Känner mig...

...så himla maktlös just nu!
Den här dagen slutade inte alls som planerat, men det är inte viktigt för krisar det då ställer man självklart upp!
Men läste i min älskade bok innan flickorna kom in och då fixade jag gröt till kvällsmat. Medans de åt läste jag lite till för att sen få Emilia klar för natten och nattade henne.
När hon låg så pratade jag med älsklingen min och just idag var det extra skönt att höra hans röst för jag hade fått några riktigt jobbiga sms som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med. Men samtalet med honom fick mig att se klart så jag visste precis vad jag var tvungen att göra!
Så avslutade det samtalet och försökte vara social emot Claes och Sandra samtidigt som jag försökte få kontakt via sms...inga konkreta svar så Sandra satt barnvakt medans Claes och jag ilade iväg med bilen!
Målet var nattbesök här eller sjukhuset...blev sjukhuset! :-/
Så i väntan där borta på en släkting tvingade jag på kläder och packade innan man fixade ut allt i bilen och låste.
Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på min varma macka med eb mage som är ut och in vänd av oro! Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen och kämpar med alla känslor!
Alla känslor om att jag inte kan hjälpa, varför såg jag det inte?
Samtidigt som jag är tacksam över att hon till slut vände sig till just mig! ♥
Så antar att jag nu ska försöka äta lite och hålla oro och känslor i styr och samtidigt hoppas på besked så man vet vad som kommer hända...så jag vet om det finns något merbjag kan göra än vad jag redan gör?
Hatar att se männsikor runt mig må dåligt och samtidigt känna mig så maktlös! Vill ju ställa upp och hjälpa. ..tyvärr räcker man inte alltid till och det måste man vänja sig vid. Hur mycket man än vill så har man inte alltid kunskapen för att kunna!
Så min älskade vän! Mina tankar är hos dig och oavsett vad så finns jag här! Bara att messa eller ringa! Allt går att lösa på något vis och vill att du ska veta att du aldrig är ensam! ♥

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback