Halvt barnledig!


Nu har flickorna åkt till tågstationen för sin vecka i Göteborg med deras farmor!
Det är väldigt tyst här hemma nu, skönt, men samtidigt blev det lite tomt!
Men jag vet att de har det bra och att de kommer ha jätte kul så jag själv tänker ta tillvara på den här veckan och låta "såren" i öronen att läka efter deras eviga pladder och höga röster de senaste dagarna! =)
.
Inatt sov jag rätt bra och det känns skönt. Och imorse när jag vaknade var nästan all svullnad i tandköttet borta, så nu är det bara lite kvar som "stör" mig men antar att det kommer vara borta imorgon!
Det ska bli väldigt skönt då det innebär att jag kommer kunna äta ordentligt och det känns som om det behövs då jag är vrålhungrig, men orkar aldrig äta klart innan jag blir mätt både för att det gör ont och spänner!
.
Idag ska pojkarna och jag ta det lite lugnt under förmiddagen. Jag ska väl plocka ordning lite i lillans rum då hon städar själv...vilket innebär att det glöms lite grejor som är gömda under sängen och i sängen! =D
Sen mellan 12.30-13.30 kommer Lööf's för att kolla på vår trasiga tvättmaskin...ska bli så skönt att den ska lagas så jag slipper springa i tvättstugan med all tvätt!
Och det har jag svärmor att tacka för då hon ställer upp med pengar så det är möjligt! TACK!!
.
Sen i eftermiddag blir det att åka till stan med pojkarna då de fick massa pengar och presentkort i presenter och julklappar, så den ena vill in på Game för att kolla på x-box spel och den andra vill till både Game och Jack & Jones, och så misstänker jag att han även vill kolla på mobiler.....han längtar efter en ny nu! =D
Sen tänkte jag kolla lite på H&M då jag fick presentkort där i julklapp och se om jag hittar något jag gillar eller som passar.
Egentligen borde jag nog rensa garderoben innan jag åker ner då jag har massor av kläder som aldrig använts och en del som alla prislappar sitter kvar på då det blivit felköp....men vi får se vad jag orkar och känner för då jag faktiskt vill njuta av lugnet lite med! =D
Jag har inget mer att skriva....men nu vet ni hur min/vår dag ser ut! Och jag ska försöka skriva mer senare ikväll då det är lugnare hemma och jag behöver inte lägga mig lika tidigt eftersom jag inte har en liten Emilia som kommer upp före 6 imorgon bitti....eller som i morse när hon kröp ner hos mig vid 4 tiden....myyys!!
.
Ha en underbar dag allihopa så hörs vi senare!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback