Äntligen hemma i lugnet!

Nu har man kommit hem efter kvällens utbildning och jag känner mig helt slut så det märks väl att man inte är van att vara ute och "flänga" flera gånger på en och samma dag! Först var det alla de vanliga morgonbestyren och sen möte på Af och hem för att äta och ta lektiden med barnen och göra sig iordning inför utbildningen.

Nu är det väääldigt skönt att sätta sig ner i soffan och bara ta det lugnt. Snart ska alla barn sova och då ska jag också lägga mig innan jag somnar ståendes.
Har tyvärr inte så mycket att berätta om den här dagen...har gått i ett och det är precis som vanligt hemma hos mig. Jag hoppas verkligen att jag snart får mer att skriva om.
Nu orkar jag inte skriva mer och risken är rätt stor att det bara blir massa onödigt klotter som vi alla klarar oss utan så vi får hålla tummarna för att jag har mer att skriva en annan dag.
Och förresten....bilder på inläggen som jag redan skrivit orkar jag tyvärr inte fixa, det tar alldeles för mycket tid, tid som jag inte har med barnen runt mig hela tiden. Upptäckte när jag la in på Emilias "sluta med napp" inlägg att det blir ett sjuhelsikes jobb att gå igenom alla 1000 bilder och hitta rätt bild till rätt inlägg så jag tänker inte ens försöka. Men lovar att bättra mig på att lägga in bilder framöver...och kanske flikar in någon bild till ett "gammalt" inlägg om man har extra tid över. Men självklart ska jag fixa bilder på barnen så ni får se mina huliganer. Men vill ha dem på sidan under min blid men vet tyvärr inte hur man gör ännu...så hoppas på att en av mina vänninor kan hjälpa mig med det någon dag!
Och så måste jag ju självklart tacka mamma för den här dagen! Inte nog med att hon passade barnen från kl 10 till 20 så lagade hon mat, serverade och fixade med disken. Så idag har det varit lite småskönt trots all stress. :D Så TACK mamma och en JÄTTE kram till dig!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mamma

Tack själv Nina för en bra dag bara roligt att kunna hjälpa till, älskar er. Tusen kramar till er och njut av kvällen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback