Ja se det snöar...


Ja det snöar fortfarande. Det började igår eftermiddag och har hållit på hela natten, typ. Så bara för mig att gå ut och skotta gången sen!
Jag vet att klockan inte är så mycket för att vara en söndagmorgon, men lill snuttan kom upp och då var det kört. Men gör inget för idag har jag massor att göra och massor som jag skulle vilja hinna göra, så lika bra att komma upp tigit så jag kanske har en chans att hinna med allting.
Jag trodde det skulle bli lite mer vila än igår, men samtidigt vill man så mycket och man vill göra saker för barnen.
Och då lillan redan är vaken kan jag börja med att pynta hennes rum, då jag inte kunde ta det igår! =)
Och sen måste jag få upp de sista grejorna ur kartongen för att gå ner med dem tillbaka till förrådet så man slipper ha dem ståendes högt och lågt. =P
.
Sen skulle jag vilja vara ute på Barnens Hus till klockan 11 när de öppnar då de idag har jultomten där och jag vill så gärna att i alla fall flickorna ska få träffa tomten och lämna in en varsin önskelista, då de fortfarande tror på tomten. =)
Skulle även Vilja passa på att inhandla glöd lampor på typ willys eller rusta så jag kan få de sista lamporna att fungera.
Sen måste jag hinna fixa mat till senast klockan ett så man kan äta i lugn och ro för vid 14 tiden ska vi till AK på "kalas" för att gratulera lilla Cassandra som fyllt 2 år. Vi kunde tyvärr inte gå dit igår då vi hade firande själva här hemma!
Och senare i eftermiddag fram emot kvällen, typ fem tiden, skulle en av grannarna komma över på lite te och efter det kommer det vara dags att göra ordning lillan för kvällen då det snart är en ny arbetsvecka.
Det ska faktiskt bli intressant och roligt att se hur mycket av dessa planer jag kommer att utföra och hinna med då allting tar så mycket längre tid med bussen. (Maken jobbar och är inte hemma förrän efter 19 ikväll)
Jag hoppas på att dagen har lite tid över för vila....men inte så troligt just nu! =P
Önskar er en underbar söndag!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback