Nu är det sovdags snart!

Ja så var kvällen här. Och den här dagen har man tillbringat med att möblera om, handlat, städat ena skåpet i köket samt umgåtts med grannarna och familjen.

till lunch idag åt jag och älsklingen räksmörgås och nu på kvällen mös vi framför en film med nudlar och kycklingwok! *Mums*
Så bortsett från detta har det inte hänt speciellt mycket idag och det har kort och gott varit en bra dag. Nu hoppas jag bara på bättre med sömn inatt för går natten var inget rolig alls. Sov inte mycket och vaknade ofta och hade sen svårt att somna om. Så när det var dags att gå upp imorse var jag dunder trött.
Morgondagen kommer nog mest tillbringas med att plocka och dola här hemma förutom en timme på förmiddagen då jag ska till jobbcoachen för möte och lite uppdateringar angående framtida praktik. Ska bli intressant att se om det är samma snack som tidigare eller om man kanske kommer på något nytt. :P
Men nu är det dags för mig att ta kvällen och försöka bli så avslappnad som möjligt för att få den bästa sömnen. Men lovar att skriva snart igen. (Och förhoppningsvis har jag något roligare att skriva om då) ;)
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback