Sista dagen på 2010


God morgon allihopa! Jag hoppas ni har sovit gott och att alla mina underbara läsare har någon rolig plan inför dagen/kvällen!?
Idag är det sista dagen på 2010 och snart är det dags att börja tänka sig för när man skriver datum på viktiga papper igen! =)
Förstår inte att det egentligen är så svårt att komma ihåg, och att det är så himla lätt att gå i de gamla banorna och skriver av bara farten. Fast egentligen är nog inte det så konstigt då man skrivit det årtalet i ett år och det då blivit en vana som måste ändras! *hihi*
.
Jag skrev ju inget mer igår så tänkte berätta att jag faktiskt rensade garderoben OCH mina accesoarer/smycken. Allt som var trasigt slängde jag, det som var fint la jag bort och det som skulle vara kvar åkte tillbaka in i garberoben/smyckeskrinena!
Blev inte rensat riktigt så mycket som jag hoppades på...i garderoben menar jag då! Men det kommer ler gånger. Vissa gånger är det svårt att rensa, även om jag inte använder allting. Men det kan kanske bero på att det är fel årstid att rensa sommarkläderna på...så de får stanna några månader till och rensas efter nästa sommar i så fall! =D
Efter att jag gjort det så var Elle här på besök för att gå igenom lite kläder.....hon tog massor av de som jag köpt fel av på Gina Tricot. Gött för mig att bli av med en del och gött för henne att få en hel del nytt för inte allt för mycket pengar.
Men nu har de lika illa ställt som oss, men vi har varit vänner i ca 13 år så jag anser att vi löser det när det går att lösa! Inga problem alls! Så hon kom hem med en papperskasse med kläder, rikare, och jag blev en kasse fattigare! =P *gööööttt*
När hon gick blev det tv för min del men hade svårt att somna då jag var svin hungrig, så fixade någon macka för att sen slappa, prata lite med älsklingen när han kom hem och sen somnade jag någon gång mellan 01-02 inatt.
Vaknade 7 och hade svårt att somna om men lyckades vid 8 tiden och sen vaknade jag till strax efter 9 när älsklingen kom upp. Så nu sitter jag här med ett huvud som dundrar riktigt ordentligt och ber om att det ska kännas bättre efter en hel del koffein och lite frukost!
Det är ju nyårsafton idag och så har ingen lust alls att ha huvudvärk hela dagen!!! =D
Nu ska jag ta och plocka av köksbordet lite för att sen leta reda på vår nyårsduk......sen blir det lite vanliga vardagssysslor så som att ta hand om disken, dammsuga, plocka undan och bädda sängar....sen efter det blir det väl att göra sig iordning innan Elle med familj kommer!
Undrar om man ska vara extra fin med extra fina kläder, smink och hår samt naglar fixade eller om det duger med bara Nina???
Kommer de jätte fina vill jag också vara det!!??
Men nu blir det att avsluta här och kramas lite med min familj innan dagen börjar riktigt ordentligt!
Hej så länge!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback