Länge sen jag skrev :S

Ja redan onsdag och snart är helgen här igen. Tänk vad tiden går fort när man håller sig sysselsatt från morgon till kväll! :D

Så vad har hänt i mitt liv den sista tiden då? Ja du, egentligen är det inte så mycket men roligt för mig har det varit i alla fall!
Vi har varit och handlat, byggt blomlådor, rivit upp hela rabatten, plattat, rensat ogräs, färgat plattor och krukor. Lagt nya rabatter och lagt ut mer gångplattor och en massa dekorationsstenar på baksidan. Resten av tiden som varit kvar har man varit med barnen, lagat mat, tvättat och diskat precis som vanligt.
Sen har vi haft grillparty med grannarna och vänner. Jag har även krattat och slängt gamla blommor, jord, gräs och rötter/buskar. Så nu är baksidan jätte fin...men finare kommer den bli när jag köpt blommor och jord och planterat...men det får vänta i någon vecka till eller så.
Idag har jag storstädat hela ända sen jag lämnade lillan på dagis. Kände när jag vaknade till snö imorse att det är lika bra att passa på för när solen kommer sen har man ingen större lust att stanna inne och städa när man kan vara ute och leka med barnen eller plocka i trädgården, eller varför inte fika med grannarna. :D
Så detta är vad som hänt hos mig den sista tiden...egentligen inget märkvärdigt, men jag känner mig glad och uppåt och känner att det har varit helt underbart att ha något annat att göra än "bara" det gamla vanliga.
Så vad händer resten av dagen då? Ja ni om jag bara visste det. Jag håller på och tvättar och så skulle jag ha fått besök men har inte hört något så då får det kvitta. Så antar att man kommer sitta inne hela eftermiddagen och dö av tristess... :( Jag önskar verkligen att fler av mina vänner kunde höra av sig mellan varven för att umgås. Är liiite tråkigt att det alltid ska vara jag som ska höra av mig. Men alla är vi olika och jag känner som så att det får vara då. Det är ju egentligen inte jag som förlorar på det utan dem! :P
Juliette har dans idag och sen när den är slut är det dags för alla kvällsbestyren. Men något roligt vore det kul om man kunde klämma in i dagens vardag!
Men nu ska jag ta och käka en frukt innan magen vänder sig ut och in! Men ni får ha en jätte bra mulen eftermiddag och så får ni göra som mig och hoppas att det underbara vårvädret snart kommer tillbaka!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback