Måndag!


Ledsen att jag inte skrivit tidigare, som jag brukar göra, men den här dagen har varit fullspäckad och jag är trött som ett as!!! Jag skulle gärna krypa upp i soffan och kolla en film eller så, men det får vänta tills gubben åkt då tv:n är upptagen....som vanligt när han är hemma! =P
Tre och en halv timme spenderade jag till att skriva under förmiddagen, ska inte klaga då det gick rätt smidigt, men jag hade fruktansvärt ont i fingrarna efteråt. Men nu känns det mest skönt då jag är klar med ALLA inlämningsuppgifter och nu bara har slutprovet kvar! =)
Sen plockade jag även ner den rena tvätten, som äntligen hade torkat samt plockade i och ur diskmaskinen. Satt även på internet och googlade på lite recept så här inför jul.
Resten av dagen har bestått av att äta en snabblunch som bestod av två smörgåsar med rå skivad hackkorv på, inhandla all julmat....som många, många andra också gjorde... försöka hålla en trött och trotsig liten Emilia på någorlunda bra humör, packa in alla varor, servera barnen kvällsmat, sortera alla smutskläder, plocka undan efter barnen och gubben. rengöra spisfläkt, ugn, köksskåp, lådor och vitvaror utvändigt.
Och nu har jag precis satt mig här efter att torkat av bordet och bänkarna samt gjort iordning lillan för natten och bäddat om henne!
Så jag känner mig helt färdig! Delvis bråkar näsan med mig och rinner konstant och sen har jag fått den här jobbiga astma hostan som verkligen retar gallfebern på en och gör att man knappt sover någonting alls. Så jag hoppas innerligt på mer sömn till natten än vad jag fick föregående. För imorgon kommer jag ha ungefär lika mycket att göra om inte mer!
Usch vad jag vill ta min godispåse och krypa upp i soffan och kolla tv6 och kanal5 play och se lite "Gossip girl" och "Vampire diaries" och bara njuta av att det är kväll och känna att jag förtjänar detta då jag gjort en hel del under dagen.
Men maken har som sagt tv:n då han spelar x-box så jag får så snällt vänta tills han åker till jobbet vid 20.45 eller sitta vid min mini-pc i köket vid köksbordet....som alltid typ! *booooring*
Nä ni alla underbara där ute! Nu ska jag ta och se om jag kanske kan hitta lite mer nytta att göra då jag ändå har lite mer än en timme kvar tills jag kan "sno" tv:n och bara njuta. Så kan i alla fall planera morgondagens schema så jag hinner med så mycket som möjligt!
Hoppas ni haft en bra start på den nya veckan och jag hoppas ni haft det lite lugnare än mig! =P
Och jag önskar er alla en underbar kväll med mycket mys i vintermörkret och mycket vila!

CIAO!!!

 


 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback