Sista natten...


...jobbar min älskling inatt! Sen är han ledig ända fram till måndag eftermiddag! *SKÖNT*


Så...vad kan man säga om dagen då? Har faktiskt inte hänt speciellt mycket. Fixade iväg barnen till skolan och lillan till dagis. Sen blev det hem och små städa lite samt tvätta. Betalade även räkningarna, så nu är man rätt många kronor fattigare. :S
Efter det mailade jag till rektorn inom skolområdet och mailade med min handläggare på ams. Måste försöka få något att göra. Jag blir dum i huvudet av att bara gå hemma hela tiden!
.
Annars har dagen varit väldigt lugn, mest slappat i soffan med massa arkiv x avsnitt.
Grannarna kom förbi en sväng och berättade en glad nyhet! Så vill bara säga GRATTIS TILL ER!!! Ni har ju väntat så länge på något positivt och jag hoppas verkligen att det går åt rätt håll för er nu! Efter all tid och energi ni lagt ner så är ni värda det!
Och vid sidan om detta önskar jag verkligen att det kan gå lika bra för andra runt omkring mig! Du vet vem du är! Jag älskar dig! Och håller tummen för att allting löser sig!
På eftermiddagen hämtade vi lillan och sen körde vi henne till mormor. Hon ska vara där tills imorgon eftermiddag då vi åker dit och byter barn! :D
Så inga problem för älsklingen att sova imorgon då vår lilla "siren" inte är hemma! *hehe*
.
Kvällen kommer nog bli minst lika lugn. Känner mig super trött och bara längtar efter att sova ordentligt. Det kommer antagligen inte att hända men hoppas kan man ju alltid!
.
Nä ni! Jag har faktiskt inget roligt att skriva och känner mig rätt osocial idag så lika bra att avsluta! Men skriver säkert imorgon eller liknande!
CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback