom Claes och hämtade oss och var supergullig och körde oss till ica för att handla lite. ★
Sen hem och fikade med kaffe och semla (en halv för min del), innan vi pratade massor, ringde lite samtal och kollade på bilar. :-)
Har vi tur kanske vi hinmer fixa vår bil snarast så den är körduglig innan nästa rotation! *hoppas*
Sen när Claes åkte tog jag disken, dammsög köket och rengjorde bord, bänkar och spis innan jag beställde den förbaskade luftmassemätaren!
Och sen har flickorna och jag precis ätit lunch. Idag blev det en matlåda med kyckling, ris och currysås...inte illa när tre personer kan dela på en! :-)
Och nu sitter Emilia framför en film med lite glass...tror hon är på väg att bli sjuk. *stackaren*
Och själv väntaf jag på beskef från Claes och röker lite. Men ska nog lägga mig på soffan med min bok en liten stund innan svärmor kommer på kaffe och barnpassning så Juliette och jag kan ta bussen till stan och gå på bio! *wiieeee*
Hur har er dag varit än så länge då?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morning!

Vaknade precis helt av mig själv...det är gött. Men skulle nog kunna sova mer om jag verkligen försöker. :-P
Men Emilia kom precis upp så hon har fått hostmedicin och sitter nu och kollar på barnkanalen medans Juliette fortfarande sover. :-)
Känns inte riktigt som måndag då klockan inte ringde samt att pojkarna inte är hemma. Så den här lov veckan kommer jag säkert vara helt dagvill så blir väl tvungen att försöka komma ihåg vilken dag det är lite i alla fall...men är lite svårt när man inte har något speciellt bokat. :-/
Vad ska alla ni göra nu under sportlovet med era barn? Här blir det inte speciellt mycket då ekonomin är som den är den här månaden.
Men ska i alla fall på bio ikväll med Juliette....vi ska se Beautiful Creatures! *fun, fun, fun*
Under den tiden är svärmor barnvakt åt Emilia. ..hade tänkt ta med henne på bio någon dag med, men hennes biokort är ju borta så drt går inte. :-(
Istället får jag försöka hitta på något annat med henne....men har inte riktigt kommit på vad ännu. Och när fantasin är så dålig så får man ta hjälp av barnen så efter frukosten sen ska de få skriva varsin liten lista på saker som de väldigt gärna skulle vilja göra. På det viset är det lättare att göra saker som DE gillar och uppskattar! :-)
Annars är det bara tvättstuga och en ev lekträff under morgondagen inplanerat...inte mycket att hurra för. Men nåhot kommer jag säkert komma på...bara jag ger det lite tid och en chans! :-)
Hoppar kanske in mer under dagennoch skriver lite...men gör man inget blir ju inläggen så enformiga och tråkiga. Så kan ju erkänna att jah fortfarande funderar på varför jag bloggar alls? ! :-P
Önskar er alla en riktigt bra måndag så ni får en bra start på en ny vecka! :-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jämt bara liiiite...

...trött...någon som tror mig? :-P
Större delen av eftermiddagen spendetade jag som sagt med högljudda barn men även med att leta efter två stycken presentkort på SF som verkar ha försvunnit helt spårlöst!?
Och nu har jag kollat alla våra böcker, plånböcker, lådor, pärmar, kuvert, väskor och bland papper och i/under/ovanpå skåp mm...hittar det verkligen ingenstans!?
Väldigt mysko och jag hoppas att de dyker fram så de inte är "borttappade"!
Tycker lite synd om Emilia då det ena var hennes julklapp från syskonen plus att det var hennes allra första och hon var ju sååå glad över det! :-(
Det andra är makens...lila tråkigt att set är borta men vi som vixna har lättare att hantera sådana situationer.
Under kvällen har jag fått Emilia att städa rummet, nattat barn, varit till Elle och sålt min crosstrainer, tölat, rökt och skrattat med Elle här hemma under många timmar! Har även haft snabbesök av Claes så jag fick tillbaka bilnycklar samt bensinkortet.
Nu ligger jag nerbäddad i soffan och fryser så jag skakar samtidigt som jag kollar på CSI och hoppas på att John Blund sprider lite extra sömnpulver över mig. Speciellt då kl nu är närmare 01 på natten och ögonen svider... :-(
Hoppas ni haft en bra eftwrmiddag och lväll!? Så hörs vi av mer senare idag! :-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stackars mitt huvud!

Pojkarna gick precis och mitt huvud är redo att explodera efter Davids "uppe i varv" timmar. Kan ju säga att de varit låååånga och jobbiga som f*n. Han har praktiskt taget gapat varje gång han öppnat munnen och busat upp de andra så gravt att inget jag sagt har hjälpt så känns som om man haft tio dagis här idag!
Dessa dagar är jobbiga! Speciellt när man inte kan få honom att stanna upp och lyssna så han faktiskt lugnar ner sig. Istället blir det värre och så drar han med Emilia och helt plötsligt beter sig alla som ett gäng apor! *suck*
Men nu har de gått så helt plötsligt blev det knäpptyst här hemma...jag hör t.om fläktens surrande! *haha*
Och kan ju erkänna att det är förbannat underbart skönt att känna tystnaden omsluta mig! :-D
Har även haft Catherine här på kaffebesök...tycärr känns det som om barnens liv gjorde mig stirrig och mindre social. Uppstressad? Jag? Nä vaddå? :-P
Och den här dagen har inte alls fått mig att längta till fredagen...inget alls! :-P
Snarare ännu mer...men det kanske är positivt eftersom jag förhoppningsvis då verkligen NJUTER av heeeeela underbara helgen...UTAN barn! *wiiiieee*
Men det var underbart att få skratta och prata med Catherine...det vi hann med. Vi träffas alldeles för sällan!
Nu ska jag invänta Juliette, försöka få hemhandlat dricka och sen ner till Elle för att sälja min crosstrainer som står hos henne. Sen blir det tillbaka hem för att umgås med Elle, se film och prata massor....heeeeeela natten lång...eller hur? Jag somnar väl som vanligt! *hahahaha*
Jag får säga till henne att peta lite snällt på mig om jag somnar! :-P
Nä...Juliette verkar inte komma så får väl gå och hämta henne då...innan klockan blir för mycket och det blir för mörkt ute. Hlrs av vid ett annat tillfälle. Så trevlig söndagskväll på er!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Irriterad!

Tv:n helt trasig. Två väldigt uttråkade barn och en mamma som är rastlös men samtidigt inte.
Försöker få tag på bästa Elle så jag kan få bort min crosstrainer idag...men svårt när hennes hemtel inte fungerar och mobilen är avstängd. Så hoppas nu att hon är hemma då David var snäll och sprang dit nu för att kolla!
Ska väl snart spela kort med Emilia och sen får vi se vad det blir...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

FAN

Självklart! Tv: knäppte av sig själv och inget fungerar...inga kanaler på tv:n och inte datakanalen heller! :'-(
Blir roligt....ingen tv...och det är ju inte så att vi har råd att köpa någon just nu heller...så får ta den i sovrummet så snart jag klarar av att bära upp den.
Men tråkigt blir det när alla är hemma och ska spela dator mm...då kan jag inte kolla på tv i sovrummet.
Men men..det får gå ändå. Är ju "bara" var tredje vecka jag inte kan se tv alls...och det överlever jag väl. :-P
Men arg är jag! Ledsen och irriterad! Varför? Varför ska precis ALLT strula nu för????

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu då?

Då har man fördrivit lite tid vid datorn och matlagning. Så vad ska man hitta på nu då?
Juliette är i Mariebergsskogen med kompisar, David sprlar tv-spel, Emilia kollar på barnkanalen och Theodor ska snart gå till Pressbyrån för att ladda sitt busskort.
Så själv ligger jag just nu på soffan...åt ju mos till lunch så nu känner jag mig trött och tung. :-(
Men vet inte riktigt vad jag ska hitta på...vila eller läsa eller krångla med tv:n som vägrar fungera som den ska?
Är ju typiskt att den också ska börja krångla...vad är bättre än att lägga pengar på en ny tv liksom? *suck*
Jaja...en olycka kommer sällan ensam så undrar vad som händer härnäst?
Nä...ta och kolla över tv:n och sen får vi se...undrar om mitt fredagsbesök kommer idag eller inte? *hmmm*

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Och där blev...

...man ensam!
Maken har åkt och Malin gick precis efter massa kaffe och töl. :-)
Så vad ska man göra nu då? Förutom att börja med maten och lite annat småplock...
Jaja...det löser sig alltid. Är ju söndag så då får man vara slapp och bara vila.
Vad ska ni alla göra idag då? Ni kanske kan komma med förslag eller tips?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!

Sovit gott?
Det har jag...djupt och väldigt skönt! :-)
Vet dock inte varför jag vaknade redan nu då ingen annan var valen. Men antar att min kropp inte tyckte jag behövde mer sömn. ;-)
Men det gör inget. Tänkte fixa färska baguetter till frukost och lite mys innan jag väcker övriga familjen. Sen måste vi packa det sista åt maken och fixa mackor till resan och sen åker han ju... :-(
Ska bli intressant och se hur dessa 12 dagar kommer gå...den här gången har jag ju typ inga planer så misstänker att de kommer vara väldigt, väldigt ensamma och låååånga! :-/
Men jag vänjer mig. Och oavsett vad så är jag nöjd för detta är något maken velat länge och jag vet att han trivs och mår bättre. Och det är viktigt för mig! ♥
◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇
Nu kom liten upp....stackaren har börjat hosta riktigt illa och mycket igen, så får börja ge henne hostmedicin och hoppas att hon inte blir jätte sjuk! *mammas älskling*
För övrigt har jag nog inga större planer idag. Claes kommer om ca 2 timmar för att få lite laffe innan de åker mot Kimmy och Gardemoen. Sen kanske mitt "borttappade" kaffebesök från i fredags kommer en sväng idag istället...men vet inte helt säkert.
Sen tror jag att Elle kommer i eftermiddag kväll och då blir det en lång natt med filmer och madsa prat! *me like*
Sen är det vardagssysslor....matlagning, disk och en sväng till pressbyrån för att kolla ena busskortet samt ladda det andra.
Ska väl hjälpa pojkarna att packa, då de ska på bio med deras faster ikväll och sen sova över där för att åka med till farföräldrarna imorgon till onsdag. Då åker den ena till Ölme och den andra till mormor resten av veckan! *saknade*
Och så måste jag självklart se till att killarna städar rummet innan de åker...för så rörigt som det är nu vill jag inte att de lämnar det...då kommer jag störa mig och få panik! :-P
Jaja...det var min lugna dag...inget konstigt och inget märkvärdigt. Och bäst av allt...ingen stress! :-D
Så med detta säger jag god morgon och önskar er en underbar söndag!
Nu kom liten upp...hon har börjat hosta väldigt illa igen så bara börja ge henne hostmedicin och hoppas att hon inte blir alltför sjuk när de har lov och allt! *mammas älskling*

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys! :-D

Blev en del mys med älsklingen min. Vi började med massage ..och då gav jag honom massage först. Var tydligen för skönt då han somnade! *hahahaha*
Men jag väckte honom så jag kunde få massage...det var väldigt gött efter de sista dagarna med hoppande och haltande. :-)
Sen blev det massa mys och lite prat och nu sover älsklingen och jag somnar nog snart med!
Så sov gott allihopa!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så otroligt...

...lättad! Och vissa människor är guld värda!
Har precis fått tag på lånebil den 8mars så hemresan löste sig med! :-)
Så Claes...TACK för att du ställer upp och kör imorgon till gardemoen! ♥
Och svärmor...TACK för att du ställer upp och kör den 8:e! ♥
Och ett jätte TACK till Tobias och Elisabeth Skoog som lånar ut sin bil! ♥
Så med all oro och rädsla som varit börjar jag äntligen känna mer hopp och det är enbart tack vare de underbara människor som vi faktiskt har i vårt liv!
Så trot eller ej men inatt kommer jag sova riktigt gott då den värsta oron äntligen släppte! :-)
☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆
Förövrigt har dagen varit helt bra! Fick kaffesällskap av mamma imorse över telefon. Och sen fick jag Emilia att städa sitt rum utan större tjafs...igen! :-D
Sen kom svärmor medans jag förberedde maten och sen blev det mat och kaffe!
Efter det körde vi hem svärmor på väg till Ica för inköp av lite lördagsgodis innan vi for hem och bänkade oss i soffan och såg klart Hobbit...som vi började kolla påbigår! Och nu längtar jag MASSOR tills del 2 kommer på bio....dock först i december!?! :-(
Sen har Claes varit här på kaffe ochnlekt frisör på David. ...och sen har barnen spelat tv-spel, maken suttit vid laptopen medans Juliette såg på Melodifestivalen.
Och unser den tidenbhar jag letat lånebil med lykta. :-P
Nu har jag precis sagt godnatt till Juliette så ska se om maken kan slita sig från sin julklapp så han kan få massage. ..han ville nog ha det hörde jag en fågel viska. ;-)
Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda...massa mys hoppas jag då min älsklingnåkwr imorgon igen! :-(
Kommer bli så tomt och jag kommer sakna honom så himla mycket! ♥ ♥ ♥
Nä...får se om jag slriver mer sen men nu ska jag slänga iväg ett mess innan jag tvingar maken från datorn! :-)
Fortsatt trevlig lördagkväll till er!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyvaken!

Precis gått upp ur sängen...men blev väckt redan vid 7, för som vanligt var öiten hungrig....så hon frågade om hon fick ta en frukt. En stund senare frågade hon om en halstablett. :-)
Sen har flickorna småtjafsat, men jagborkade inte gå upp så låg och halvsov fram till nu när de började gapa och skrika på varandra. *dessa barn*
Men ska inte gnälla...klockan är ju trots allt över halv 9 så det är ju sovmorgon oavsett vad. :-)
Men liten är fortfarande hungrig och grinig så får snart se till att duka frukost och att maken går upp så vi får äta Sen kanske hon blir på bättre humör! :-P
Annars blir det en väldigt lugn dag idag. Svärmor kommer hit på mat och kaffe...så skönt med långt sällskap. :-)
Och sen måste vi väl åka och köpa lite lördagsgodis så barnen får lite gottigott när det är lördag och allt! :-D
Vad händer hos er denna lördag då?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sovdags snart!

Gick bättre än förväntat att duscha...även om jag nu inte klarade att tvätta undersidan av fötterna. ..men det kommer det med! :-)
Tänkte i alla fall låta foten "lufta" utan linda inatt...får se hur det går...
Under tiden som ja g duschade var maken snäll och fixade varma mackor och sen bänkade vi oss i soffan med filmen Hobbit! Har velat se den så himla länge...och självklart somnade vi efter 1/3-1/2 filmen så får lov att försöka se klart den imorgon!
Nu ska jag hjälpa älsklingen med filmer till sin borta tid och sen blir det sängen! *wiiiee*
Sov gott allihopa så hörs vi av imorgon igen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagsmys!

Precis haft fredagsmys med barnen och vi såg på Röjar-Ralf igen. Den är ju sååååå underbar! :-)
Och ännu bättre är det när alla barnen gillade filmen. Inte det lättaste att hitta tecknade filmer (som Emilia bara vill se) som faktiskt de äldre barnen också uppskattar. Men ibland får man in någon lyckoträff...som ikväll, och då känns allt perfekt! :-)
Har även messat med folk och blivit frukransvärt irriterad....men bara att bita ihop för den här gången. Men nu är det slut på allt strul. Detta är sista gången. Från och med nu får saker ske mer på mina villkor och när det passar mig. För oavsett vad folk tycker så har jag sista ordet när det gäller mina barn!
Jaja...jag tänker inte låta detta förstöra mitt underbara fredagshumör så istället ska jag gosa ner min lilla dotter i sängen och sen försöka stappla ner i duschen för att fräscha upp mig lite! :-)
Sen får vi se vad resten av fredagskvällen har att erbjuda! Ska i alla fall sova bredvid min älskling inatt i våran säng och verkligen passa på att njuta av hans värme och närhet de sista två nätterna innan de 12 väldigt långa och ensamma kommande dagarna!
Så med detta vill jag önska er en fortsatt trevlig kväll! :-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Annat kaffebesök!

Det planerade kaffebesöket blev inte av, ändrade till söndag istället. :-)
Men fick annat trevligt kaffebesök av Claes vilket jag tyckte var toppen då jag fick ge honom presenten! :-)
Extra skönt då jag verkligen ville dela med mig av bilderna av den...och det kan man ju inte direkt göra innan den är utdelad. :-P
Men nu har jag delat foton till höger och vänster! :-D
Men nu ligger jag i soffan igen och gör absolut ingenting...blir så snabbt uttråkad och hoppas att vi snart kan ha fredagsmys så man får något roligt att göra en stund. Ligga på soffan är liksom inte riktigt min grej! :-P
Tänkte ni ska få se bilden/bilderna på presenten...men då jag delar via mobilen så hamnar de säkert på sniskan...som vabligt. Så jag hoppas ni har överseende med det för sen här gången. :-)
Så innan bilden...önskar jag er en riktigt trevlig fredagskväll! Och till alla er som ser Stiftelsen ikväll: "Ta't lugnt och gör inget som jag inte skulle göra! Och drick gärna några klunkar för mig med!" :-P


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Överlevde :-P

Jag klarade av att inte bli för irriterad över att maken fick städa utan mig idag..men det kan jag tacka bok nr. 2 ur Twilight serien för! :-D
Har faktiskt varit en rätt så soft dag idag då jag läste större delen av förmiddagen och sen fixade jag lunch..det blev så avancerad mat som korv med bröd! *haha*
Sen kände jag av foten lite då försökte vila men är såååå jäkla rastlös så gick (läs stapplade) ner för trappen och scrappade...i ca 3 timmar! :-) *gött som fan*
Så nu är jag äntligen klar med min present till bästa Claes! :-)
Och efter det har jag spelat finns i sjön med Emilia samtidigt som vi åt knäckemacka (med ost, skinka, gurka och salt) och ett glas äppeljuice till mellanmål! *slurp*
Nu spelar hon med David och själv sitter jag och röker och funderar pp vad man ska göra nu?
Längtar tills mitt kaffebesök kommer så man får lite trevligt sällskap en stund...plus att jag får kaffe då! :-)
Annars blir det nog inte mycket av. Kanske läsa mer och sen fixa fredagsmys...vad vi nu ska göra då..det är eb senare fråga! :-P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känns såååå fel!

Halvligger i soffan och är extremt uttråkad! Kollar på maken som dammar och Emilia som städar sitt rum och själv bara latar jag mig. Känns inget bra alls mpste jag erkänna. Vill också hjälpa till...känner ju att städning mm är mitt ansvar då jag faktiskt är hemma hela dagarna...så det känns så fruktansvärt fel att jag inte gör något alls!
Plockat undan lite..men det räknas ju knappt!
Jaja...hjälper inte att jag gnäller så får försöka göra det bästa av situationen och försöka njuta av att jag för en gångs skull faktiskt inte behöver städa! Inte lätt men försöka går ju. :-P
Annars händer inte mycket...ska fixa mat sen och så får jag kaffebesök i eftermiddag. Härligt med lite trevligt sällskap! :-)
Sen ska jag försöka pallra mig ner för trappen och scrappa klart mina små överraskningar och ta en dusch...med en krycka eller liknande. :-P
Och sen får vi försöka få ihop öite fredagsmys med barnen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God...

...fredag!
Sov väldigt dåligt inatt och idag känner jag mig inte lika pigg. Kanske får försöka få i mig lite kaffe så det funkar bättre. Det är ju fredag och då behöver jag vara lite pigg och vaken för barnen brukar vara på ett väldigt dåligt humör. :-/
Ska väl försöka städa med...vet dock inte hur det ska gå men måste ju försöka. Inatt ska jag även försöka halta ner för trappen och sova med älsklingen...för nu är han ju bara hemma två nätter till innan han åker pch blir borta i 12 dagar. :-(
Annars händer inte mycket idag....ska försöka fortsätta vila så mycket som möjligt...men är så uttråkad av att bara ligga/sitta hela dagarna...jag är ju inte van vid det! :-(
Jaja...kommer säkert in och skriver mer sen...förhoppningsvis har jag roligare saker att skriva om då.
Får nog försöka halta ner för trappen redan nu för självklart har Juliettes hamster rymt ännu en gång! *suck*
Fattar inte hur de kommer ut hela jäkla tiden????

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte mycket..

...som hände under kvällen. Jag fixade medbdisk och torkade av bord, bänka och spis. Soporna tog maken med sig när hsn gick så slapp halka ut med dem i alla fall. :-)
Sen satt jag och räknade och pusslade för att försöka få månadens ekonomi att gå ihop och så här svårt har det aldrig varit. Känns konstigt och ovant men måste lösa det på något vis!
Resten av kvällen glodde jag på tv tills maken kom hem vid 01.15 då blev det en puss och sova!
Fast först stoppa tillbaka Juliettes hamster som rymt igen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur ska jag...

...spendera min kväll tro?
Älsklingen nattar liten och sen ska han åka till en kompis ikväll. Så nu funderar jag på vad jag ska hitta på...pallra mig ner och upp för trappen på kryckor för att försöka scrappa lite eller försöka tömma och plocka i diskmaskinen och ta mig ut med soporna?
Inget av det kommer bli enkelt, men samtidigt är inte livet alltid enkelt heller.
Även om jag hellre skulle strunta i allt och bara vila då jag snart får göra allt själv oavsett...men att bara ligga på soffan gör mig irriterad...hatar att bara ligga där och inte göra något! Blir ju så himla rastlös och det är skit jobbigt när man är mig!
Jaja...det märks vad jag hittar på...något lär det bli i alla fall...måste snart äta igen så lata mig för mycket funkar inte. ;-P
Vad ska ni göra ikväll då?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Okey

Känner mig lite trött så gissa om jag njuter av lugnet här hemma!
Flickorna tog en promenad till deras farmor och Theodor har inte kommit hem från skolan ännu.
Maken spelar, men frågade nyss om vi skulle se en film eller så...och det låter toppen då det innebär att jag kan ligga kvar i soffan och slappa! :-P
Men vi får se när det blir av då han fortsätter starta nya spelmatcher på datorn. *hahahaha*
Oavsett vad så hoppas jag min fot mår bättre imorgon...fortsätter förbättringarna så här så kanske jag inte behöver ställa in mina framtida planer. Tycker ju synd om barnen som har lov till veckan om deras mamma är "invalid" så vi inte kan göra någonting. Och maken ligger i Norge på jobb så han kan ju inte hitta på npgot istället för mig. Så hjälp mig hålla tummarna för att foten blir bra riktigt snabbt! :-)
Nä...ska läsa lite i väntan på att maken avslutar så vi kan se någon film. Ska bli spännande och se vad det blir för någon!
Hej så länge!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Typ ensam!

Maken är iväg och köper semla till sig och ska köra sin mamma till stan. Under tiden sitter Emilia vid datorn och jag själv i köket. Men ska snart bädda ner mig i soffan och försöka vila innan jag måste börja med maten.
Fryser som en tok, speciellt om fötterna så får nog dra på mig en strumpa på den oskadade foten och en raggsocka på den ömma...kanske blir lite varmare! :-)
Har haft Malin här på fika under förmiddagen. Var skönt med lite sällskap. Och hon sa att ci kanske kunde låna deras bil, om vi får tag på chaufför, den 8/3. Så mu håller jag en tumme för att det går bra för hennes gubbe! :-)
I så fall ska svärmor åka och hämta dem på Gardemoen när de ska hem och då slipper vi lägga ut respengar helt och hållet...i alla fall de extra och det vore sååå underbart! *snälla funka bra*
Så just ku känner jag mig lite gladare och hoppets låga är på väg att småtändas lite...det kanske löser sig trots allt...någorlunda bra i alla fall!
Det bästa med all skit som händer är att man verkligen ser vilka vänner som faktiskt ställer upp när det krisar. Och jag börjar inse vilka vi kanske ska sluta ställa upp för. :-P
Inte för att vara sån...men så mycket som man ställer upp för det mesta och sen inte kan få ens en kommentar eller ett försök till att hjälpa när det verkligen krisar...då är det inget kul att själv ge hela tisen. Så enkelt är det ju. Det kallas ju inte tjänster och gentjänster för ingenting. Och rikiga vänner borde i alla fall försöka! :-)
Jaja...soffan ropar på mig så avsöutar och bäddar ner mig en liten stund!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vissa människor...

...är guld värda och jag hoppas att jag någon gång kan vara lika hjälpsam tillbaka!
Min mamma är en av de personerna! Hon har alltid funnits där och ställt upp i vått och torrt oavsett vad. Och nu när allt är så jobbigt så underlättade hon allt lite extra! Älskar dig av hela mitt hjärta! ♥
Claes är en annan av dessa personer. Han ställer alltid upp när han kan och har varit ett enormt stöd i all skit och nu med resekostnader mm så är han åter igen en räddande ängel! Tack för att du är en sån underbar vän! Du är en riktigt stjärna! ★
Den tredje är svärmor som verkligen har ställt upp som ingen annan har kunnat och vi är så fruktansvärt tacksamma för allt! Vi hoppas vi kan återgälda dig på något vis framöver! ♥
Sen är deg min äldsta och bästa väninna ElleBelle och så självklart Malin!
Utan er vänskap och era råd och er förståelse skulle jag vara borta bra fler gånger än jag redan är. Ni är underbara och bättre vänner är svårt att få! Tavk för att ni är de ni är och för att ni "står" ut med "lilla" mig!
★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★
Med detta vill jag bara berätta att bästa Claes ställer upp och kör min älskling och hans kompis till Gardemoen på söndag. Så istället för 1000kr i extra resekostnad är vi nu nere på ca 500. Självklart vore det toppen om någon av våra vänner med bilnoch körkort kunde hämta dem med, mot att vi står för bensinen självklart, så vi slipper några extraresor...men hälften av kostnaden är ju i alla fall lite bättre!
Så tack igen Claes!
☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆
Nu ska jag försöka vila lite....foten värker en del.
Sen hoppas jag att min älskling kan duka frukost, eller hjälpa till. Men ska låta honom duscha och klippa sig klart först innan jag börjar "tjata" på honom. :-P

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lite...

...trött, men inte så farligt trots att jag inte lyckades somna förrän efter 3 i natt/morse. Men antar att det kommer senare idag. :-P
Foten gör fortfarande ont, men den har slutat bultat och jag kan nu vicka på tårna utan att gråta och den är typ inte svullen längre, så det är ju en klar förbättring och får mig att slappna av då jag inser att den antagligen inte är bruten heller! :-D
Men får verkligen försöka att vila så mycket som möjligt så kanske jag kan stödja mig lite lättare på den snabbare...så jag kan sova med min älskling i sängen! *hoppas*
Idag är det meningen att jag ska ta mig till Frödingskolan och ha möte med rektorn och kuratorn angående Theodors utbrott i skolan. Men måste medge att jag är väldigt osäker på om jag vågar pallra mig ut...för att ta mig dit då jag inte har några ispiggar på kryckorna samt att jag inte vet om jag tar mig upp för trapporna!?
Så lättast vore att avboka tills foten är bättre, men samtidigt är mötet eätt ciktigt för att hjälpa Theodor på ett bra sätt....fan att allt ska vara så svårt att bestämma!
Annars har jag inga planer alls idag...vi skulle ha varit till stan, men det får faktiskt vänta eller så får maken åka själv. :-P
Jag tänker i alla fall inte gå till läkaren nu när foten känns bättre...lite onödigt att lägga ut de pengarna just nu! ;-)
Jaja...det var väl allt jag hade för stunden...så ska försöka få upp sonen nu och sen bänka mig i soffan igen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Typiskt!

Foten blir bara värre. Fy helskotta vsd ont den gör...hela tiden...och fy, jag blir gråtfärdig om man råkar så bara som snudda den.
Spelar heller ingen roll hur jag ligger/sitter med foten, inget ger det minsta lindring.
Och till råga på allt tar jag mig inte upp och ner för trappen så nu sitter jag ensam i soffan med tv:n som sällskap medans älsklingen sussar i vår säng. Och kan ju erkänna att det känns så förbaskat tråkigt. Efter den här pissdagen vill jag inget hellre än att krypa ner och sova med honom...inte dämpas känslorna av vetenskapen om att han åker på söndag...vill ju sova så mycket som möjligt med honom när jag har chansen. Och då händer detta som ställer till det! Visst...har enbart mig själv att skylla...är man så korkad får man faktiskt skylla sig själv. Men ändå....
Får se hur jag ska lösa morgondagen...börjar bli orolig för att det kanske inte är en stukning då den är lite svullen och hela foten börjar se blå ut.
Men har ett viktigt möte med rektorn och kuratorn på Theodors skols imorgon...men vet verkligen inte om jag ska gå eller besöka läkaren...svårt val...sen att besöka läkaren gör mig extremt orolig...tänk om det bara är en stukning? Då gick jag dit helt i onödan...men tänk om jag brutit något? Då kommer jag ha allvarliga problem de närmaste veckorna med barnen, hemmet och handling mm...*orolig*
Undrar vad mycket mer jag pallar innan jag verkligen kollapsar av utmattning? Just mu känns det väldigt nära med tanke på allt som händer, inte händer och allt som får min mage att vända sig ut och in av all oro.
Jaja...fortsätta kolla på tv och hoppas att jag lyckas sova lite...inte troligt med tanke på värken..men hoppas gör jag ändå!
Hoppas ni alla får sova gott!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skit dag!

Felsökningen av bilen gick smidigt, men inte bra då det var mer fel vi inte visste om och en del av dem vet de inte riktigt hur man ska lösa. Detta kommer nog kunna bli en dyr historia om vi har otur.
Och med tanke på allt som verkar gå snett just nu så har vi väldigt mycket av den varan så varför inte slänga lite mer efter oss?
Fick idag reda på att vi får in extremt lite pengar denna månaden så vi har större problem än bilen.
Inte nog med detta så gick makens kompis bli sönder så nu får vi lägga ut över 1000 på resor till flygplatsen och hem...inte lätt när vi inte ens har pengar till räkningarna...inte ens de viktigaste av dem. :-(
Så jösses vad jag varit arg och ledsen. Så arg, att jag av alla människor, sparkade så hårt i bilen stt min fot bultar, är blå och känns sönderslagen...så illa att jag intr kan stödja pp den....så får bli kryckor ett tag för min del. Så ledsen att jag grinat mig helt förtvivlad och verkligen känner för att bara gräva ner mig någonstans och strunta i precis allting!
Så idag är det ingen bra dag för mig alls!
Och idag är en dag där jag önskar att jag inte fanns...inte behövde ta itu med mer problem och kaos. En dag där jag önskar att man kunde radera allt och börja om från början.
Är så ledsen så orkar inte skriva mer nu...får försöka hitta min väg tillbaka på något vis...och får väl göra det ensam...som vanligt!
Hejdå ett tag.... :'(

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lillördag

God morgon på er!
Idag känner jag mig lite småstressad, men inser att allt löser sig bara man vill.
Så började dagen som vanligt med att få iväg barnen till skolan. Sen har jag skrivit inköpslista, fört över pengar till älsklingen och fått axelmassage! :-)
Nu håller jag på med frukost och sen blir det att lämna på dagis och ta med bilen till verkstan ute på Våxnäs för en felsökning av vår skrothög....sen får se vad vi behöver laga och vad det kommer kosta...
Jag ser hur pengarna flyger iväg redan nu.. :-(
Efter felsökningen måste vi handla och kl 11.15 ska vi vara på skolan för ett möte med David och hans fröken. :-/
Mår lite illa då det har hänt något som berör alla i klassen men läraren vägrade säga något om vad det handlar om i telefonen. Så fundersam är jag och så lite illamående. Så jag kan ärligt säga att det kommer vara skönt när mötet är avklarat!
Oxh efter mötet får det bli mer handling, om vi inte hinner båda affärerna innan, och så matlagning och hämtning på dagis så klart!
Sen VILL jag scrappa lite!
Så ska be min älskling ta hand om barnen så jag kan få någon timme ifred...det kan behövas för jag gillar inte när de är med och drar i mina grejor när jag håller på!
Nä...fixa mitt och litens hår innan äggen är färdigkokta...måste hinna duka med och sen påbörjar vi dagen med frukost och allt annat!
Önskar er alla en bra dag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sa ju att...

...jag var trött!
Blev inte mycket tittande på någon serie eller annat. Vi åt våra varma mackor och tvärdäckade på soffan båda två.
Det roligaste med det hela var att jag sa till maken att jag är jätte trött så får bli ett avsnitt och ingen film. Han tittade på mig som om jag vore konstig...vaddå liksom...klockan är ju knappt 20.
Han förstod inte alls att jag inte orkar se en hel film pga den extremt tidiga morgonen, fullspäckade dagen och natten innan med alldeles för lite sömn, bara 5tim.
Och så däckar han före mig i soffan! *hahahahahahahaha*
Så jäkla kul, så jäkla klockrent!
Så...lika bra att säga godnatt!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trötted huvudvärk...

...så har inte orksr göra speciellt mycket under eftermiddagen. Har läst lite och spelat på mobilen men ingen scrapbooking...orkar verkligen inte göra sådana saker med en sprängande huvudvärk. :-(
Så jag hoppas verkligen orken kommer tillbaka imorgon då det är en sak jag verkligen vill göra. Men även om orkem finns är det inte säkert tiden räcker till då vi ska åka in med bilen, iväg på ett möte samt storhandla...och så självklart alla vanliga dagssysslor...men hoppas gör jag!
Orkar inte skriva då huvudet spränger så istället blir det varma mackor och lite film eller det sista avsnittet av The Walking Dead... :-(
Undrar hur länge det dröjer innan man kan se fler...???
Hej så länge!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu då?

Har precis hämtat liten på dagis och inman det hann jag med mat, äta, sortera/vika och lägga in den sista delen av rena tvätten plus att jag hann se ett avsnitt av The Walking Dead och fixa med disken! :-D
Nu sitter jag och funderar på nästa helg och hur jag ska göra. Har eb del planer men vet inte riktigt vilket jag ska välja...men har ju lite tid på mig så ingen panik än i alla fall. Oavsett vad jag väljer så kommer det säkert bli kanon bra! :-P
Försökte få hit kaffe sällskap under eftermiddagen...men funkar inget vidare så undrar vad jag ska göra istället? Äta mellanmål är en sak i alla fall...men sen då? Läsa, spela eller scrappa???
Hmm...så många valmöjligheter. ;-)
Jaja....sluta tjöta med er och se vad jag kan komma fram till...ses sen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Möte avklarat!

Då var vi hemma igen. Mötet gick bra och smärtfritt...hade nog inte räknat med annat heller. :-P
Dock lite tråkigt att vår handläggare ska sluta så vi måste få en ny. Bara hoppas hon är lika bra...för med D.W har man verkligen känt sig hörd och förstådd! *nervös*
Och nu kan jag lova att tröttheten snabbare kryper sig på. Men det är ju bara lunchtid så många timmar är det kvar att fördriva.
Så nu får det bli att fixa lunch och äta lite innan jag tar itu med resten av den rena tvätten innan det är dags att hämta liten på dagis.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva...så avslutar och stoppar i mig mat så energin fylls på och fantasin kanske återkommer. :-D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klar, klar, klar!!

Fy helskotta vad underbart!
Alla våra kläder är rena och det lönade sig att gå upo 5 imorse för jag hann klart innan vi ska iväg.
Så nu har jag precis hämtat in den sista tvätten, sorterat den, liten är på dagisnoch jag är klädd för dagen.
Nu blir det en cigg och sänka pulsen innan jag slänger tandborsten i käften och sen boir vi hämtade av D.W för att åka till Ölme...dags för ett uppföljningsmöte.
Och där ringde min handläggare så dags att sätta fart med det sista..inga lugna nerver här inte. :-P
Hörs sen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Piggare...

...än jag trodde jag skulle vara när så här tidigt. Lite kul, speciellt när man inte är van.
Har i alla fall hunnit plocka ihop och sortera all smutstvätt...fy f*n vad tvätt det är! Märks på en gång att man inte har någon tvättmaskin ju... :'(
Och har precis kommit in från tvättstugan efter första omgången!
Så tänkte passa på att dricka lite kaffe i väntan på att gå tillbaka..vilket blr ske om ca 30min. Ingen vila eller ro denna morgon inte. :-P
Med detta vill jag säga God Morgon! Hoppas ni sovit gott?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God natt!

Varit en väldigt lugn kväll med Walking Dead och varma mackor med maken. :-D
Men nu är klockan allt bra mycket (ca 22.45), speciellt med tanke på att väckarklockan ringer redan vid 5-tiden imorgon bitti. *urk*
Så börjar nog bli dags att göra oss iordning och nanna kudden! *skönt*
Så önskar er en riktigt god natt så hörs vi av mer imorgon!
Sov gott och dröm sött!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Väldigt trött...

...trots en rätt lugn dag med det vardagligaste typ.
Började som vanligt med att fixa matsäck, skicka barn till skolan och lämna på dagis. Sen hade jag lite egen tid så jag låg och läste och sen blev det att hjälpa maken lite med timlistor och kvitton innan vi åkte och handlade lite...bara för ett par dagar.
Efter det var det matlagning, disk, sopor och hämta på dagis.
Eftermiddagen har sen bestått av barnpassning, fixat med mellanmål, läst lite mer, kaffe med Malin och nu har jag precis nattat liten och spelar på mobilen mellan varven.
Som sagt....en rätt vardaglig dag med inga roliga (eller tråkiga) nyheter och absolut inget intressant alls. :-/
Har en del inspiration som jag vill göra något kreativt med...mem innan jag vet säkert är det bäst att låta bli. Annars är risken väldigt stor att jag blir missnöjd. :-(
Och det klarar jag mig utan! :-P
Nä...har inget roligt att skriva om så lika bra att avsluta så jag slipper "tråka" ut er alldeles för mycket...
Så med detta önskar jag er en trevlig måndagskväll!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart egen tid...

Plutten på dagis och maken ska snart åka och hjälpa en polare med bilen. Då ska jag skriva en liten inköpslista ocv sen njuta av tystnaden!
När maken kommer hem blir det att åka och handla lite så vi klarar oss några dagar till i alla fall och sen måste jag väl fixa någon lunch. Idag får det bli thaikyckling! *slurp*
Sen har jag inga mer planer så ska väl kanske dricka kaffe med Malin...har inte setts så mycket så det vore kul. :-D
Nä...ha en fortsatt bra dag...det ska i alla fall jag ha!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!

Kvällen igår blev väldigt lugn. Barnen somnade lätt och vi såg på The Walking Dead. :-D
Gött men känner att jag sovit alldeles för lite när man vaknar med dundrande huvudvärk. Men förhoppningsvis råder lite kaffe och frukost bot på detta.
Först blir det att fixa lite matsäck och varm choklad till Juliette då hon har friluftsdag idag. Hela åk 3 ska ut till skåre och åka längdskidor. *fun*
Resten av oss har en vanlig dag med dagis och sen inget speciellt. Blir att lämna Emilia på dagis och någon gång idag måste vi handla lite då Theodor har friluftsdag imorgon och kylen ekar lite igen. :-/
Fast det beror nog på att jag inte har kraften att släpa hem en veckohandling på bussen...lite tungt med ca 6 påsar...ensam. :-(
Nä fortsätta med mitt här och önskar er alla en bra dag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mat och nu vila!

Det var faktiskt rätt gott med ladagnette trots allt...tror det kan bero på just att Juliette inte åt hemma så jag kunde krydda mycket mer! :-D
Känner mig rätt nöjd med mig själv idag. Har ju trots allt städat hela lägenheten och fixat mat och nu är köket avtorkat och diskmaskinen igång.
Så nu förtjänat jag allt lite vila. Lika bra att passa på medans Emilia är upptagen med sitt kvarvarande lördagsgodis, Juliette är hos en kompis och maken tillbaka vid datorn.
Så med andra ord ska jag läsa lite innan jag ska över till grannen på fika om ca en timme. So my bed...here i come! :-D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nystädat!

Äntligen fick jag tummen ur och lägenheten är ren och fräsch igen. Känns underbart då det var ett tag sen sist. Inte för att andra märkt av det, men jag vet om det och då mår jag pissigt över det. :-(
Men nu är det klart för den här gången och inga strumpor klibbar fast i köksgolvet! *underbaaaaart* :-P
Nu ska jag ta och röka medans hallgolvet torkar och sen ska jag tömma skurhinken innan jag påbörjar dagens mat...enkel och tråkig lasagnette står på matsedeln. Men ibland får man väl lyssna på barnen! ;-)
Bara trist att det barnet som önskade den maten, Juliette, nu inte ska äta hemma...synd jag inte visste det igår...då kunde jag lagat något annat. Men men...så kan det få ibland och det är ju trots allt mat, så vi slipper i alla fall svälta. ;-P
Vad gör ni andra för roligt idag då? Eller ligger större delen av er bakfulla och inte orkar göra något? Hehe...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag...

...morgon och jag har redan varit vaken mer än en timme.
Men det känns mycket kortare då vi legat och gosat och dragit oss i sängen och sen suttit och spelat pp mobilerna. :-D
Nu är jag väl relativt vaken i alla fall...så man kanske kan börja planera dagen lite.
Inser att jag faktiskt MÅSTE städa idag...det där förbaskade klibbiga köksgolvet står jag inte ut med!
Så första punkten på dagens schema får bli frukost. Ska nog koka ägg så vi kan äta äggmacka! *mumma*
Sen får det bli att städa ordentligt, ev dricka morgon/fm kaffe med grannarna innan det blir dags att fixa mat.
Sen i eftermiddag ska jag till en annnan granne på fika och massa prat. ..det ska bli trevligt!
Och sen fram emot kvällningen ska Juliette till Fröding Arena och prova på Zumba! :-D
Lite skönt att ha lite planer i alla fall...då blir inte dagen så fruktansvärt lång...för söndagar har en tendens att bli väldigt långa. :-(
Nä...har inget vettigt att skriva så säger God Morgon och önskar er alla en riktigt bra dag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kommer...

...verkligen inte på något alls att göra just nu så funderar på allvar att ta hand om disken igen och sen ställa mig och börja städa eller liknande.
Inte det roligaste sättet att spendera en lördagskväll på men det är ju bättre än att inte göra något alls....eller?
Eller så nattar jag liten...tror hon ör trött då hon redan städat rummet, borstat tänderna och bytt om till nattlinne UTAN någon tillsägelse alls från någon av oss....otroligt! ♥
Jaja...vi hörs säkert sen...ska röks klsrt min cigg och så får vi se vad jag bestämmer mig för att göra....städa eller inte!?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hmm..

Varit en okey dag. Varken snabb eller långsam...vilket inte händer allt för ofta.
Men jag sov typ hela förmiddagen. Fixade mat och åt. Sen blev det en tur till ica för att inhandla lördagsgodis och under eftermiddagen har vi sett två avsnitt av The Walking Dead, myst, kollat tvättid och varit ute med sopor samt disskuterat bredbandet och hemtelefonen.
Juliette är hos en kompis och kommer nog hem rätt sent. Emilia leker på sitt rum och maken spelar på datorn. Så själv passar jag på att blogga samtidigt som jag funderar över vad man ska göra härnäst!?
Förhoppningsvis blir det snart fler avsnitt att se....det ser jag i så fall fram emot! :-P
Har er dag varit bra hittills då? Några roliga planet för kvällen kanske?
Jaja...ska återgå till mina funderingar igen så med det önskar jag er alla en bra lördagskväll!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Undrar!?

Varför är det så svårt att "få" nya vänner? Och faktiskt umgås med folk?
Har knytit några nya kontakter det sista året...men händer inte mycket.
Börjar ju undra om det beror på mig eller vad?
Samma sak med detta att umgås med folk? Man bjuder hem vänner och bekanta på nyårsfirande, middagar, spelkvällar, partys, grillkvällar, midsommar mm och inte någonsin blir vi själva bortbjudna på något dylikt??
Är vi så tråkiga att umgås med kan de väl bara plocka bort oss eller säga ifrån...varför låtsas hela tiden.
Under de 11åren vi snart varit tillsammans har vi blivit bortbjudna, som par, på en 30års fest och en filmkväll, en nyårsmiddag, en räkfrossa och några fikor.
Dessa är då lätträknade på en handnoch de flesta där är av samma par. :-D
Man tröttnar ju själv på att bjuda hem folk och försöka vara social och umgås när man aldrig kan boi ihåg kommen för dem nör det händer saker.
Detta känns fruktansvärt tråkigt och man blir väldigt ledsen.
Visst man håller en god min men inombords känner man sig ensam och ledsen.
Jag önskar verkligen att folk kunde lära sig att vara mer ärliga. Och mindre opna!
Tillslut tröttnar folk på att ge och ge...men tror inte att de inser det.
Jaja...slut gnällt av mig för den här gången!
Hoppas ni alla har bättre folk runt er så ni faktiskt har roliga planer någon gång mellan varven! Önskar er alla en fortsatt fin lördag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!

Vaknade av makens varma kropp intill mig...en helt underbar känsla!
Sen hörde man flickorna i bakgrunden...så glada över att pappa är hemma igen att se hade svårt att låta honom vakna innan munnarna gick i ett. ♥
Nu har vi ätit frukost och direkt efter da båda flickorna: "Jag går in på MITT rum."
Tror de gillar att ha egna rum, vilket kag förstår då dey är rätt stor åldersskillnad på dem. :-D
Då både maken och jag är slitna efter den sista veckan blir det en lugn dag. Han sitter och spelar lite och själv ska jag bädda ner mig i sängen en stund till.
Sen blir det nog städa av....eller bara massa avsnitt av The Walking Dead! :-D
Vad ska ni läsare göra idag då? Eller under helgen generellt?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

När som nu!

Sitter i sängen och slötittar på tv, Magiska Systrar, i väntan på att min älskling ska komma hem!
De blir lite sena då de inte kom från flygplatsen förrän efter 22.30 så misstänker att det är mellan 30-75min kvar...*suck*
Tänk vad tiden går sakta när man väntar och längtar! Inte går den snabbare när man är trött heller. Vill gärna sova men längtan efter att få hålla om min älskling är starkare än tröttheten så då väntar jag!
Och det är väl ungefär så hela min kväll har sett ut.
Emilia tvärslocknade av utmattning i sitt EGNA rum....redan vid 19.45, Lite roligt med tanke på att det är fredag och hon då får vara uppe till 20.15. :-D
Juliette sov, självmant, redan vid 21.30...inget godnatt eöler någonting. Så tror mer på att hon somnade från datorn. :P
Blir väl lätt så när man stänger in sig på sitt egna rum...*fniss*
Men ska inte klaga....detta gjorde min kväll väldigt lugn! :-D
Nä...reklamen slut så ska återgå till mitt tv tittande. ..och mitt väntande på älsklingen! Ses!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Städning...nej tack!

Har bestämt mig....blir ingen städning av idag. Orkar verkligen inte. Som jag känner just nu är jag helt slut i hela kroppen så för en gångs skull tänker jag lyssna på den och ta det lugnt. Det är ju inte direkt så att någon annan tar städningen åt mig så den finns ju faktiskt kvar imorgon med! :-D
Så istället blir det soffan och tv för min del. Skönt med lite avkoppling måste jag säga och jag ska banne mig se till att njuta av den med! ;-)
Humöret är inte tillbaka på topp som innan heller...har verkligen försökt att bita ihop och hitta tillbak, men svårare än jag räknat med. Men det går uppåt sakta...och ju närmare älsklingens hemkomst desto bättre humör blir jag på.
Om några minuter sitter han på flyget till Gardemoen...och om ca en timme är han framme så nu är det "bara" ca 4-4.5 timmar kvar tills jag kan krama om honom.
Kan ju lova att jag inte blir förvånad om jag fortfarande är vaken när han kommer...varför sova utan när jag vet att jag kan krypa ner i sängen med honom inatt?
Precis....finns ingen poäng med det...så mycket bättre att invänta honom och somna varmt, tryggt och riktigt gött!
Och jag kommer verkligen njuta av de kommande...hmm...9 kvällarna jag kan gosa ner mig med honom! *sweet love*
Nä...glo op tv en stund och försöka varva ner lite...kroppen skriker efter vila så lika bra att lyssna och tillfredsställa den för en gångs skull! ;-)
Men önskar er alla en underbar fredagskväll!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla rum klara!

Äntligen är jag färdig!
Eller ja...mef ommöblering och inredning av barnens rum i alla fall.
Själva storstädningen har jag inte ens hunnit börja med...och ärligt talat vet jag inte om jag orkar med den idag heller. :'(
Måste dock fixa lite tavlor eller planscher till Emilias rum...blev såååå tomt på väggarna och ekar lite lätt där inne trots en stor matta. Men det kommer...när ekonomin tillåter och jag hittar något jag gillar!
Så frågan är nu vad man ska göra...städa? Duscha? Slappa eller något annat?
Beslutsångest deluxe...
Jaja...får se vad det blir...så ha det gött!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett rum klart!

Ja då var Juliettes rum klart och smycken samt smink rensade och sorterade.
Nu är det Emilias rum som behöver fixas och behöver jag säga att jag inte har någon lust alls med det??
Ser hemskt ut där inne och jag vill bara stänga dörren och strunta i alltihopa...men det funkar ju inte riktigt så....tyvärr! :-(
Så får väl bita ihop och ta itu med det och sen hoppas att jag har någon ork över för en storstädning....känns inte speciellt troligt just nu... ;-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Humöret...

...är på väg upp lite i alla fall. Vaktmästaren har varit här och kollat alla rör....inga stopp så alla problem beror på tvättmaskinen. Så på måndag får jag ringa tillbaka till lööfs och säga att det måste vara något mer fel på den!
Har haft snabbfika med Malin och alla barnen. Flyttat sängar och bädsat. Nu ska jag hjälpa stora dottern med hennes nya rum och sen blir det väl att fixa lillans rum....boring...men ett ont måste!
Sen antar jag att det får bli en storstädning....om nu inte klockan skulle bli alldeles för mycket.
Ses sen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tungt!

Blev en tur till Ica i Välsviken, med Emilia, för att typ veckohandla. blev inte mycket med hem..men tillräckligt för skåror i händerna av kassarnad tyngd. Men nu är det i alla fall gjort så vi slipper åka och handla det första vi gör imorgon efter frukost! :P
Nu ska jag flytta lite sängar innan Juliette kommer hem och då blir det fredagsfika med alla barn och Malin. :D
Städa har jag ingen lust med längre...men det kanske kommer sen...?
Hej så länge!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skit maskiner!

Självklart ville maskinen inte funka som den ska...inte ens en maskin fick jag njuta av! Blir så jäkla förbannad...nu ligger tvätten fast i maskinen....IGEN...helt jävla dyngsur och maskinen vägrar tömma sig!
Med andra ord måste jag tömma den för hand....IGEN...och sen storstäda och torka golven skitlänge...IGEN!
Blir så jäkla irriterad....vi har fasiken tvätt upp över öronen och inga tider i den där förbannade tvättstugan! 
Många gånger undrar jag varför ens tillverka en tvättmaskin som inte håller måttet för fem öre? Stor ide liksom...eller ja...det tycker väl dem då man måste köpa nya hela jävla tiden! Fast aldrig mer...nästa gång skiter jag fan i detta och så får en maskin kosta vad den kosta vill! Eller två kosta vad de kosta vill....i den här takten kan vi lika gärna ha en på lager...ut i fall att!! =P
Jaja...jag hann i alla fall fixa med disken, torka rent efter barnen i köket, städa undan i hallen, tömma lilla rummet och få ordning under trappen innan mitt "braiga" humör försvann....så nu vette fan om jag gör något mer idag....hatar när det inte går bra....!!
Jaja...kommer väl in mer sen....förhoppningsvis på bättre humör då än nu! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredaaaaag =)

Äntligen är fredagen här!
Jag sitter här vid datorn och försöker vakna till med en cigg och en kopp kaffe! *slurp*
Idag är typ enda dagen på hela veckan som jag inte har massa planer eller massa att göra och det känns jävligt underbart!
Så ska nog passa på att städa hela lägenheten och försöka tvätta! *hoppas*
Sen vet jag inte om jag ska dra mig till välsviken och försöka handla själv idag eller om jag ska strunta i det och ta det imorgon när älsklingen är hemma och vi kan åka bil och slippa släpa allting på bussen!??!?!
Men det märks...är inte så sugen på att ta bussen....mjölken blir såååå tung att släpa hem! =/
Annars är jag tacksam över att jag haft så mycket att göra denna veckan....saknaden av älsklingen har inte varit lika jobbig tack vare det. Värre blir det nog nästa gång han åker när han är borta i hela 12 dagar....helgerna är ju värst! Aldrig någon av mina vänner som har tid att hitta på något så man är så fruktansvärt ensam! Men jag löser väl det med! =P
Nä...ska se hur långt flickorna har kommit med städning av deras rum och sen ska jag koka varm choklad till Juliette som ska åka skridskor md skolan idag!
Önskar er alla en riktigt underbar fredag!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Denna dagen...

...börjar lida mot sitt slut! Flickorna ligger för natten och Theodors tjej gick precis hem, och han sitter och kollar film i soffan tills det är sovdags!
Själv tänkte jag skriva lite innan jag ska skypa med min älsklinge...saknar honom så otroligt mycket! Men imorgon natt kommer han hem så jag får njuta av honom i 8 hela dagarn innan han åker igen! *me like*
Kan ju meddela att jag kompromissade med mig själv förut idag. Så jag känner mig inte elak längre! Bra va!? =P
Så jag messade David och sa att han kunde komma förbi efter skolan, på väg till bussen, enbart för att hämta sin alla hjärtan dags present! Så jag har ändå fått visa att jag älskar honom med, lite extra idag!
Och det kändes skönt och jag har inga skuldkänslor över att han inte fick "fira" den här dagen med oss! *känns helt okey*
Men nu satte jag mig ju faktiskt vid datorn för en liten uppdatering så jag kan visa alla bilder från vår extra kärleksfulla dag! =)
Så här kommer de: 
 
Bilderna ovan är frukosten jag fixade till oss. Den bestod av nybakat hjärtbröd, varm kex-choklad, nutella, smör, ost och kaffe för min del då! =)
Emilias Alla Hjärtans Dags kort och kuvert från mig. Scrappade detta kvällen innan! =)
Juliettes Alla Hjärtans Dags kort och kuvert från mig....också scrappat kvällen innan! =)
Och här ovan ser ni Theodors Alla Hjärtans Dags kort och kuvert, som jag också gjorde kvällen innan! =)
Och detta är då Davids Alla Hjärtans Dags kort med kuvert, dock hann jag inte allt...så detta gjordes samma dag! =)
Då Theodor hade så fullt upp dagen innan så hann han inte göra ett kort till flickvännen, så kvällen innan, när han sov, så gjorde jag detta åt honom...eller henne (beroende på hur man ser det). 
Visste dock inte innan om han skulle uppskatta det och vilja använda det...så var en ren chansning...men han blev såååå glad och tacksam! =)
Dock fick han skriva inuti själv!! =P
I varje kort hade jag satt fast en liten chokladbit, den gillade barnen skarpt...speciellt Emilia som hade ångest över att äta den....den är ju sååå fin! =)
Servetterna på första bilden vek jag innan stan idag....den franska liljan var till kvällen och hjärtat till eftermiddagsfikat. Fikat bestod av hemmagjorda hjärtformade chokladbakelser som var fyllda med hackad choklad och vaniljkräm. Och till detta serverades det rosa vaniljgrädde och silverkross! Barnen var glada och gillade dem väldigt mycket. Själv orkade jag bara hälften! =P'
Denna smörgåsbakelse dekorerades innan mitt besök i stan....eller ja....4st sådana. Dessa består av en fyllning av leveerpastej och färskriven gurka och en fyllning av skinkost-röra. Den är sen dekorerad med majonäs, sallad, ägg, ost, skinka, räkor, gurka och vindruva. Plus lite extra räkor runt omkring! *mumma*
Denna lilla smörgåsbakelse dekorerade jag innan stan. Den består av en fyllning med leverpastej och färskriven gurka samt en fyllning av skinkost-röra. Sen är den dekorerad med smör, sallad, ägg, gurka, ost och skinka samt vindruvor. Denna är Theodors....speciellt gjord för honom då han har skaldjursallergi samt inte gillar majonäs! =)
Och dessa bilderna är från kvällens intag av smörgåsbitar, dricka, cheese hearts samt extra vindruvor! Medans vi åt kollade vi en familjefilm som heter: "Vampire Dog"....rätt kul och udda film och alla gillade den, så ser det nog som ett bra val! =)
Ja ni kära läsare! Det var bilderna från vår Alla Hjärtans Dag! Var en helt okey dag med mycket gjort som var både roligt och ett måste!
Sen var Theodor väldigt glad och tacksam för mitt försök till en bra dag och Juliette och Emilia var mer sura och negativa. Kändes lite tråkigt att se dem sura när de inte fick mer godis, mer nutella eller mer fika eller vara uppe längre....speciellt då jag verkligen försökte göra det bästa jag kunde av dagen utan älsklingen hemma och utan några större summor med pengar.
Men så sur som de var, eller ja, speciellt den lilla som inte lyssnat alls, bråkat större delen av dagen....så ångrar jag nästan att jag inte skaffade barnvakt till henne och tog med de två stora på filmen "Beautiful Creatures" på bio istället....som var tanken från början.
Visst! En 6-åring uppskattar inte detta på samma sätt och jag önskar jag hade haft råd att ge dem dyrare presenter och mer av ålders-aktiga aktiviteter...men nu är det som det är och jag får försöka tänka att jag i alla fall gjorde något speciellt av dagen och faktiskt försökte....även om det är svårt att tänka så när man vill att alla ska vara lika nöjda och glada! =/
Men nu har jag nog skrivit tillräckligt och delat med mig av lite bilder i alla fall. Så nu ska jag tänka på refrängen och se om JB vill ge mig ett trevligt besök så jag får sova riktigt gott inatt!
Allt drog ut på tiden då bilderna strulade, samtalet med min efterlängtade make drog ut på tiden och ett snabb besök av Claes blev av....så nu säger jag God Natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varva ner!

Är något jag verkligen behöver just nu känner jag!
Fixat klart det sista kortet innan jag hämtade Emilia på dagis. Sen hem, rengöra spis och prata med killen från lööfs. Självklart fungerar tvättmaskinen nu bara för det....sååååå pinsamt!
Men den behöver ett nytt innervrede, så den slutar hoppa mellan program samt ny panelelektronik. Så de delarna skulle han beställa och sen återkomma! :-D
Under tiden kan vi använda tvättmaskinen, men skulle ringa bostadsbolaget och kräva att de tar isär rören och rengör ordentligt då vattnet som maskinen släpper ut rinner baklänges om det blir för mycket. Och om E7 felet kommer tillbaka skulle vi ringa på en gång!
Jag hoppas verkligen jag hinner tvätta ikapp lite innan det händer....om det skulle hända! ;-)
Nu fixa med disken innan Theodor kommer hem med tjejen och sen blir det fika och mys i massor!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjälp!

Förmiddagem har verkligen sprungit iväg totalt!
Började dagen med att gå upp tidigare och satte på ugnen innan jag rökte.
Sen gräddade jag hjärtbröd och dukade till frukost.
Barnen fick då ett varsitt kort med en liten chokladbit i och sen var det disk och få iväg de stora till skolan innan jag gjorde Emilia klar för dagis, fyllde bakelser och la upp fint. Städade även hallen, kök och badrum för att sen gå och lämna på dagis.
Tilöbaka hem och dekorera smörgåsbakelserna innan jag gjorde mig iordning och städade undan i köket igen. Sen var det bara att hoppa på bussen till stan, ta en promenad till CCC, kolla vilka företag som fanns med på jobbmässan och lämnade väl till två...sen en promenad tillbaka tiöl stan. Köpa cigg och nu sitter jag på Waynes med egen alla hjärtans dag present....lunch!! Supergod wrap, jordgubbe vid sidan om och en stooooooor underbar vaniljlatte!
Pratade precis med äldsta sonen...han ville komma hem en sväng i eftermiddag. Misstänker att han hörde av Theodor om mina överraskningar i eftermiddag/kväll...nackdelen är att allt är planerat och gjort...och finns bara exakt antal så räcker inte till honom.. :-(
Känner mig så fruktansvärt elak då jag sa att han inte kunde komma hem...JÄTTE ELAK!!!! :'( :'( :'(
Jag har god lust att ringa upp honom och ändra till ett ja och så får han ta min mat och det...det är ju trots allt alla hjärtans dag och han är min son! Och jag älskar ju honom lika mycket!!!
Varför ska allt vara så besvärligt? Varför ringde han inte igår och sa detta istället?
Samtidigt vill jag inte ringa då han faktiskt inte bor hos mig på veckorna....varför ska jag alltid vara den snälla?
Han får ju fika mm där han bor också så det är ju inte så att han blir utan!?
Hatar sådana här beslut och hatar att känna mig så elak och taskig! Snälla hjälp mig med era åsikter!!!! :'(

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla ♥ Dag

Vill bara hoppa in och önska er alla en riktigt mysig Alla Hjärtans Dag! ♥
Här blir det massa mys och gotti gott gott!
Önskar dock älsklingen min var hemma, men får se fram emot vårt samtal ikväll...antar att det får bli ett videosamtal så man kan skicka massa slängpussar trots avståndet! ;-)
Många sköna kramar till alla där ute! ♥

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt slut!

Den här dagen har verkligen gått i ett!
Började med att få alla barn klara, luskammade Emilia och sen gjorde mig själv klar, packade väskan samt plockade undan lite för att sen lämna på dagis och tillbaka hem för att tömma sopor mm och sen ta bussen till stan.
Väl i stan var det raka vägen till familjehuset för möte och efter det letade jag små billiga men kärleksfulla presenter till barnen...tog sin lilla tid men hann lagom till torget för att möta Juliette.
Vi gick till BK för att äta lunch innan vi tog bussen till Engelska Skolan. Där var det upprop, inlämning av papper och indelning i "klasser"...sen var det bara för mig att vända och ta bussen hem!
Väl hemma blev det upptining av mina tår och kaffe med svärmor lite snabbt innan claes kom och hämtade mig. Tillbaka till Engelska Skolan för informationsmöte och självklart hämta sessan!
Förbi Bergvik på hemvägen, så Claes fick hämta sin mobil och sen raka vägen hem.
Juliette gick till en kompis och själv gick jag in och "avlöste" svärmor, hjälpte Theodor lite med ommöblering på rummet och sen blev det att baka hjärtmuffins, vispa rosa grädde, fixa vaniljkrämen, baka hjärtfrallor och ställa på jäsning i kylen. För att sen fixa med disken som blev, tömma mer sopor, natta liten och sen förbereda fyllningar och bröd till morgondagens smörgåsbakelser vi ska mysa med på kvällen!
Sen ringde älsklingen så vi pratade en liten stund. Direkt efter det plockade jag fram lite scrapbooking saker och skulle precis börja med att pyssla och se klart filmen, som jag påbörjade igår, när gulliga Elle kom med ett paket cigg till mig! ♥
Då blev det att uppdatera mobilen samtidigt som jag pratade med henne. Vid 21.30 gick hon och då började jag scrappa...blev fyra alla hjärtans dag kort. Ett per hemmavarande barn och då Theodor inte hann göra till sin tjej fixade jag ett till henne med...så får han bara skriva i det imorgon bitti...om han gillar det och vill använda det så att säga. ;)
Och nu är klockan 23.15, jag är äntligen klar med alla mpsten, alla extra saker samt sett klart filmen...så nu vet jag inte vad jag ska göra...tv? Film? Sova?
Hmmm...så trött men ändå inte!
Jaja...ska avsluta här och sen leta efter lina smileys...hittar dem inte efter uppdateringen av mobilen.... :(
Så får se om jag hittar dem igen...eller om jag måste göra dem eller om det kanske finns att ladda ner....oavsett vad är uppdateringen jobbig...telefonen är ju inte som jag är van...gillar inte det nya...men visst. Jag kommer gilla det...NÄR jag vant mig vid det!
Så bara att stå ut så länge...
Sov gott allihopa så hörs vi av imorgon! Och då ska jag blogga från datorn minst en gång så ni får se bilder på alla kort och överraskningar pp kärlekens dag! :D
♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mer sömn! :-)

Känns gött att jag sov mer inatt, men dock sov jag sämre så är riktigt trött idag! :-\
Men bara att bita ihop och göra det bästa av dagen.
Snart ska jag luskamma Emilia igen, ska kammas ett par dagar efter behandlingen, och sen äta frukost och få oss klara.
Blir att lämna henne på dagis innan jag packar väskan för att sen åka till äta för ett möte.
Efter mötet ska jag möta upp Juliette, äta lunch och sen följa henne till Internationella Engelska Skolan då hon idag ska vara med på en obligatorisk Introduction Day! *wiiie*
När jag lämnat henne oh papper blir det hem och dricka kaffe med svärmor och hjälpa Theodor med rummet innan Claes kommer och hämtar mig för att åka tillbaka till IES för informationsmöte samt hämta Juliette då! ;-)
Sen är det hem igen, hjälpa barn med läxor och få liten klar för natten. Sen kommer det bli bakning och förberedelser på hög nivå inför morgondagens Alla Hjärtans Dag!
Hoppas ni hår lite mer tid över för vila än mig...men oavsett hur er dag ser ut hoppas jag den blir riktigt bra!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vila!

Sitter nu i soffan och försöker koppla av, efter dagens aktiviteter, till en gammal film....dock skit dålig...men hår jag börjat se en film vill jag oftast se klart den oavsett.
Men det är jävligt svårt när filmen stått och buffrat ca 3-4tim och ändå häckar hela jävla tiden. Man kan se typ 3sek och sen buffrar den i typ 9sek...och så håller vi på så. Ännu mer störande då det bara är ca 10min kvar på filmen och jag vill bara bli färdig för att se en annan som jag verkligen längtat efter att se!!! *suck*
Jaja...får se om jag ger upp eller står ut de sista minutrarna...misstänker att jag kommer gräma mig enormt om jag ger upp nu när det är sååååå lite tid kvar. :-P
Har även pratat med maken i telefon, medan jag väntat...saknar honom massor men försöker tänka positivt! Nu är det ju trots allt bara 3 nätter kvar tills han är hemma bredvid mig igen! :-D
Har även pratat med David en kortis och så med Claes...och bästa Claes! Grattis igen till det glada beskedet idag! Tålamod lönar sig i slutänden! Kramiz
Nä...ge filmen ett nytt försök så får vi se! :-P
På återstående!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haft att göra!

Började dagen med att tvätta barnens hår och luskamma dem. Och sen mitt egna hår innan Elle kom på morgonkaffe och planering!
Sen satt Emilia i badet en lång stund medans jag och Elle ringde samtal, rökte, drack kaffe och tölade. Och runt 11-11.30 drog vi till välsviken för att handla!
Blev handlat för att göra semlor idag samt lite småplock för mina överraskningar åt barnen på alla hjärtans dag som är på torsdag! :-D
Sen väl hemma hår jag spenderat tiden till att göra semlor, ej själva bullarna, plockat undan och städat lite på tjejernas rum.
Snart börjar barn och svärmor att droppa in...och då blir det fika! :-)
Sen ikväll ska jag ta det väldigt lugnt...behövs nog då morgondagen kommer gå i ett. :-P
Hur har er dag varit än så länge då? Ätit någon semla?


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ögonen...

...svider rejält på mig. Somnade inte förrän vid 2 inatt heller... :-(
Men det är inte hela världen heller så det är ingen större fara.
Nu ska jag ta och väcka Juliette så jag kan massera huvudet mer på henne och hon hinner duscha och luskammas.
Sen får jag ta Theodor....
Återkommer säkert senare! :-)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stavfel...

....händer ofta när jag skriver på mobilen. Antar att det lätt blir så när man använder T9. Men ska försöka kolla det jag skriver bättre. Så med detta ber jag om ursäkt för mitt förra inlägg och dess obegripliga text. ;-)
Nu är i alla fall barnen, och jag, avlusade och typ klara på Det sista sker imorgon bitti. Då blir det hårtvättning och luskammning på hög nivå innan skolan. :-)
Ett stort tack till svärmor för all stöttning idag när allt strulade totalt! <3
Första lusmedlet gav tyvärr barna extrema biverkningar. De var så illa att de kände det som om det brann i håret...och då den verkligen var långtidsverkande....hela 24tim, så var vi tvungna att tvätta ur det och ila iväg för att köpa annat!
Men nu är det gjort och barnen röstades med massa kramar, hårbottensmassage och någon liten kaka. Så inga ledsna barn när de väl kom i säng! :-D
Har även hunnit prata med min saknade älskling och hans första arbetsdag gick riktigt bra.
Sen ett samtal med bästa Claes och så mamma!
Men nu ska jag äntligen äta något och se CSI!! :-)
Och självklart hoppas att jag somnar tidigare ikväll än igår....eller inatt så att säga. :-P
Hoppas ni haft en bra dag och får sova riktigt gott!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Roligt och tråkigt!

Glömde ju berätta, men på bussen hem fick David mig att bryta ihop. Jag skrattade så jag kiknade! :-)
Vi pratade lite om mötet och jag frågade om han tyckte allt kändes okey. Och det gjorde han...det var inte så farligt som han hade trott...
Självklart var jag tvungen att fråga vad han trodde då...och svaret jag fick var:
"Jag trodde jag skulle sitta med en elektrisk mössa. Sån med sladdar ner i stolen...fastbunden runt handlederna med en knapp på varje sida, för ja och nej. Och om jag svarar fel får jag en elstöt!"
Jag skrattade så högt på bussen att set nästan var skämmigt! *Hahahaha*
Dessa "blonda" kommentarer barnen kommer med ibland är verkligen oslagbara! :-D
Och det tråkiga är att jag fick hämta Emilia tidigare från dagis då ungen fått löss...igen! *suck*
Så nu sitter jag och väntar på svärmor som är gulligt och köper med lusmedel vägen hit för att åter hjälpa mig med barnens bångstyriga hår! :-(
Trodde verkligen vi skulle slippa det musik när det inte varit något mer sen epidemin i sensomras...det är ju trots allt mer än 4mån. Så jag hoppas verkligen att ALLA föräldrar lusar av sina ungar. Förstår inte varför en del skiter i det...man får ju tillbaka skiten hela tiden då! Börjar bli jävligt tröttsamt att lägga så förvånad med pengar på detta. I sensomras höll vi verkligen på att ruinera oss på detta då vi fick göra ca 3-4 behandlingar på mindre än 2mån. Och varje behandling kostade oss ca 800kr. :-(
Det var inget kul! Men musik vet jag i alla fall att de där snabbverkande bara är skit så här kör vi numera BARA den som ska sitta i 8tim eller mer....efter den behandlingen sist behövde vi inte göra om det mer! *skönt*
Jaja...ska peta i mig något att äta och sen en alvedon...är lite öm i tandköttet....men återkommer säkert sen!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma!

Mötet gick bra...även om det var små nervöst med tanke på tidigare upplevelser. Plus att jag inte hade en aning om vad jag skulle säga, så gissa om det var en lättnad att de frågade massor hela tiden! :-P
Klockan blev en del så fick äta lunch med David på stan så han får mat i magen. Var inte hungrig alls och allt bara växte i munmen, men lyckades peta i mig lite i alla fall.
Nu är jag hemma och ska väl snart sätta på lite kaffe och sen töla en stund med Elle innan det är dags att hämta på dagis.
I eftermiddag blir det rätt lugnt, Malin kanske kommer över en sväng, hon behövde lite scrapbooking saker för att göra ett dopkort till en tjej...och rosa saker har jag lite av i alla fall. :-P
Sen vet jag inte vad som händer....se mer film kanske....eller bara sakna min älskling? Blir antagligen både och. Ska i alla fall hjälpa tjejerna att sortera deras scrapbooking saker så de lättare hittar dem...
Vad ska alla ni göra idag då? Några roliga planer?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lång kväll

Nog hade jag svårt att somna. Kollade trots allt en film till, från 2012: Vamps. Rätt okey film...lite udda! ;-)
Sen blev det lite CSI på tv...tror klockan var närmare 2 halv 3 innan jag somnade. :-(
Tror mitt andra samtal med maken gjorde saken så mycket värre. Jag saknar honom och det var lite jobbigt att höra hans röst.
Men men....alla dessa saker blir väl bättre. :-)
Nu är det i alla fall måndag och en ny vecka. Ska börja den med att få två barn klara för skolan och Emilia till dagis....OM dagis nu inte ringer och hon inte får komma....i så fall får jag lov att ringa svärmor i ren panik så hon möter upp mig och David på universitetet.
För kl 10 ska han och jag våra ppt vårt första möte på BUP för att sen förhoppningsvis få en utredning/rättspsykiatrisk utredning på honom.
Är väldigt nervös och har ingen aning om vad jag ska säga. Och önskar att älskling kunde vara med!
Men är i alla fall tacksam att vår handläggare på soc kommer följa med och jag hoppas verkligen de tar mig på större älvar nu än för ett par år sen!!
Men med tanke på vad mycket alla har "motarbetat" oss genom åren så är jag självklart skeptisk!
Snälla! Håll en tumme för oss!
Sen blir det hem och äta eller hämta liten. Ska väl dricka kaffe och töla med Olle under eftermiddagen....så borde handla på vägen hem då kaffet typ är slut och jag glömde köpa i fredags. *typiskt*
Annars blir det en rätt lugn dag idag och jag hoppas jag somnar lättare ikväll....typ däckar! :-P
Bara en sak till!
Älskling! Lycka till idag på nya jobbet! Vi saknar dig massor och tänker på dig! Love you now and forever! PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Slöar och dolar!

Ja....så har verkligen min dag varit helt!
Sett massa filmer samtidigt som jag rensat ALLA lådor här hemma OCH pratat med älskling! :-D
Nu sist såg jag en romantisk komedi från 2011: You May Not Kiss The Bride!
Rätt udda och rolig film med Rob Schnider. :-D
Har även haft Claes här på snabb visit, han tog med sig Theodors dator....så nu hoppas jag den kommer igång sen.
Nu ligger även båda tjejerna....väntar bara på att Theodor ska lägga sig och sen ska jag se en ny film.
Skulle behöva äta igen....börjar bli dags för set. Men är verkligen inte sugen på något vi har hemma. Helst skulle jag vilja ha pizza....eller lite goda chips...men det får väl bli en knäckemacka istället. Snabbt, enkelt och gott oavsett vad. ;-)
Hur har ni spenderat er söndag då? Och hur kommer ni spendera resten av kvällen?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har man inget...

...att göra så kan man lika gärna fortsätta i samma tråkiga anda. :-P
Så inget rensa för min del utan blev en film till, från 2004 och heter Wimbledon.
Den gick på tv här om kvällen....men missade att kolla då.
Eller ja....missa och missa....hade väl helt enkelt bättre saker för mig. ;-)
Så då är från vad man gör nu? Mer film Eller faktiskt ta tummen ur och rensa lite fler lådor?
Egentligen vill jag nog inte göra något av det, men allt är konstigt så måste hålla mig sysselsatt för att saknaden inte ska bli för stor!
Så småningom kommer allt kännas lättare och tillslut bli en vanesak...men fram tiöö dess får jag väl i alla fall försöka göra det bästa av dagarna....och kvällarna så klart!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu då?

Har rensat lådor i sovrummet och fixa med lunch och disk. Även pratat med Elle i telefon samt sett en film från 2006: Failure Launch. En romantisk komedi som faktiskt var rätt kul! :-P
Så vad ska man göra nu då? Leta upp någon mer film? Eller rensa några andra lådor?
Är väldigt uttråkad...men det släpper väl någon gång....i framtiden! :-P
Saknar min älskling med! Är så tomt här hemma utan honom! :-(

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gräsänka..

Jaha...och där åkte han! Fy vad konstigt det känns!
Känns tomt men samtidigt bra med tanke på att vi visste att denna dagen skulle komma och vi hoppades då anställnigen på Volvo skulle försvinna.
Men känns ändå ledsamt och tomt. Är ju så vän att han är hemma lite varje dag. Att vi är två som kan hjälpas åt och att sova med den personen man älskar och vill dela sitt liv med.
Nu ska man vänja sig vid att vara ensam, fixa med allt själv, få vardagen att gå ihop och framför allt....lära mig att sova ensam!?
Vet inte riktigt hur det ska gå. Jag har klarat det innan och självklart kommer jag klara av det igen.
Men räknar inte med att det kommer bli lätt och det kommer antagligen ta tid...
Önskar jag inte var ensam just nu...önskar att fler av barnen var hemma så jag har något att hålla mig sysselsatt med!
Saknar redan! <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blev inget av det!

Blev inget morgonkaffe och tystnad och heller inget morgon gos...Emilia kom upp så då var det kört! :-P
I stället spelade jag på mobilen och sen vaknade maken och vi har precis sett klart det påbörjade avsnittet av The Walking Dead som vi inte kunde se igår. :-D
Nu ska David göra sig klar för att åka till kyrkan för sista konfa dagen för denna gången. Efter det ska han närvara på en gudstjänst så han sen bara har 9 kvar! :-P
Själv ska jag snart duka till frukost och sen se vad man ska hitta på denna dagen. kommer våra ovant att våra ensam...fast kommer nog mest känna av det ikväll när jag ska sova själv. :-(
Önskar er i alla fall en bra dag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Endast...

...jag vaken. Förstår inte varför jag inte kan sova när jag har chansen?!
Fast det kanske beror på att maken åker om ca 3 tim, och jag sen blir gräsänka för första gången på över 3,5 år. :-\
Igår kväll hjälpte jag honom att packa och sen hade vi The Walking Dead maraton...hann se rätt många avsnitt, men vid 23.30 så började det hacka...så vi gav upp och la oss för att gosa.
Men inget gos...haha...maken tvär slocknade som vanligt! :-P
Själv hade jag lite svårt att somna då Juliette skulle sova hos en kompis...och det sista året har hon alltid kommit hem igen. Men somnade till slut och ingen Juliette har ringt eller kommit hem! :-D
Stolt över henne!
Är ju så mycket roligare som barn om man klarar av att sova hos kompisar! :-D
Theodor sov också hos en kompis så kvällen var väldigt lugn. ;-)
Jaja....undrar om jag ska krypa ner i sängen igen och försöka somna om, eller ringa upp maken för att få mitt gos som inte blev av inatt?
Eller dricka lite kaffe och vakna till samt njuta av den underbara tystnaden?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!

Varit vaken en stund men har svårt att verkligen vakna! Förhoppningsvis håller det inte i sig allt för länge.
Har ni sovit gott? Drömt underbara drömmar kanske?
Själv sov jag som en stock när jag väl somnade. Tänk om jag kunde somna lika snabbt som maken på kvällarna...det vore jäkligt gött!
För som jag misstänkte så somnade han direkt...utan gos. Hann inte ens med vare sig massage eller klia på ryggen! :-P
Men jag är inte förvånad då det är så nästan varje kväll. Tråkigt ja...förvånad...nej!
Jaja...se om jag kan vakna till och få lite vettiga saker gjorda. Är ju helg igen så ingen som har tid att umgås direkt så något måste jag ju fördriva tiden med! :-P
Önskar er en riktigt bra lördag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagsmys

Vi har precis haft fredagsmys med barnen. eller ja...flickorna...då Theodor hellre var med en kompis och David på konfa i kyrkan.
Vi började myset med att spela Emilias nya Hello Kitty spel...muffins någonting. :-P
Och sen såg vi en film som heter Alpha och Omega...eller tvärtom. *Hahahaha*
Mega koll jag har idag då....NOT! ;-)
Bästa under hela filmen var när vargarna ylade...och lilla Emilia sitter i soffan och ylar med. :-D
Så himla underbart gulligt....tyvärr kunde jag inte hålla mig för skratt så hon blev generad och slutade och gömde sig bakom en kudde. *kände mig taskig*
Jaja...nu ligger hon i sängen för natten och själv ska jag ta en dusch innan det är dags att natta Juliette. För hon sen ligger ska jag se till att pojkarna kollar en film och varvar ner innan jag ska ge maken lite massage.
Sen antar jag att han vill att jag kliar honom på ryggen och då kommer han somna....själv vill jag gosa...men får se hur det blir med det. :-P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaffe och tårta!

Precis hemkommen från AK. Det blev massa prat, lite kaffe och tårta och så lämnade vi en liten present. Så idag lovade jag ju att ni skulle få se kort på resultatet...så här ser ni det:
Har redan veckohandlat idag då makens dagstripp till Norge blev framskjuten någon timme. Så då passade vi på att handla direkt efter frukost för att slippa trängas med alla andra människor vid 17-18 tiden ikväll! *me like*
Och hem kom vi med ett barn mindre då Emilia ville följa med farmor hem ett par timmar. *kul*
Så nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag ta itu med disken innan jag gör en del städning. Med lite tur hinner jag allt innan Emilia kommer hem...om inte får resten bli till veckan!
För den här helgen tänker jag tillbringa så mycket som möjligt med make och barn, försöka i alla fall! =P
Sen hänger det väl lite på om de andra är med på noterna också! *haha*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!

 
Alla barnen är vakna sen en bra stund tillbaka och detsamma gäller mig då maken drog bort sin kudde, som jag råkade ligga på, med ett redigt ryck så jag vaknade i typ chocktillstånd! *hehe*
Idag ska väl maken till Norge för att fixa ett nytt skattekort. Men som vanligt ska det mesta strula. Kongsvinger skriver inte in svenskar eller vad det var och inatt fick K reda på att man var tvungen att ha med personbevis (nya regler) och då tänkte de att de inte kan åka. 
Tji fick de...jag sa nu till maken att de får åka till skatteverket till 10 när de öppnar, skriva ut ett och sen åka direkt till Norge.
Kanske lite hårt, men fram tills dess att skattekortet är fixat så får vi betala 50% i skatt och jag tycker det är fruktansvärt onödigt!
.
Snart blir det att få barnen klara för skolan och sen ska jag sätta Emilia i badet och be maken ta henne medan jag själv tar en dusch.
Sen blir det att följa med Malin till en bekant och gratta henne, och självklart kolla i Partylite katalogen innan det är dags att gå hem och fixa lunch till mig och Emilia. 
Lunchen idag får bli matlådor...har så fruktansvärt många i frysen och ingen mer än jag som kommer äta i fortsättningen så lika bra att använda dem lite! =P
Sen i eftermiddag kommer David hem för helgbesök! Tyvärr kommer vi  inte ses så mycket då han har konfirmationsmöte i kyrkan typ hela helgen...men så kan det vara ibland.
Blir väl även den vanliga veckohandlingen, men den blir nog inte av förrän senare ikväll. Först ska ju maken komma tillbaka från Norge och så är det enklast att ta det när David är i kyrkan....då behöver vi bara ta med ett barn! *wiiee*
Men innan veckohanlingen måste jag sortera beställningarna som är inlämnade och kom igår...så man kan dela ut dem under eftermiddagen. =)
Annars är dagen rätt så lugn....ska väl veckostäda också....men funderar allvarligt på att ge upp den och ta städningen när den behövs istället....visst blir ju viss städning varje dag då...men det kan det nog vara värt! =P
Hoppas ju självklart att Lööfs hör av sig. Vi anmälda vår trasiga tvättmaskin i måndags och inom två arbetsdagar skulle de höra av sig och boka tid för hembesök. I onsdags ringde de och frågade efter vår maskins exakta namn, men satt i möte så kunde inte kolla och ringde upp och lämnade infon på deras telefonsvarare och bad dem återkomma.....har fortfarande inte hört ett skit från dem?!?! 
Så här sega har de aldrig varit innan...och det stör mig. Jag ville verkligen ha en fungerande maskin innan helgen och just nu känns det inte speciellt troligt! =(
Nä!
Ta och göra lite nytta här hemma så medan barnen äter frukost ska jag fixa med disken som barnen var så snälla och lämnade åt mig efter deras bakande igår! =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fixade...

...fler presentkort direkt. Hade ju trots allt inget att göra då ett barn fortfarande var uppe och den minsta faktiskt tvärslocknade utan strul ikväll. =)
Så nu har jag hela 8 presentkort klara för försäljning...känns jätte skönt och kul på samma gång! Och konstigt nog skulle jag lätt kunna tänka mig att göra fler. 
Men snart får jag byta färgkombination då jag bara har en liten vit blomma kvar....eller så får jag köra slut på den här färgen och använda stora blommor på några innan jag byter färg....?
Jaja...vi får se hur det blir...någon gång måste jag väl byta färg...*fniss*
Typ inför högtider och så i alla fall....är ju liiiite roligare om man då anpassar korten lite så de inte alltid är likadana... =P
Här är i alla fall de färdiga korten...
Ska nog investera i lite kuvert eller påsar till dem...men i så fall blir jag nog tvungen att ta ut en "kortavgift" med....annars kommer jag gå back. Plus minus noll är helt okey, men inte minus! =P
Nä...nu ska jag ta hand om mig själv lite innan jag tänker sova....ögonen svider på mig just nu så antar att jag behöver vila...så en natt med massa god sömn skulle inte sitta helt fel! 
Ses imorgon igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En scrapbooking dag!

Ja ni...idag har jag inte skrivit mycket. Men det blir lätt så då hela dagen har gått åt till scrapbooking! =P
Och jag måste säga att det har varit riktigt roligt och jag lovar att visa er bilder. Dock kan ni bara få se på två av sakerna. Den tredje kan jag inte visa förrän imorgon! ;)
Men men....började i alla fall med att scrappa med Malin. Vi gjorde då en present till en bekant, som fyller imorgon, och vi ska dit och glo i Partylite katalog och fika lite. Och tomhänt går man inte till någon som fyller, så då får man göra det bästa av situationen! ;)
Sen fixade jag lunch och åt alldeles för fort så jag la mig på soffan och somnade....i tre hela timmar slumrade jag till och från medan Emilia pysslade i köket och sprang till mig någon gång mellan varven för att be om hjälp eller visa något! *duktig tjej idag*
Sen kom barnen hem från skolan, och det var först då jag insåg hur länge jag faktiskt legar, så ansåg att det var dags att försöka pallra mig upp ur soffan...dock var jag fortfarande väldigt trött. Men det gick över nästan lika fort! ;)
Sen kollade jag nätet och hade lite energi så tänkte jag skulle prova att påbörja egna presentkort för Scrap It Up som jag kan sälja på visningar eller över nätet. En kul present att ge till någon som gillar att pyssla....och lätt att ge då det är så billigt så folk får ju faktiskt en del för pengarna med!
Så fiade lite på datorn och målade mallar mm och sen satte jag ihop mitt allra första! =)
Jag är riktigt nöjd, men inser att detta kommer ta lite tid. Så ska försöka få ihop något mer ikväll i alla fall...så man har ett par stycken! ;)
Här ser ni resultatet i alla fall! =)
Sen kom maken hem, så han körde mig lite snabbt till pressbyrån för att hämta ut min första beställning som konsult...och då passade jag på att öppna paketet och skicka iväg beställningen till mamma samtidigt. Två flugor i en smäll, det gillar jag! =P
Under tiden vi var där var Theodor hemma med en tjejkompis och de bakade...tänkte fira med lite fika då älsklingen nu gjort sin sista dag på Volvo! Så han kom ju självklart hem med ett stort leende på läpparna och ett väldigt skojfriskt humör! *underbart*
Samtidigt som de bakade lovade de att hålla ett öga på Emilia så vi åkte iväg utan henne och lät dem prova. Det kändes jätte konstigt. Men det är bra om det funkar ifall det skulle krisa någon gång! 
Och självklart gick det jätte bra! *duktiga barn*
Väl hemma hjälpte jag barnen med glasyren, då de fick den lite klumpig och sen påbörjade jag ett presentkort till Juliette. Tänkte hon ska få köpa grejor ur katalogen när hon fyller...och ville göra ett speciellt kort till henne och inte bara ge henne ett jag säljer. En speciell tjej ska ju lätt få ett speciellt kort! =P
Så här har ni resultatet av det kortet!
Och nu har vi nattat Emilia, Theodor följer tjejkompisen hem och Juliette kollar tv och leker med mobilen. Maken spelar online och jag sitter här. 
När jag är färdig här funderar jag dock på att sätta ihop ett kort till...så man kommer framåt! =P
Ikväll blir det rätt lugnt. Om maken ska spela så tänker jag scrappa och om han inte spelar hoppas jag på ett eller några avsnitt av The Walking Dead med honom i soffan! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista...

...arbetsdagen på Volvo för min make idag. 
Har precis städat köket och mailat kopior på undersökningar till hans nya chef. Har fått barnen till skolan och tagit fram lite pyssel mm och passar på att skriva lite nu i väntan på att Malin ska komma och Emilia sitter och kollar film. =)
Idag har jag inga speciellt planer. Ska scrappa lite med Malin nu på förmiddagen, sen blir det lunch och resten av dagen kommer vara lugn...tror jag.
Jag hoppas att Lööfs ringer idag och bokar in ett hembesök för att kolla vår tvättmaskin....annars blir jag nog tvungen att boka tid i tvättstugan i helgen....om det finns...så vi får lite rena kläder innan maken ska åka till Norge. =P
Vad ska ni alla göra idag då? Eller under helgen som snart kommer? Några roliga planer eller tips som ni kanske vill dela med er av?
Vår helg blir väldigt lugn. Hoppas på mycket kvalitetstid med make och barn innan han åker. Nu när han varit hemma i Sverige i över 3,5år så kommer det bli väldigt tomt och ovant att vara själv hela tiden igen. Men jag vet att jag kommer vänja mig vid det med...men det kommer nog inte fixas över en natt direkt.
Jobbigast blir nog ensamheten. Jag menar...jag är gift med fyra barn och har massa att göra för det mesta. Ändå känner jag mig ofta ensam och uttråkad. Och jag kommer väl inte känna mig mer ensam utan maken hemma. Ingen att se serier/film med och ingen att gosa ihop sig med i soffan eller sängen på kvällar och nätter.
Sen kommer jag väl frysa sönder när mitt "privata element" inte sover bredvid mig! =P
Jaja...det var allt jag hade för stunden...återkommer säkert senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åter hemma!

Kom precis innanför dörren och så ringde mobilen...det var vår handläggare. Så nu är lite av nervositeten borta inför måndagens möte på BUP. Känns så jäkla skönt! =)
Utvecklingssamtalet med Theodor gick precis som vanligt. Han är duktig, skötsam, följer regler och visar vad han kan. Vi fick också veta att han är en av dem, i en väldigt liten grupp, som har högst betyg av alla elever i åk 6. Detta gör mig jävligt stolt....speciellt med tanke på att han hoppat över en hel årskurs och ändå ligger bland de bästa! *wow*
Så stolt över dig vännen! Fortsätt på den vägen och du kan gå precis hur långt som helst! *love you*
Nu ska jag peta i mig ett mellanmål till, känner att kroppen behöver det efter allt "flängande" idag. Och sen ska jag ta och skriva ut och kopiera alla papper som behövs den närmaste veckan! 
Efter det struntar jag i disken och soporna en stund och värmer mig med en mugg kaffe! Jag förtjänar lite "vila" efter den här dagen! =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

YEEESSSS!!!

Den här dagen började riktigt bra och än så länge är den fortfarande riktigt bra! =)
Började med att de hade fått vikarie på dagis idag så Emilia kunde gå. Inte för att det gör mig speciellt mycket att ha henne hemma, man får ju passa på nu innan hon börjar skolan, men med tanke på alla möten idag så var dagis ett roligare alternativ än att sitta tyst på en stol!
Sen när jag packade iordning min väska mm så "fann" jag mitt "borttappade" busskort...det har varit borta i över 2mån...från min plånbok...och nu var det helt plötsligt tillbaka bara så där! *hmm*
Tyvärr när jag kollade det då så var ju alla pengar borta på det....mysko tycker jag men samtidigt har jag mina misstankar och blir såå besviken över att vissa aldrig lär sig! =(
Jaja....kom ner till stan i alla fall och gick på mötet. Det gick väldigt bra och det börjar sakta gå framåt. Om en vecka är jag tillbaka där och tar nästa steg i det hela!
Efter mötet köpte jag cigg, och kollade busskorten då, samt sprang in på BK och köpte en liten burgare till lunch. Sen blev det bussen tillbaka till KRP för att hoppa av och springa till svärmor och hjälpte henne med datorn över en kaffe. Sen hem....fylla i uppgifter på ett papper åt maken, maila in det, och DÅ...då ringde han...ÄNTLIGEN! 
Och nyheterna var strålande! Site-testet var godkänt!!! =D =D =D =D =D
Så Norge....here he comes! =P
Efter det samtalet var jag på ännu bättre humör, så slog en snabb signal till Lööfs för att meddela vad vår tvättmaskin heter innan jag sprang till dagis och hämtade Emilia.
Nu är vi bara hemma en kort sväng för att äta mellanmål, så snart hon är klar ska vi klä på oss och gå till Theodors skola för ett utvecklingssamtal och sen blir det in på konsum för att handla lite innan vi går hem tillbaka!
Och sen...ja sen ska jag skriva ut lite papper, kopiera andra papper, skriva på kuvert, söka på ett paket, hjälpa barn med läxor, fixa med disk och sopor och sen är jag klar för idag!!!
Känns nog lite som om jag skulle behöva mer kaffe under eftermiddagen...men ingen större risk att man får sällskap till detta idag heller.....
Jaja...är på alldeles för bra humör för att faktiskt bry mig! *fniss*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tystnaden...

...som är här hemma just nu är helt underbar! Det finns inget bättre än att gå upp före alla andra och verkligen ha tid för att vakna till utan frågor eller bråk. *underbart*
Maken har precis åkt till jobbet, hans näst sista dag på volvo. Tror han är väldigt glad över detta då han länge velat byta jobb!
Själv sitter jag i köket och tittar ut genom fönstret och utsikten gör att jag känner mig lung. Det är så mörkt, men ljust på samma gång, tyst och fridfullt ute.
Snön gnistrar på mark och träd....såååå himla fint!
Ska bara fixa en kudde till rumpan och en kopp kaffe....återkommer snart!
Så där ja!
Idag har jag några grejor på schemat så då slipper i alla fall den här dagen bli lika lång som gårdagen var! =P
Ska väl vakna till ordentligt och sen hoppa in i duschen. Efter det blir det att få upp barnen och få de stora till skolan och idag ska väl den lilla till dagis, tror jag!
Ingen idé att ropa "hej" för tidigt då det fortfarande finns möjlighet att de ringer under morgonen om att de inte har tillräckligt med personal.
Men men....när detta är gjort, eller inte gjort, så blir det frukost och packa väskan för att sen ta bussen till stan. dag har jag möte på familjehuset, och nu börjar vi väl komma någonstans i alla fall. Varit ett par möten där vi enbart disskuterat fram och tillbaka och inget konkret har kommit ut. Så man har väl känt lite panik över allt då vi inte direkt fått "hjälp" för att lösa problemen med sonen utan allt bara skjutits framför oss...
Så jag hoppas vi kommer igång nu så man kan börja se ljuset för framtiden!
Sen blir det hem och fixa lunch...om inte svärmor behöver hjälp med datorn...då blir det antingen till henne för att hjälpa eller så kommer hon hit. Detta beror lite på om liten är på dagis eller inte. 
Sen vid 15 ska jag på utvecklingssamtal med T.
Det var lite planer....inte mycket, men detta håller mig i alla fall sysselsatt en stund!
Utöver detta ska jag invänta samtal från maken idag med. De skulle ringa från Hammarö så snart de fått svaret på hans site-test, som är inne på röntgen. Så med nervösa fjärilar i magen håller jag tummen hårt för ett godkänd!
Är inte jätte nervös eftersom de alltid kollar igenom det innan det skickas in, och den visuella kontrollen blev godkänd...så lite hopp har man i allting. =)
Förövrigt har jag inte mycket mer att skriva, min tysta och sköna morgontid tog precis slut då E kom upp...men men...fick ju i alla fall hela 30min ensam....så ska inte klaga! ;P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God natt på er!

Nu har jag sett några avsnitt av The Walking Dead med maken, fått in min allra första beställning, som konsulent, samt planerat dotterns födelesdag och kalas!
Så nu måste jag medge att jag är helt slut och ska sova...samla lite krafter inför morgondagens nya utmaningar och möte!
Sov gott allihopa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mer alvedon!

Dricker, äter och vilar massor men ändå kommer huvudvärken tillbaka hela tiden. =(
Så tror jag får kolla med maken om han kan tänka sig att ta E ikväll så kan jag lägga mig och vila lite till! =P
Efter många om och men så hittade vi begagnade delar till bilen förut så senare ikväll ska vi klicka hem dem så vi har god  tid på oss att fixa med bilen till besiktningen. Så nu har jag inte lika stor lust att gå ut i garaget och slå sönder den! *hehe*
Annars har jag inte gjort speciellt ansträngande aktiviteter. Utan suttit i telefon med "chefen" för mitt konsulentjobb, suttit på facebook och skapat en grupp för mitt konsulentjobb....längtar massor tills jag får mer bokningar och beställningar så man känner att man verkligen är på gång och har något extra kul att göra! =)
Är ni intresserade av pyssel eller scrapbooking så kika in och gå med i min grupp så kan ni lägga beställningar, boka mig för visningar eller pysselpartyn. =)
Länk: https://www.facebook.com/groups/442139629192706/
Men nu ska det bli kvällsmat för barnen och jag ska försöka bli av med huvudvärken genom att vila...men först ska jag ta mig ett mellanmål till! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känns elakt!

Är så himla trött och sliten och just nu skulle jag kunna ge nästan vad som helst för egen tid!
Jag vill hitta min ork och energi så jag kan börja plocka här hemma och fixa med allting som jag vill fixa med...men som vanligt lyser den med sin frånvaro. =(
Misstänker att det mest beror på förkylningen som ligger i kroppen och ställer till det. Så mest av allt vill jag bli redigt sjuk så det går över någon gång. Det här förbaskade mellanläget brukar hålla i sig så himla länge!
Väntar fortfarande på samtal från maken. Pratade med honom en sväng tidigare, men då var de inte klara. Hade bara utfört halva provet....så 1,5-2tim till trodde  han det skulle ta...det är snart 3 timmar sen, så spänningen är hög.
Tyvärr blir det ingen tripp till Norge för honom idag då provet drog ut så på tiden. Istället får han åka dit på fredag och fixa med nytt skattekort....vill gärna fixa med det så snart som möjligt eftersom man får betala 50% i skatt ända tills man har ett...
Utöver detta händer inte mycket. Har försökt vila en stund men huvudet bultar....det gör inte ont utan bara bultar konstigt. Så sitter nu här och funderar över vad jag orkar då jag är sååå uttråkad...känner mig ensam och sällkskapssjuk. 
Men så kan det vara när inget blir som man planerar...
Undrar om man kan övertala Tina att komma förbi så man får gosa med fluff och gudson lite???'
Facebook skvallrade ju om att de skulle in till stan nu i eftermiddag! *hehe*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

H******S J***A Skrotbil!!!

Har suttit på nätet och letat efter en luftmassemätare till vår bil då vi måste byta den innan sista februari. Och självklart finns det att få tag på...men BARA ny och BARA på autoexperten eller mekonomen till en kostnad av BARA 3700+!'
Blir så arg och ledsen då vi hoppades att vi skulle behöva någon av de billiga varianterna...men självklart INTE! Varför ska vi ha tur med detta för??
Känns pissigt att lägga 4000 på detta, plus bromsarna vi nyss bytte som gick på ca 800. Utöver detta måste vi fixa halvljuset, å kan vi inte rikta den så måste vi byta den, detta kostar bara ca 600kr och utöver detta kommer indikatorn och luftfilter....så totalt kommer vi lägga mellan 6-7000 på en SKROTHÖG! Då har vi inte ens bytt framrutan än... :'(
Så kort och gott reparationskostnaderna går på mer än bilh******t är värd! 
Helt enkelt...är jag väldigt ledsen just nu då vi behöver bilen men de pengarna har vi verkligen inte...inte innan sista februari i alla fall....kanske i mitten/slutet på mars men INTE innan.....
Jaja...ledsen att ni får läsa den här skiten men var tvungen att avreagera mig lite....vill ju inte vara irriterad mot E utan anledning!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen!

Tog sin lilla tid men jag fick tag på henne till slut! *skönt*
Gick dock snabbare än vad jag trodde och blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men detta är ändå lite lättare så jag är nöjd! =)
Så den 14 februari ska jag till CCC för att träffa dem på en mässa och då lämna in CV samt personligt brev. Sen får vi väl bara vänta och se. 
Nu ska jag bara komma ihåg VART mitt personliga blev och CV ligger gömt på datorn....för det är något jag inte kommer ihåg :/
Om jag ens har det där...???
Blir sååå trött på mig själv!
Jaja...utöver detta har jag avverkat typ tre av mina fyra övriga samtal, så fixa med det sista och sen peta i mig "frukost"....eller så hoppas jag på lunchen direkt....drack ju trots allt TVÅ muggar kaffe imorse....det kan jag ju nästan räkna som frukost! =P
Men kommer tillbaka... ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb samtal!

Sitter nu och försöker, åter igen, att få tag på den där tjejen för att kunna söka jobb som vikarie...nu är hon i alla fall inne då det är upptaget. Så idag kanske min nervositet kan få en chans att försvinna! *hoppas*
Ska även ringa några andra samtal sen, får se vad mycket jag hinner....men jag hoppas E är "fast" i datorn en stund så jag kan prata i lugn och ro...
Oj...mobilen ringer...
Var Elle som ringde. Under tiden jag pratade med henne fick jag meddelande om ogiltlig frånvaro på T, så var tvungen att ringa upp och kolla om det hänt något. *nervig*
Som tur var så var det "bara" en försenad ankomst på 10min imorse, vilket jag egentligen misstänkte då han kom iväg lite senare än vanligt. =P
Men kände att det var lika bra att dubbelkolla då jag vet att hans temperament inte alltid är att leka med och ibland (nu väldigt sällan mot förr) blir riktigt förbannad och sticker....*lättad nu*
Jaja...E sitter vid datorn igen och äter en frukt så ska prova att ringa på det där jobbet igen och hoppas att jag kommer fram så det blir överstökat någon gång! =)
Fortfarande upptagen i telefon....
Jaja...ska fortsätta försöka och sen få på oss kläder för att inhandla cigg. Efter det får vi se vad det blir...kanske fortsätta med planerna för hemmet och sen ringa de sista samtalen. 
Men hoppar säkert in senare igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träsmak!

Sitter nu på stolen här vid datorn och inser att jag får träsmak i röven direkt. Jag har inte riktigt vant mig vid att min "vaddering" är borta och ibland kan jag typ sakna den....
Inte fettet eller övervikten i sig då utan hela grejen med att ha en naturlig vaddering som skyddar emot hårda trästolar och knän/armbågar mm...
Nu känner man allting hela tiden och är sååå ovan vid att knäna skaver emot varandra när man ligger på sidan eller att älsklingens huvud "skaver" mot revbenen när han ligger på min bröstkorg.
Är en ovan och konstig känsla samtidigt som samma känsla får min att lättare inse vad liten jag faktiskt blivit. Och smal!
Och att bli stor igen är INTE ett alternativ för min del. För herregud vad jag mår bra nu. Bättre än jag gjort på i alla fall 13år. OCh det är en riktigt skön känsla!
Visst! Kan fortfarande se mig själv som tjock och stor, det sitter ju trots allt psykiskt, och jag har vissa dagar som jag tycker alla kläder sitter fel och jag känner mig "pluffsig". Och vissa dagar mår jag inget vidare alls.
Men det hör nog till...speciellt då allt går så fort efter en GBP op och man hinner inte riktigt med i den farten psykiskt. Detta blev vi även varnade för under kursen så man är ju inte oförberedd på det direkt. :P
Men de flesta dagarna är bra och med tanke på att det nu bara gått 9mån sen jag opererade mig och redan gått förbi min målvikt PLUS att jag faktiskt köper rätt storlek när jag handlar kläder så tycker jag själv att jag kommit riktigt långt psykiskt oavsett vad!
Visst...håller jag upp kläderna så är min första tank: "Guuud vad liten! Denna passar ju inte mig!"
Men när jag slutar titta och bara tänker på annat så VET jag ju att det är min storlek och att jag faktiskt kan ha dem! Det är en riktigt mäktig känsla och en redig boost för självkänslan.
Så kort och gott så mår jag bra och allt har varit bra och jag jobbar mig framåt och neråt varje dag utan större problem! Och bäst av allt är att jag gillar livet och allt vad det innebär så himla mycket mer och jag ÄLSKAR att kunna ha någorlunda likvärdig energi med barnen när man är iväg på olika aktiviteter!
.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!

En ny dag och det är helt vitt utanför fönstret. *mysigt*
Vaknade redan vid halv 6 av ett ryck och sängen var så tom...min stackars älskling hade glömt att ställa om larmet på klockan så blev väckt halv 5 istället för halv 6. *stackaren*
Själv har jag svårt att sova utan honom bredvid mig och vaknar ofta när hans klocka ringer, när han går upp eller kommer hem....jobbigt, men förhoppningsvis försvinner det lite när han jobbar borta igen.
Sova gott var det väldigt länge sen jag gjorde!
Min älskling ska snart åka tillHammarö för att lägga site-test. Jag har lite fjärilar i magen och hoppas verkligen att det går bra. Speciellt då man vet, enligt en av lärarna där, att 4 misslyckades förra veckan... =S
Men håller en tumme hårt för att det ska gå bra och kommer med spänning sitta och vänta på hans "jag-ärklar" samtal! *längtar*
Igår kväll satt jag och mätte, räknade och planerade. Jag vill så gärna göra en förändring här hemma och inser att det kommer ta längre tid än jag vill, men det kan nog vara positivt, för innan jag börjar med detta måste jag ta itu med lite andra saker. Som att tömma vissa saker, fixa garderoberna ordentligt och sen även få hit en möbel och tv från min mamma....sen kan man börja lite smått i alla fall! =D
Vet att barnen vill att det ska ske NU, helst igår....de påminner så mycket om mig på den punkten. Dock blir inte jag sur om det dröjer ett par dagar eller så...men de är ju trots allt barn och barns tålamod och uthållighet är väl kanske inte lika...hmm..."utvecklad" som hos vuxna. Vi andra har väl lärt oss genom livet att allt inte sker över en handvändning. =P
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på...Emilia är hemma från dagis då de fortfarande har för kort om personal så blir nog rätt lugnt. 
Ska försöka ringa på jobbet igen och sen får vi se om jag hittar på något med någon eller om jag påbörjar något tråkigt måste här hemma... =)
Önskar er alla en riktigt bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Funderingar...

Har precis läst ut första boken i Twilight serien och måste säga att jag älskar den lika mycket som filmen även om det är liiite små jobbigt att läsa när man redan sett filmen...det stämmer ju inte riktigt. Men det är så kul att kunna se sakerna framför sig på ett annat sätt!
Så nu får jag snart börja med bok nr 2. 
Såg även i slutet av denna boken att det finns en annan av samma författare som heter Genom dina ögon...jäklar vad jag MÅSTE ha den och läsa sen också! =P
Men nu sitter jag mest och väntar på mitt kaffebesök och inser att min rumpa inte gillar trästolar speciellt mycket längre....all min vaddering är ju typ borta....så jag har sån träsmak... =(
Det var nog enda fördelen med all vaddering innan operationen....man kände inte mycket då man hade naturlig stötdämpning runt hela kroppen! *hahahaha*
Så med detta sagt kan jag lika gärna slänga ut min före och efter bild. Dessa bilder är tagna med en viktskillnad på ca -35kg...men har gått ner totalt 62kg på knappt två år. OCh då är det nu idag "bara" 10månader sen jag opererade mig. Så jag tog hela 24kg själv innan flyt och op överhuvudtaget! *stolt över mig själv*
Jaja...här har ni bilden....som jag skäms något fruktansvärt över, speciellt då jag var såååå korkad att jag bara tog kort i underkläder,,,,men men....det syns inte lika bra med kläder på. *tyvärr* :(
Nä...avsluta detta och fixa klart det sista. Hej så länge!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tråk...

Ligger på sängen och ser snöflingorna komma ner från himlen.
Liten sitter och kollar på barnprogram via datorn så lika bra att passa på att ta det lugnt.
Samtidigt som jag funderar på vad jag ska hitta på så håller jag på och ringer till ett företag för att söka jobb som vikarie, men kommer aldrig fram så vi får se hur länge till jag kan ringa med liten hemma, då dagis inte blev av idag heller, då hon antagligen snart kommer tröttna på att sitta tyst och snäll i vardagsrummet. :-P
Mår inget vidare heller. Juliette var hemma och sjuk förra veckan. Feber, halsont och snuva. Hon åt dåligt och sov för det mesta. I slutet började Emilia må likadant och några dagar kände sig maken trött och matt i hela kroppen.
Och de sista dagarna har jag känt mig trött och febrig. Halsen är sträv och luftrören ansträngda. Näsan rinner och huvudet spränger samtidigt som jag har ett lock, med lite småtryck i höger örat.
Ska jag bli sjuk hoppas jag det bryter ut ordentligt nu, för att må så här under en längre tid är bara jobbigt!
Men men...ska väl prova att ringa en gång till och sen ska jag nog läsa lite i min Twilight bok i väntan på "bättre" tider. :-P
Hej så länge!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya familjemedlemmar!

Usch! Tur mina barn inte är hemma nu då jag glömde att berätta om våra nya familjemedlemmar. *skäms på mig*
Men som ni vet så fick vi lov att ta livet av Theodors Angora hamster, Smilla...då hon hade fått en jobbig hudsjukdom som kunde smitta.
Sen kom ju Juliette hem från skolan och hittade sin lilla Dvärghamster, Bella död i buren.
Det tog ett tag men nu har de skaffat nya små hamstrar. Båda skaffade dvärghamster denna gången. Enda skillnaden är att Theodors är vit, "special", så hon är en guld dvärghamster pga färgranden på ryggen. Plus att hon har röda ögon! :)
Så välkommen till familjen lilla: Rose!' (förkorning av Rosalie från Twilight)
Och välkommen till familjen lilla: Alice! (Självklart detta också från Twilight, precis som Bella var)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Januari!

Så där ja!
Då var de viktiga inläggen klara. Och utöver har det nog inte hänt så jätte mycket. Men vi har haft två kalas. Ett för Theodor då vi inte hade möjlighet att ha det när han fyllde och sen hade vi ett för Emilia. Vi tänkte ge henne kalas på McDonalds då hon blivit helt galen i den maten men tyvärr har de inga barnkalas här i Karlstad längre....typiskt.
Så istället fixade vi hemmabio åt henne så jag gjorde egna inbjudningskort, så fick de hemmagjord McDonalds mat (typ) och så hittade vi på en lek och sen fick de se film. Denna kvällen visades Modig! :)
Emilia var glad över sitt kalas och Theodor var nöjd med sitt...och detta resulterar då i att även jag är nöjd! =)
Utöver detta har vi strulat med bilen, för att kunna besikta den, och trots våra försök fick vi tre stycken 2:or vi nu måste fixa och ombesikta senast 28/2, annars får vi körförbud! *suck*
Vill bara sparka på vår förbannade skrothög!
Och så har vi kämpat med samtal och cv mm för att försöka öka chanserna för min make att få ett nytt jobb, helst i Norge, enligt honom, då han nu är uppsagd från sin tjänst på Volvo fr.om 19/3...såg väldigt mörkt ut ett tag men NU (peppar, peppar) så verkar det ha lossnat!
Så klarar han site-test imorgon så åker han till Norge på söndag och blir borta en halv rotation. Sen åker han tillbaka den 24:e och jobbar då 12/9, Jobbar 12, hemma 9. :) *gött*
Så nu får ni hjälpa mig att hålla en tumme hårt för att allt går som det ska! *tack*
Sen har jag skaffat mig ett extra jobb som konsulent för ett företag som heter Scrap It Up. Detta innebär att jag nu säljer deras varor, mest via homepartys men jag som då är ny tar även emot beställningar utan dessa visningar för att jag tycker det är sjysst emot kunderna. Folk kan ju vilja beställa även om de inte vill ta hem massa människor. =)
Sen framöver när jag kommer igång ordentligt ska jag börja fixa pysselkvällar där man får prova på att göra en grej samt fika och i priset för den kvällen kommer man även få välja några produkter ur katalogen för en viss summa. Jag tror detta kommer att uppskattas av de som är nybörjare och vill prova på olka saker... *hoppas*
Så till er här som läser min blogg...gillar ni scrapbooking? Pyssel? Korttillverkning? Stämpling? Sticka/sy? Eller annat...så finns det en del för er som jag säljer. Och priserna är väldigt bra jämfört med butikspriserna!
Så ni kan ju kolla in katalogen på nätet och så är ni jätte välkomna att höra av er till mig via mailen för att boka en visning, ställa frågor eller göra en beställning. Allt går att lösa!
Och inga visningar är för små eller för stora, så jag har inget krav på minst antal gäster eller liknande! ;)
Katalogen hittar ni här:
http://scrapitup.se/produktkatalog.pdf
Och min mail har ni här:
nina.f.janssen@hotmail.se
.
OBS! Denna mailen är enbart till för mitt konsulent jobb!! Så alla privata meddelanden får ni skicka på min vanliga mail, ni som har den, eller här på bloggen i kommentarer....så kan ni få min andra mail om det skulle vara så! =D
Så allt detta är väl det som är nytt just nu. Eller ja...kan ju berätta att mitt försök att sluta röka gick nedför då tabletterna läkaren skrev ut till mig gav mig extrema magsmärtor och en del andra biverkningar som gjorde att jag inte vågade fortsätta. Så just nu ligger det på is i väntan på att försöka få de andra tabletterna utskrivna,,,,
Men detta var allt jag hade för stunden...så ha det gött så länge så ska jag försöka skriva snart igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Liten blir stor!

Den här dagen var både rolig och fruktansvärt jobbig på samma gång!
Alltid kul när barnen fyller år och det är extra roligt att se dem rävsova och vara så förväntansfulla över presenter och dagen i sig.
Men just denna dagen var full av ångest och massa jobbiga känslor. Våran lilla älskade dotter fyllde hela 6år...och är numera ett barn....ett stort barn....som ska börja skolan om bara ett halvår! *känns hemskt*
Man inser att småbarnstiden snart är förbi helt och efter att man haft dagisbarn i ca 13år så är det en konstig känsla som är lite svår att släppa. :(
Å...NEJ jag är inte sugen på fler småbarn bara för att jag har ångestfyllda känslor...men hon är ju inte liten längre och även om hon är den som testat gränser rejält de sista tre åren och man verkligen fått känna att barn ÄR jobbiga och man blir frustrerad och bara vill rycka sitt hår så saknar man närheten och att ha dessa små runt sig!!
Men för att komma till det detta inlägg egentligen ska handla om så: Älskade unge! Idag blir du 6år och skolan är inom räckhåll!
Jag hoppas vi kan få dagen att bli riktigt bra och att du känner dig riktigt älskad och firad när sovdags väl kommer! 
Vi älskar dig för alltid och kommer alltid att finnas här för dig! Puss från mamma....och pappa så klart! ;)
Vi började självklart dagen med att fixa iordning en frukostbricka, eller ja, jag gjorde. Maken var redan på jobbet då han även denna dagen är på jobb mellan 5.30-17-15.
 
Och det kanske är liiite elakt att väcka henne redan 4.30 på morgonen för att önska grattis! :P
Men kvällen innan så fixade jag en bakelse till henne som kompensation att firandet inte blir som det brukar vara....
Efter frukost och öppning av några paket så gjorde de stora sig iordning för skolan och jag och "liten" gjorde oss iordning för en tur till stan för att hämta presenten på BR och äta på McDonalds...något roligt och extra måste det ju bli när hon inte firas ordentligt förrän sent på eftermiddagen! :D
Sen var det bara hem och för mig att fixa med hennes tårta. Den slänger man inte ihop i ett nafs när hon beställt en trevåningstårta! *haha*
Hon hade även hittat bilder på kakglassar hon ville ha, så självklart köpte jag grejor för att testa detta nya fenomen...och själv är jag rätt nöjd med resultatet och glädjen i hennes ögon när hon såg dem gjorde det värt allt slit! <3
Sen kom mamma och svärmor samt storebror David, och så fort maken kom hem blev det fika och massa paketöooning! 
Kan ju erkänna att även denna lilla dotter var jätte glad och nöjd över sina presenter och använder dem riktigt ordentligt! *me like*
Sen var kvällen här och då hon fyllde år fick hon vara uppe lite längre och spela på sin surfplatta och bara njuta av lite extra tid med familjen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min make!

Fyllde år nu i Januari. Blev inget märkvärdigt firande, det är lite svårt när han är iväg på jobb mellan 5.30-17-15...så hela dagen försvinner.
Men gick i alla fall upp med honom och sa grattis ordentligt samt gav honom en liten present så han skulle ha något extra på jobbet den dagen!
Sen när han åkte satt jag på skype med bäsa Claes, då han var nere i Thailand...*tomt*
Och vi pratade i över en timme, både själva och med barnen...då de ville vara med på ett hörn när de kom upp! *fniss*
Sen på kvällen när han kom hem blev det lätt fika med oss och hans mamma och han fick sina paket. Presentkort på bio och nytt trådlöst tangentbord och mus!
Sen var den dagen typ över... :(
 
Men älskar dig av hela mitt hjärta och jag hoppas du kände dig någorlunda firad trots omständigheterna! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyår!

Var en rätt lugn dag. Dagen i sig spenderades mest med att få mig själv och barnen klara och självklart förbereda all mat och dukning mm.
Kvällen i ära tillbringade vi med släkt och vänner, då hade vi en trerättersmiddag samt lite lyktor inför tolvslaget.
Var jätte mysigt och kul....men tyvärr har jag inga bilder på maten och det i sig...var så upptagen med att vara en närvarande värdinna att jag totalt glömde bort att fota... *snyft*
Men vi serverade Club Sadwich till förrätt och sen till varmrätt gjorde jag kälknöl med potatisgratäng (i porionsskålar), hembakad bröd och sallad till oss vuxna och barnen fick jätte höga hemmagjorda hamburgare och hamburgerbröd med allt möjligt i, så som gurka, ost, backon, sallad, dressing och kethup. :)
Och sen till efterrätt blev det en värmlandstårta till de vuxna och marängsviss utan grädde till barnen!
Alla gillade maten och åt riktigt mycket....liiiiite jobbigt för oss opererade, då man inte orkar så myket men vill äta lite extra då det var så gott. Fördelen var att vi började tidigt så vi hade ca 2,5 timme mellan varje mål! *fniss*
Och med tanke på all mat behövdes nog tiden emellan även för de som inte är opade! *asg*
Jag hoppas ni hade en riktigt underbar nyårsafton...jag kan lova er att vi hade det i alla fall! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hårfärgning!

Har färgat mitt hår...eller ja...underhåret i alla fall. I en skitsnygg chockrosa färg!
Känns helt underbart och jag är riktigt nöjd med resultatet.
Nu längtar jag bara tills allt hår jag tappat efter op kommer tillbaka ordentligt så det slipper vara så tunt och se så jäkla risigt ut....vill ha tjockt och fint hår igen....och självkart lååååångt! ;P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Jul!

Julafton! DET är en av mina favorit dagar på hela året! Allt det röda, glittriga och alla underbara svaga ljus är det bästa av allt.
Ännu bättre är det att se barnens förväntansfulla små ansikten över deras enorma nyfikenhet på vad de får i alla paketen under granen. :)
I år gjorde vi lite nytt då jag kände att det kunde vara kul att testa barnens tålamod. Så här i efterhand vet jag inte om det var värt det. Men kan ju erkänna att allt tjafs under morgonen försvann ur minnet så snart de stod och studsade av glädje! ;)
Så i år hade vi inga små presenter i julstrumporna som de fick öppna på morgonen, istället hade jag fixat massa ledtrådar inslagna i små paket så de fick leta efter strumpeklapparna. Detta pga att klapparna faktiskt var för stora och inte fick plats, men mest valde jag att hitta på detta då de skulle ha något att sysselsätta sig med under julaftonsmorgonen! :P
Så 24 små paket med 24 ledtrådar fick de beta av kors och tvärs över hela lägenheten! *hehe*
Men jösses vad glada de blev när de öppnade paketen. Mitt hjärta blev så varmt av att se deras totala lycka!
Sen efter detta blev det lek för barnen medans jag själv dukade och fixade med vår årliga julfrukost. Tomtegröt och skinkmackor! *slurp*
Sen efter frukosten satt de lääääänge och bara kollade på granen och paketen och frågade (läs tjatade) om de inte kunde få öppna....bara ett....snälla! :P
Men jag står fast vid att klappöppning sker efter kalle anka....precis som varje år.'
Men sa att de kunde göra sig iordning och så kan de sen få öppna julklapparna som tomten var här med under natten när de sov....*jippie*
Sen gick dagen sin gilla gång med mat, trevligt sällksap av familj och vänner för att sen se kalle och öppna paket! Och barnen var riktigt nöjda med alla julklappar och kors i taket, för första gången var de förvånade över vad de fick!
Men deras glädjetjut och stora leenden med hela ansiktena värmde våra hjärtan ordentligt och gjorde att det var värt allt slit och hemlighetsmakeri....vilket blir svårare med åren då barnen blir äldre och äldre! :)
Så allt jag vill säga är God Jul...i efterskott....så kanske passar bättre med ett: Jag hoppas ni hade en riktigt bra jul! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hipp Hipp HURRAAAAA

Idag är det min mammas födelsedag! 
Och självklart ska vi åkta dit och gratulera henne med tårta och paket. :)
I två dagar nu har jag förberett, bakad och dekorerat två tårtor till henne...men hon själv har bara fått se denna bilden innan dagen D i ära!
Så här ser då tårtorna ut inuti kartongerna! ;P
Denna gången hade jag jätte svårt att komma på presenter till mamma...men är nog rätt nöjd med resultatet oavsett vad. Hon fick en onepice, så hon kan sluta tjata! :P *hahaha*
Och sen tänkte jag göra ett eget kort till henne, men tyckte det var tråkigt då hon trots allt fyller halvjämnt...så istället scrappade jag ett helt album till henne där första sidan är som ett grattiskort!
Jag var lite nöjd med resultatet, speciellt med tanke på att jag "slängde" ihop det på ca 4 dagar totalt, plus att det var en sista minuten grej och inget jag direkt planerat! :D
Och bäst av allt var att HON gillade det riktigt ordentligt...blev helt tårögd och detta gjorde mig väldigt glad!
Så åter igen mamma! Grattis och jag älskar dig! *pözz*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tröttsamma...

...jag! :P
Detta med att blogga har verkligen fallit ur mitt huvud totalt. Ibland undrar jag om det ens är värt att fortsätta då jag knappt skriver längre?
Många gånger när jag funderat på att skriva så har jag bara känt...varför? Så de gångerna har jag även funderat på att bara radera bloggen och strunta i allting.
Men på något konstigt sätt så har jag inte raderat den, så får väl ge det en ärlig chans och försöka fortsätta ett tag och se hur det går... ;)
Hur har ni alla haft det sista tiden då? Hänt något roligt som ni kanske vill dela med er av? Eller tråkigt?
Här har det hänt en del, inte massor men en del saker som jag tänkte jag ska försöka dela med mig av. 
Antagligen blir det som förra gången, så jag delar upp det i olika inlägg...det brukar vara det lättaste sättet. Men samtidigt är det små jobbigt att komma ihåg allt i rätt ordning när dagarna bara flyter på och iväg utan att man märker av det! ;)
Men det löser sig...ska ta en cigg och facebooka lite under tiden jag funderar på mitt nästa inlägg! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()