Känns elakt!

Är så himla trött och sliten och just nu skulle jag kunna ge nästan vad som helst för egen tid!
Jag vill hitta min ork och energi så jag kan börja plocka här hemma och fixa med allting som jag vill fixa med...men som vanligt lyser den med sin frånvaro. =(
Misstänker att det mest beror på förkylningen som ligger i kroppen och ställer till det. Så mest av allt vill jag bli redigt sjuk så det går över någon gång. Det här förbaskade mellanläget brukar hålla i sig så himla länge!
Väntar fortfarande på samtal från maken. Pratade med honom en sväng tidigare, men då var de inte klara. Hade bara utfört halva provet....så 1,5-2tim till trodde  han det skulle ta...det är snart 3 timmar sen, så spänningen är hög.
Tyvärr blir det ingen tripp till Norge för honom idag då provet drog ut så på tiden. Istället får han åka dit på fredag och fixa med nytt skattekort....vill gärna fixa med det så snart som möjligt eftersom man får betala 50% i skatt ända tills man har ett...
Utöver detta händer inte mycket. Har försökt vila en stund men huvudet bultar....det gör inte ont utan bara bultar konstigt. Så sitter nu här och funderar över vad jag orkar då jag är sååå uttråkad...känner mig ensam och sällkskapssjuk. 
Men så kan det vara när inget blir som man planerar...
Undrar om man kan övertala Tina att komma förbi så man får gosa med fluff och gudson lite???'
Facebook skvallrade ju om att de skulle in till stan nu i eftermiddag! *hehe*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback