En scrapbooking dag!

Ja ni...idag har jag inte skrivit mycket. Men det blir lätt så då hela dagen har gått åt till scrapbooking! =P
Och jag måste säga att det har varit riktigt roligt och jag lovar att visa er bilder. Dock kan ni bara få se på två av sakerna. Den tredje kan jag inte visa förrän imorgon! ;)
Men men....började i alla fall med att scrappa med Malin. Vi gjorde då en present till en bekant, som fyller imorgon, och vi ska dit och glo i Partylite katalog och fika lite. Och tomhänt går man inte till någon som fyller, så då får man göra det bästa av situationen! ;)
Sen fixade jag lunch och åt alldeles för fort så jag la mig på soffan och somnade....i tre hela timmar slumrade jag till och från medan Emilia pysslade i köket och sprang till mig någon gång mellan varven för att be om hjälp eller visa något! *duktig tjej idag*
Sen kom barnen hem från skolan, och det var först då jag insåg hur länge jag faktiskt legar, så ansåg att det var dags att försöka pallra mig upp ur soffan...dock var jag fortfarande väldigt trött. Men det gick över nästan lika fort! ;)
Sen kollade jag nätet och hade lite energi så tänkte jag skulle prova att påbörja egna presentkort för Scrap It Up som jag kan sälja på visningar eller över nätet. En kul present att ge till någon som gillar att pyssla....och lätt att ge då det är så billigt så folk får ju faktiskt en del för pengarna med!
Så fiade lite på datorn och målade mallar mm och sen satte jag ihop mitt allra första! =)
Jag är riktigt nöjd, men inser att detta kommer ta lite tid. Så ska försöka få ihop något mer ikväll i alla fall...så man har ett par stycken! ;)
Här ser ni resultatet i alla fall! =)
Sen kom maken hem, så han körde mig lite snabbt till pressbyrån för att hämta ut min första beställning som konsult...och då passade jag på att öppna paketet och skicka iväg beställningen till mamma samtidigt. Två flugor i en smäll, det gillar jag! =P
Under tiden vi var där var Theodor hemma med en tjejkompis och de bakade...tänkte fira med lite fika då älsklingen nu gjort sin sista dag på Volvo! Så han kom ju självklart hem med ett stort leende på läpparna och ett väldigt skojfriskt humör! *underbart*
Samtidigt som de bakade lovade de att hålla ett öga på Emilia så vi åkte iväg utan henne och lät dem prova. Det kändes jätte konstigt. Men det är bra om det funkar ifall det skulle krisa någon gång! 
Och självklart gick det jätte bra! *duktiga barn*
Väl hemma hjälpte jag barnen med glasyren, då de fick den lite klumpig och sen påbörjade jag ett presentkort till Juliette. Tänkte hon ska få köpa grejor ur katalogen när hon fyller...och ville göra ett speciellt kort till henne och inte bara ge henne ett jag säljer. En speciell tjej ska ju lätt få ett speciellt kort! =P
Så här har ni resultatet av det kortet!
Och nu har vi nattat Emilia, Theodor följer tjejkompisen hem och Juliette kollar tv och leker med mobilen. Maken spelar online och jag sitter här. 
När jag är färdig här funderar jag dock på att sätta ihop ett kort till...så man kommer framåt! =P
Ikväll blir det rätt lugnt. Om maken ska spela så tänker jag scrappa och om han inte spelar hoppas jag på ett eller några avsnitt av The Walking Dead med honom i soffan! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback