YEEESSSS!!!

Den här dagen började riktigt bra och än så länge är den fortfarande riktigt bra! =)
Började med att de hade fått vikarie på dagis idag så Emilia kunde gå. Inte för att det gör mig speciellt mycket att ha henne hemma, man får ju passa på nu innan hon börjar skolan, men med tanke på alla möten idag så var dagis ett roligare alternativ än att sitta tyst på en stol!
Sen när jag packade iordning min väska mm så "fann" jag mitt "borttappade" busskort...det har varit borta i över 2mån...från min plånbok...och nu var det helt plötsligt tillbaka bara så där! *hmm*
Tyvärr när jag kollade det då så var ju alla pengar borta på det....mysko tycker jag men samtidigt har jag mina misstankar och blir såå besviken över att vissa aldrig lär sig! =(
Jaja....kom ner till stan i alla fall och gick på mötet. Det gick väldigt bra och det börjar sakta gå framåt. Om en vecka är jag tillbaka där och tar nästa steg i det hela!
Efter mötet köpte jag cigg, och kollade busskorten då, samt sprang in på BK och köpte en liten burgare till lunch. Sen blev det bussen tillbaka till KRP för att hoppa av och springa till svärmor och hjälpte henne med datorn över en kaffe. Sen hem....fylla i uppgifter på ett papper åt maken, maila in det, och DÅ...då ringde han...ÄNTLIGEN! 
Och nyheterna var strålande! Site-testet var godkänt!!! =D =D =D =D =D
Så Norge....here he comes! =P
Efter det samtalet var jag på ännu bättre humör, så slog en snabb signal till Lööfs för att meddela vad vår tvättmaskin heter innan jag sprang till dagis och hämtade Emilia.
Nu är vi bara hemma en kort sväng för att äta mellanmål, så snart hon är klar ska vi klä på oss och gå till Theodors skola för ett utvecklingssamtal och sen blir det in på konsum för att handla lite innan vi går hem tillbaka!
Och sen...ja sen ska jag skriva ut lite papper, kopiera andra papper, skriva på kuvert, söka på ett paket, hjälpa barn med läxor, fixa med disk och sopor och sen är jag klar för idag!!!
Känns nog lite som om jag skulle behöva mer kaffe under eftermiddagen...men ingen större risk att man får sällskap till detta idag heller.....
Jaja...är på alldeles för bra humör för att faktiskt bry mig! *fniss*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback