Lillördag

God morgon på er!
Idag känner jag mig lite småstressad, men inser att allt löser sig bara man vill.
Så började dagen som vanligt med att få iväg barnen till skolan. Sen har jag skrivit inköpslista, fört över pengar till älsklingen och fått axelmassage! :-)
Nu håller jag på med frukost och sen blir det att lämna på dagis och ta med bilen till verkstan ute på Våxnäs för en felsökning av vår skrothög....sen får se vad vi behöver laga och vad det kommer kosta...
Jag ser hur pengarna flyger iväg redan nu.. :-(
Efter felsökningen måste vi handla och kl 11.15 ska vi vara på skolan för ett möte med David och hans fröken. :-/
Mår lite illa då det har hänt något som berör alla i klassen men läraren vägrade säga något om vad det handlar om i telefonen. Så fundersam är jag och så lite illamående. Så jag kan ärligt säga att det kommer vara skönt när mötet är avklarat!
Oxh efter mötet får det bli mer handling, om vi inte hinner båda affärerna innan, och så matlagning och hämtning på dagis så klart!
Sen VILL jag scrappa lite!
Så ska be min älskling ta hand om barnen så jag kan få någon timme ifred...det kan behövas för jag gillar inte när de är med och drar i mina grejor när jag håller på!
Nä...fixa mitt och litens hår innan äggen är färdigkokta...måste hinna duka med och sen påbörjar vi dagen med frukost och allt annat!
Önskar er alla en bra dag!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback