Hittills....


Fy fan vilken lång dag det här har varit!
Höll på med tvätt och plugg mellan 6.20-11.30. Blev efter det någon smörgås och MASSOR av mjölk då jag fick ett magkatarranfall. inte skönt någonstans alls! =(
Och fy fan vad tvätt det var....5 fulla tvättunnor och jag kan lova att det kändes som om det aldrig skulle ta slut och det kändes som om ryggen skulle gå av när man släpade hem skiten! =(
Mellan 11.30 och 13.30 blev det att ta det lugnt så jag kollade lite på tv och lästa, innan gubben då kom upp så jag kunde lägga in min rena tvätt innan jag gick till dagis för att hämta lill tjejen!
Tråkigt nog började lillan bråka direkt när jag kom och höll på hela vägen hem och ca 30 min väl hemma, sen fick hon lov att lämna rummet.
Juliette har grinat och skrikit i över timme på grund av ett par byxor...*suck*
Att de orkar med att bråka och skrika och grina så mycket...tänk om de hörde sig själva....då kanske de skulle tröttna till slut!
Jag har precis gjort papperspyssel med barnen...det blev lite snöflingor vi dekorerade med glitterlim....sååå fint! =)

Nu ska mina och grannbarnen, de ska sova här till imorgon då deras mamma och sambo är iväg på företags julfest i Södertälje, iväg till andra sidan för att åka lite skridskor!
Idag har jag även hunnit med att damma och torka i HELA lägenheten...ovanpå alla garderober, skåp, dörrkarmar, lister, lysknappar, gardinstänger, möbler, teknikprylar mm....samt att jag har plockat undan lite, diskat och gjort rent ugnen igen.
Så jag känner att jag varit rätt duktig då HALVA min "att göra lista" är avklarad....på "bara" två dagar! Fortsätter jag i den här takten....eller ökar den lite....så kommer det inte vara några problem alls att bli klar lagom till jul!
Bara hoppas att magkatarren håller sig undan, då den bara komplicerar saker och ting! =P
Nu ska jag ta och plocka lite mer här hemma och ringa underbaraste Elle då det är våran tisdagskväll så det blir massor av prat och trevligt sällskap ikväll! *me like a lot*
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback