God morgon!


Sov nog rätt bra inatt. Somnade innan kl 23 och vaknade en snabbis vid 3 tiden men somnade om väldigt lätt, vaknade igen vid 7 tiden och lyckades somna om igen för att sen vakna 9.50 och inse att klockan var myclet!
Måste säga att det var riktigt skönt att få sova lite längre och jag känner mig fortfarande på bra humör och piggare! =D
Sen gjorde jag något nu på "morgonen" som jag velat göra länge och det kändes fruktansvärt gött! Och det har jag faktiskt Elle och Nicke att tacka för!
Alltid lättare att vara hård och stå på sig när man har folk som stöttar en och står bakom! *thanks*
Nu ska jag och älsklingen göra oss iordning för att åka och handla, delvis maten till oss och sen ska vi handla inför morgondagens nyårsfirande!
Morgondagen är något jag och Elle har sett fram emot jätte länge och jätte mycket och det ska bli så himla kul att fira nyår med dem, samtidigt som det känns konstigt att inte ha något stort i år som vi brukar! *gött*
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Kanske något roligt eller bara avslappnande! Ska ta en fika med en väninna på andra gården i alla fall.....det ser jag fram emot!
Ni får ha det bra så länge så skriver jag mer senare!
Kram på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback