Skit dag!

Felsökningen av bilen gick smidigt, men inte bra då det var mer fel vi inte visste om och en del av dem vet de inte riktigt hur man ska lösa. Detta kommer nog kunna bli en dyr historia om vi har otur.
Och med tanke på allt som verkar gå snett just nu så har vi väldigt mycket av den varan så varför inte slänga lite mer efter oss?
Fick idag reda på att vi får in extremt lite pengar denna månaden så vi har större problem än bilen.
Inte nog med detta så gick makens kompis bli sönder så nu får vi lägga ut över 1000 på resor till flygplatsen och hem...inte lätt när vi inte ens har pengar till räkningarna...inte ens de viktigaste av dem. :-(
Så jösses vad jag varit arg och ledsen. Så arg, att jag av alla människor, sparkade så hårt i bilen stt min fot bultar, är blå och känns sönderslagen...så illa att jag intr kan stödja pp den....så får bli kryckor ett tag för min del. Så ledsen att jag grinat mig helt förtvivlad och verkligen känner för att bara gräva ner mig någonstans och strunta i precis allting!
Så idag är det ingen bra dag för mig alls!
Och idag är en dag där jag önskar att jag inte fanns...inte behövde ta itu med mer problem och kaos. En dag där jag önskar att man kunde radera allt och börja om från början.
Är så ledsen så orkar inte skriva mer nu...får försöka hitta min väg tillbaka på något vis...och får väl göra det ensam...som vanligt!
Hejdå ett tag.... :'(

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback