Hmm...

Nu börjar den här dagen glida emot sitt slut med. Och trots dåligt med sömn inatt så har jag orkat och hunnit med en hel del. Dagen började precis som vanligt med att skicka ungar till skolan och lämna lillan på dagis. Sen var det hem och sortera lite tvätt innan det var dags att åka till AF för möte med jobb coachen. Sen raka spåret hem och fixa mat som verkligen smakade apa så det blev en pizza istället i all hast innan det var dags att hämta på dagis igen.

Resten av dagen har gått åt till att kolla igenom och sortera alla vinterkläder, tvätta, sortera, vika och lägga in rena kläder. Fixa med disken och plocka lite hemma. Sen hann jag även med en kaffe med en av grannarna och en te med en annan.
Sen när detta var klart var det bara att ge lillan kvällsmat och göra henne iordning för natten. Och nu ligger hon och själv känner jag mig helt slut.
Dagen har känts skön och lugn med effektiv så jag är rätt nöjd. Hur jag ska spendera kvällen vet jag inte riktigt ännu eftersom jag är trött men känner att jag vill göra något roligt men även avslappnande innan sovdags.
Slappna av behöver jag känns det som. För med dålig sömn och allt annat känner jag mig lite sliten.
Men men...det blir nog bättre så småningom. =)
Nu ska ja ta kvällen och natta de andra två busarna. Men ha det gött!
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback