God morgon på er!


Har sovit fruktansvärt lite inatt och skulle gärna be älsklingen min att totaldäcka mig....men det är ju inte möjligt så bara att bita ihop och göra det bästa av situationen.
Idag är det lördag och barnen längtar efter mat så de sen får äta godis...*hehe*
Själv har man inte kommit på något kul för dagen, det enda som är inplanerat är en tur ut till ÖoB på förmiddagen!
Resten av dagen har jag ingen aning om vad man ska hitta på!? Pojkarna sov väldigt lite inatt så minsta lilla motstånd idag kan resultera i tredje världskriget. Emilia vill måla med vattenfärger och Juliette vill pyssla. Undrar hur man på så kort tid, men massa vardagliga sysslor att göra, ska hinna och klara av att roa alla barnen så de håller fred???
Lite svårt när man är EN som gillar att göra sånt med barnen....skulle vara lättare om man var två. Men jag har klarat det förut och gör det säkert igen. Om jag bara inte var så förbannat trött....vill bara gå och lägga mig och sova, sova, sova. Men det är svårt när man fortfarande är lätt förkyld och allt ställer till det.
Igår såg jag en film jag kan rekommendera er, om ni gillar riktigt lugna filmer där det inte händer något hela tiden. Jag såg "Mother and Child" och den var över två timmar lång. Älsklingen somnade flera gången men jag kunde inte somna ifrån så satt och kollade fram till 1 inatt. *hmmm*
sen var det nästan kört att kunna sova!
Nä ni alla vänner! Nu har jag inget att skriva så ska ta och avsluta detta för att få i min familj lite frukost innan klockan tickar i väg alldeles för mycket!
Men ta tillvara på helgen och passa på att njuta av ledighet med era vänner eller familjer! Och mys riktigt mycket denna underbara lördag!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback