Ops!

Ja ni! Nu var det allt väääldigt länge sen jag skrev här. Men nu tänkte jag se om jag kanske orkar hålla bloggen uppdaterad lite oftare och bättre!?

Jag har inte direkt lust att skriva och för det mesta har jag känt att min blogg blir lite tråkig eftersom det inte händer speciellt mycket roligt. Varje dag är ju ungefär detsamma.
Visst, lite saker har man väl gjort och det kunde jag väl ha delat med mig av här...men av någon anledning så gjorde jag inte det. Men jag ska försöka bättra mig.
Och vad tycker ni... nu är det väl knappast någon ide att dra upp allt som hänt på alla dessa månader som jag inte skrivit?? Det skulle nog bli alldeles för mycket. Men jag tänkte få er lite uppdaterade i alla fall så ni vet "höjdpunkterna" i alla fall. =)
1. Min man har blivit arbetslös, men har vi tur så kommer han få jobb på volvo i Arvika. Och det känns skönt eftersom han då är hemma en stund varje dag så man hinner ses lite mer. =)
2. Jag har börjat komma igång med vad jag ska sysslesätta mig med under hösten, och det ska bli praktik uppdelat på 3 ställen: Inredningsbutiker, Fotograf samt barnomsorgen. Anledningen till detta är att jag har ett stort intresse för heminredning! Sen vill jag börja arbeta som fotograf på fritiden för alla de som INTE har råd att betala mellan 800-2500kr för att få sina djur/barn/familj fotograferade. Och sen med barn för att kunna öka mina chanser till att antingen få arbete via vikariepoolen på kommunen eller komma in på utbildning som ger mig barnskötare certifikat.
3. Vår lilla ängel Emilia har slutat med blöja på dagarna, helt självmant! Och vi är sååååå himla stolta över henne eftersom vi hade hoppats på detta samt att hon klarar det så himla bra!!
4. Alla mina tre skolbarn har allting löst sig för på ett underbart och smidigt sätt. Först då D som inte gillade skolan men nu på IES så stortrivs han och längtar efter att få gå tillbaka. Jag är så stolt över honom och så himla glad över att han trivs och gillar skolan. (Hur länge det nu håller i sig när han börjar närma sig tonåren :P ) Och T fick hoppa över en årskurs och började nu 4:an istället. För ÄNTLIGEN förstod rektorn och lärarna, efter vårens intensiva möten, att det är för lätt och han behöver lite att bita i. Och vad blev resultatet?? Jo han trivs och tycker det är jätte kul i skolan igen. Så inga utbrott och inga tråkiga samtal om att han har bråkat. Underbart! Jag är så stolt över honom och så himla glad för hans skull! Och sen för lilla J så blev det bra med. Hon fick byta avdelning och fick då ny klass samt nya lärare. Men lite extra tur hade hon nog för bästisen följde med henne. =)
5. Vi var barnlediga en hel vecka den här sommaren. Det var jätte skönt att få "ladda batterierna" och få vara ensamma som man och hustru. Den här veckan tillbringade vi så här: 1. Slappade en heldag och gjorde ingenting. (Skönt). 2. Åkte till stan och inhandlade lite kläder mm. 3. Tog en dagstur till Liseberg med grannarna och deras kompis. 3. Var på räkfrossa i hamnen med samma grannar och kompis. :P  4. Vi tog en heldag i soffan och såg en massa film och beställde mat. *myyyyyys*  5. Vi gick på bio (Twilight eclipse-super bra). Och sen bara va vi typ resten av tiden.
6. Vi har kommit samman som familj och det mesta fungerar lite bättre än i våras. Baby steg....men så länge det går framåt så är det tummen upp! =)
7. Vi har köpt en bärbar dator till mig så nu kan jag skriva precis när jag vill! =)
8. Och nu det bästa......vi har ÄNTLIGEN köpt ny bil. En Audi A6. Skit fin och jätte lyxig efter vår gamla saab 900... :P Vi bara älskar bilen!!!
jaha...det var kort vad som hänt sen sist. Sen har det ju varit det vanliga under en sommar med sol och bad och umgås med barnen.
Men nu känns det som om allting blev alldeles för mycket i alla fall trots att jag försökte ta allting någorlunda kortdraget. Men tyvärr kanske det blir så när man inte skriver på så länge. Men som sagt så ska jag försöka bättra mig och åtminstone inte låta det gå flera månader mellan varven. :S
Men nu ska jag ta kvällen och bädda ner mig i sängen och kolla lite på tv, så man somnar skönt och vaknar utvilad och orkar med morgondagens projekt. Men detta kan jag berätta mer om imorgon.
Ni får sova så gott och jag hoppas verkligen ni har haft en lika underbar sommar som min!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback