Super NÖJD!!!! =)


Timmarna bara flyger iväg när man har roligt! vi har spenderat våra barnlediga timmar idag med att strosa runt på Bergvik och bara vara. Vi passade på att rösta och hämta ut flickornas julklapp när vi ändå var där. (Ja jag vet att det är långt kvar, men vill man få bra platser får man vara ute i tid!)
När vi hade gjort detta så gick vi och kollade i lite butiker och det blev lite inköp på apoteket och JC, där hittade vi en jätte snygg tröja till älsklingen. Jag längtar tills man får se honom i den lite längre än vad det tar att prova den! :P Vi gick även in på en väsk affär så han fick se Ed Hardy väskan som jag önskat mig i present när jag fyller år. Och där köpte vi ett kort-etui till honom och en ny plånbok till mig och David!
Efter detta gick vi till subway och köpte en lätt lunch och gick ut och satte oss för att äta då regnet har upphört och solen tittade fram! :) Jag gillar!!
Sen blev det en sakta promenad tillbaka till bilen för att åka till elgiganten och kolla läget lite så det slutade med att vi köpte nya mobiltelefoner. ÄNTLIGEN!! Jag har velat ha en ny länge men inte riktigt vetat vilken och nu bad jag om råd. Och det blev den jag ville ha från början! Jag kanske borde börja lita på min åsikt, smak och magkänsla lite oftare! :P
Jag är jätte nöjd och bara längtar tills den laddat så man kan börja använda den!!! :D
Och det var så himla mysigt att gå runt på bergvik utan barn med älsklingen och kunna hålla varandra i handen nästan hela tiden. Man behöver inte bli stressad eller orolig när barn springer iväg. Så just nu känner jag mig väldigt glad och avkopplad! Och jag hoppas att det håller i sig väldigt länge!
Varför??
Jo för detär en så himla underbar känsla!!!
Nu är det inte jätte långt kvar tills det är dags att hämta våra små prinsessor. Men jag kan lova att man saknar dem och jag ser fram emot en helkväll med dem.
Tanken är att vi ska äta taco's och spela spel eller se film med dem när vi hämtat dem. Det ska bli så mysigt så. Ska vara extra mysig av mig och försöka tända lite ljus och dra ner på den vanliga belysningen! =)

Men fram tills dess att det är dags att hämta dem ska jag låta min älskling spela lite tv-spel i lugn och ro medans jag själv ska plocka undan skräp mm från den gamla plånboken för att sen ringa tillbaka till mamma....vilket jag borde gjort för typ 20min sen. :S Men när jag gjort det ska jag sätta mig i sovrummet och njuta av tystnaden ända in i det sista tillsammans med boken jag började läsa igår!!

jag hoppas verkligen ni alla har haft ett lika underbart dygn som mig! en nu överger jag er för att fortsätta njuta och ta hand om mig själv en stund! Ha det bäst!!!!

Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback