Lite sömn inatt.


Ja sömnen blev det inte mycket av då jag hostade ända fram till ca 1 inatt och sen vid 3 tiden kom Emilia upp och ville gosa...hmm....jätte mysigt, men inte på natten. Men tänkte vara snäll (då jag låg så gött) så provade att få henne att somna bredvid mig, men det var helt omöjligt så efter en stund gick jag med henne in i hennes rum och bädda ner henne....tog ett tag innan jag lyckades somna om så när klockan ringde ville jag inte gå upp alls.
Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på då makens arbetstider ändrades så han jobbar 8-20 istället för 14-02. Men ska väl få lillan klar för dagis och sen ska jag hem och sätta upp rullgardinerna som skulle kommit upp för mer än en vecka sen. Ska väl även googla lite till min nästa inlämningsuppgift, där jag ska skriva ett språkligt arbete, men vet inte riktigt om vad eller vad som bör vara med. Så måste kolla lite närmare på detta.
Sen vid 10 kommer underbara Claes för att ge mig fotvård. *sköööönt*
Meningen var att han skulle "misshandla" min rygg lite med, men då maken knappt kommer vara hemma förrän på måndag så känns det lite oroligt då jag hade ont i 5 dagar efter förra gången. Så kanske inte så smidigt om man blir själv med barnen om ryggen ger vika. =P
SÅ det får nog räcka med fötterna. Ska bli så himla skönt! När det är klart!!! =)
Sen får vi se vad jag hinner med innan det är dags att hämta lilla fröken igen. Jag hoppas ju på att hinna med en hel del här hemma idag då jag inte behöver plugga så mycket eftersom jag är helt klar med allt som skulle lämnas in idag och de uppgifterna som ska in om 2 veckor har jag bara det språkliga arbetet kvar på. Så jag kan nog ta det lite lugnt och göra lite här hemma.
Skulle vilja börja julpynta lite men jag har ju lovat David att vänta tills efter hans födelsedag så pynta kan jag göra tidigast imorgon kväll.....vill bli klar så man kanske kan fira 2:a advent lite med barnen i alla fall...med familjemys, levande ljus, grilla marshmallows och varm choklad! *mumma*
Nä! Nu ska jag hjälpa lill tjejen så vi kommer iväg i tid. Skriver säkert senare!

CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback