Luciadagen!


Ja då var den här! Känns lite skönt då jag snart kommer "slippa" lyssna på barnen när de tränar på luciasångerna. Man hinner tröttna rätt fint på dem då de tränar i flera, flera veckor innan det väl är dags. =P
Men det är kul samtidigt. Men lite glad är jag att de nu bytes ut emot julsånger de kommer gå och "gnola" på nu när julen närmar sig med stormsteg! =)
Klockan är bara strax efter 5 och Juliette är nere och klär på sig, så jag tänkte uppdatera lite här innan. För så fort hon är klar blir det att locka hennes hår då hon ska gå luciatåg i skolan idag!
Känns jätte jobbigt att behöva stå så tidigt och göra korkskruvar, men jag har alltid gjort det åt henne till lucia, skolavslutning mm så då är det ju så att "har man en gång börjat så kan man inte sluta!" =)
Visst, jag är trött och önskar att luciatågen kunde gå av på kvällen, men jag älskar mina barn och gör allt jag kan för att de ska vara lyckliga och glada. måste jag offra någon timme av min sömn för att locka hennes hår, för att hon blir glad av det, gör jag det! =)
.
Jag hoppas jag orkar med den här dagen på allra bästa sätt då jag tyvärr bara sovit någon timme inatt pga nacken. Ingen "ställning" var speciellt skön och jag hade svårt att slappna av. Så helst av allt skulle jag bara vilja gå och sova. Men det får bli ett senare bekymmer för nu är Juliette klar så jag ska ta och locka hennes hår!
Sen blir det att få på mig själv varma kläder och väcka lillsnuttan för att få i oss lite frukost innan vi måste börja knalla emot skolan för att vara där i tid. (till 6.45).
Men jag lovar att uppdatera när jag kommer hem med lite fina bilder innan jag måste ta itu med dagens sysslor så jag får något gjort innan jag ska hämta Emilia för att göra henne iordning för hennes lilla luciatåg på dagis i eftermiddag. Fullspäckad dag, men det är nog lika bra då jag slipper känna hur trött jag egentligen är!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback