God morgon!

Usch vad trött jag var när Juliette kom och väckte mig imorse...hade jätte svårt att somna igår och har sovit jätte dåligt i natt. Så man var inget vidare pigg, men det var bara att bita ihop och gå upp.

Såg soligt ut ett tag utanför fönstret men nu är det mulet igen, känns lite tråkigt tycker jag, men solen kommer väl fram till slut så det är bara att vänta på de varmare dagarna.
Morgonen känns tung, delvis för att jag känner mig jätte trött och delvis för att den började med världens bråk mellan flickorna om vilken kanal de skulle titta på..så typiskt! Jag förstår inte varför barnen ska bråka om allt och ingenting istället för att bara i alla fall försöka vara snälla emot varandra? Men jag antar att det hör till barndomen.
Den här dagen kommer bli rätt fullsmäckad. Nu ska jag alldeles strax fixa lite frukost till oss innan det är dags att klä lillan för dagen och försöka få mig själv klar. Sen kommer mamma upp för att vara barnvakt medans jag åker på möte på arbetsförmedlingen. Sen blir det raka spåret hem för att äta och ta lektiden med barnen samt dricka en snabb kaffe med mamma innan det är dags för mig att dra till stan igen, fast denna gången på utbildning. Jag ser fram emot dessa kvällarna varje vecka. Tror det beror på att jag får en andas ut en liten stund från barnen samt att man får träffa andra vuxna människor som inte heller har det så jätte lätt med sina barn.
Så jag antar att jag får passa på att njuta så länge det varar. :P
Inatt kommer sen älsklingen hem, det längtar både jag och barnen efter. Det har varit lite tomt de sista dagarna när han har varit borta. Och det har känts lite konstigt. Och attans vad mycket tröttare man är på kvällen när man tar hand om precis allting själv. Men man är snart inne i de gamla vanorna igen, så det är inga problem! :D
Sen är det bra för ett förhållande att inte vara med varandra hela tiden. Samtidigt som i våran situation är det svårt att finna tiden för varandra. De sista månaderna har vi knappt haft någon tid för oss som par. Vi har inte hunnit göra någonting men det gör egentligen inte så mycket...lite tråkigt...men ingen panik över det. Det kommer alltid upp och nergångar. Vissa perioder gör man inget annat än umgås och vissa perioder hinner man knappt pussa varandra på en dag.
Men snart är sommaren här och vi hoppas att han kan ta semester i år så vi får hela 4 veckor tillsammans...vilket vi inte haft på 3 år. Så det hoppas vi på starkt och det ser vi verkligen fram emot.
Nä...nu måste jag göra mig iordning och fixa frukost så jag blir klar och hinner med 10 bussen så man kommer i tid. Men ni får ha en bra dag i det halv trista vädret så hoppas jag att jag hinner uppdatera lite under kvällen eller morgondagen!
CIao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback